Güzellik kompleksi

Ben de böyleyim sarışın mavi gozluyum ama sürekli yok burnum çok büyük keşke daha çok saçım olsaydı fizigim güzel olsaydı söyle olurdu falan ergen miyim neyim

Merhaba hanimlar,
Suan kotu bir halde komplekse girdim. Sanki ben bu dunyadan degilim gibi. Her gordugum insanla kiyasliyorum kendimi tabikide saglikliyim bu bile sukur sebebi sukurde ediyorum. Ama ne biliyim bu aralar kiyaslamalar basladi. Hormanlarin bir oyunumudur geçici birsey midir? Yardimlarinizi esirgemeyin aglaya aglaya yaziyorum bu satirlari.
çok güzel mi buluyon kendini yoksa çirkin mi..anlamadım

Ben de böyleyim sarışın mavi gozluyum ama sürekli yok burnum çok büyük keşke daha çok saçım olsaydı fizigim güzel olsaydı söyle olurdu falan ergen miyim neyim

Bende ayni ergenligi yasiyorum sorma

Bazı kadınlar görüyorum bütün olarak bakıldığında çok güzel değil ( aslında herkes ayrı güzel bence ama işte güzellik dayatmalarına göre diyeyim) ama öyle bir enerjisi var ki herkesi etkiliyor.
Hormon diyorsanız ondandır. Arada geliyor insana.
Ben de o buzdolaplarindan biriyim işte orası ayrı. :KK12:

Hic sorma ya buzdolabi bile ben islevseldir. Iste o enerjide bende yok malesef

Yahu ne aglayacaksin.ben cok zengin degilim ama burnumu begenmiyordum aileme yalandan demistimki nefes alamiyorum gittim nalit oarayla indirim yapa yapa yalvara yalvara kucuk oynayisla ameliyat oldum cok dogal guzel bir burnum oldu. Ince dudaklarim beni sinirli ve asabi gosteriyordu gittim cok az ml dolgu yalprdim. Saclarimin uclarina hafif isiltilar attirdim.ohh birde makyaj yapiyorm soyle hafif dogal. Valahi disari bir cikiyorum cirkinsemde kendimi adrianayla yaristiriyorum.tavsiyem dogal guzelligin yoksa hafif dokunuslar sart. Ohh pskilojimde duzeldi guzellestikce. Yalan yok vallahi benim dısım gucel olunca anca iyilil melegi oluyorum mutlu oluyorum

O kucuk dokunuslari bende yaptirdim. Bir ara iyiydim ama su aralar goctum.

Evde durmayın. İnsan evde durdukça kendine sarıyor bisürü kusur buluyor saçma sapan. Sonra gittikçe eve kapanıyo olan özgüven de gidiyor tamamen. Mümkün olduğunca sosyalleşin spor salonu iyi bir başlangıç. Bol şans :KK200:

Cok tesekkur ederim moral oldunuz bana :KK200:

Goguslerim hollanda inegine donmus durumda gulusumdede biraz sıkınti var
Maddi durumun varsa cocuk mocuk isleri yoksa yat bicak altina.. benim cocuklar kucuk olnasa yarin ameliyat olurdum. Benimkilerin boyutu iyi ama biraz deforme oldular. Sen nasil muylu olacaksan oyke yapmalisin.

Mesela benim burun kenarinda kilcal damarlar olustu son dogumdan sonra vs. vs. Disardan pek gozukmuyo ama ben biliyorum o yeterli. Yas geciyo bakim sart oluyo..onun icinde lazere gitmeyi planliyorum. Vucudumuz farklilasiyor ki cok normal. Daha hassaslasiyoruz. Eskiden bakim olmadanda oluyodu ama artik bskmak gerekiyo gerek saca gerek cilde.. sporda yapilsa super olur..

Back
X