Güzellık Merkezi Mağduruyum

Yarın umarım bu konuyu da çözmüş bu sorundan kurtulmus şekilde olurum inanın bilmiyorum yaklaşık 2 yıl sonra arıyorlar borcunuz var deyip icraya veriyorlar öncesinde hicbir uyarı yapılmamasına rağmen

bu yer oturduğunuz ilçede mi? bazı yerlere verdiğimiz numaralar örneğin bir kursa, hemen dağıtılıyor bunu farkettim. örneğin x ilçede bir kursa numaramı vermiştim o gün hemen o ilçeyle ilgili bir yer mesaj attı ya da bulunduğum ilçeyle ilgili klima bakım, su artıma vsciler sürekli arıyor.
yani gittiğiniz başka bir merkez numaranızı paylaşmış olabilir, siz de 2 sene önce böyle bir şey yaşamıştım ondan oldu demiş olabilirsiniz. baskı uygulayıp dolandırmaya çalışıyorlar, inkar edin her türlü.

Ben hicbir şekilde böyle bisi yapmadım bilgiler imza benim değil bir hizmet almadım dedim bi uyarı yapmadınız dedim biz tebligat gönderdik dedi ama araştırdım göndermemişler

Allah allah ilk defa duyuyorum böyle birşeyi, şimdi ben sokakta yürürken bir yere kendi adım soyadım, telefon numaram, adresim olmadan bir imza atsam beni nasıl bulabilecekler ki? Takip etmeleri lazım ancak. Siz emin misiniz kendi bilgilerinizi vermediğinize? İmkansız değil mi sizce?

Ben hicbir şekilde böyle bisi yapmadım bilgiler imza benim değil bir hizmet almadım dedim bi uyarı yapmadınız dedim biz tebligat gönderdik dedi ama araştırdım göndermemişler
Tamam işte psikolojik baskı yapıyorlar.
Ben senet imzaladığım halde tüketici hakem heyetiyle işbirliği yapıp tüm senetlerimi aldım. Onlar da hava aldı.

Konu fake gibi geldi. Hiçbir bilgisini vermemiş insana dava açılmaz. Dava açmak için kişiyi bulamazlar ki bulsalar da sözleşmede yazanlar farklı olduğu için hiç sonuç alamazlar davadan filan. Akıl var mantık var. Konu sahibi arkadaşım eğer bu konuda yazdıklarını ciddi ciddi yazıyorsan yaşının küçük olduğunu düşünürüm, merak etme, ablan olarak söylüyorum, bu konudan senin aleyhine hiçbir şey çıkmaz. İstedikleri kadar dava açsınlar. Ama sen bunları yanlarına bırakma, avukat tut karşı dava açıp tazminatını al, hiç yoktan kazanç elde etmiş olursun.

Allah allah ilk defa duyuyorum böyle birşeyi, şimdi ben sokakta yürürken bir yere kendi adım soyadım, telefon numaram, adresim olmadan bir imza atsam beni nasıl bulabilecekler ki? Takip etmeleri lazım ancak. Siz emin misiniz kendi bilgilerinizi vermediğinize? İmkansız değil mi sizce?
Vermedim hatta sözleşmeyi bana attılar bemim bilgilerim degil ama yıllar önce kullandigim iptal olan numaramı yazmıştım ordan buldular diye tahmin ediyorum

Ahh ahh neden irdelemeden imza atarsınız

Etraf bunlarla dolu üstelik devletin artık el atması gerekiyor

Böyle durumlarda tebligat geldiği anda itiraz dilekçesini avukat eşliğinde yazarsan hiç dava bile olmayacaktır büyük ihtimalle. Çünkü kaybedeceklerini bildikleri için öyle bir şeye cesaret etmezler. İnsanları bu şekilde deniyorlar

Vermedim hatta sözleşmeyi bana attılar bemim bilgilerim degil ama yıllar önce kullandigim iptal olan numaramı yazmıştım ordan buldular diye tahmin ediyorum

Eee yani bilginizi vermişsiniz aslında. Baştan söyleseydiniz keşke kafayı yedik burada, paranormal olaylara geçiyordu neredeyse konu:))
Siz imzaya itiraza filan girmeyin derim ben, imza örneği istiyor hakim ve ortaya çıkıyor bilirkişilere inceletiyorlar. Kalem tutuşunuzdan bile anlaşılır farklı imza bile olsa.
Direkt olarak icra takibine itiraz edin, hizmet almadığınızı ve yanlış bilgilendirildiginizi aktarirsiniz. Zaten avukat yönlendirir sizi korkmayın sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Say.....ra mi ? Hala daha mı dolandiriciliga devam ediyorlar. Burada say...ra güzellik merkezi mağdurları diye bir topik bile vardı. Bende onlardan birisiyim. Gerçi kayboldular bir süredir ama her an hortlayabilirler

İnsan tanıtımını yaptığı şey için neden form doldurtur imza attırır tanıtım ise konuşarak tanıtım yapar orada kandırılmışsın hatta tuzağa düşürülmüşsün onların ortak çalıştığı avukatlar var böyle pislik işlere girişiyorlar geçmiş yıllarda benimde annem bir mağazada ütü konusunda başına bu şekil birşey gelmişti tanıtım için birşey imzalamış sonra borç çıkardıklar annem arayan avukatın ağzına okumuştu sizi avukata vereceğim diye sonra yalvarmadıkları kalmıştı seninki de o hesap olabilir almadığın bir hizmet için ödeme yapmak zorunda değilsin üstelik bilgilerini başka girmişsin seni nasıl buluyorlar fal mı baktılar acaba ama yok kameraya bakmışlardır sen o avukatım diyeni araştır avukat bile olmayabilir

o güzellik merkezleri az değil. Kadıköy ve Mecidiyeköy dekiler çok yapıyor. ''Öğrenciyiz, her yukarı çıkanlar için prim alıyoruz vs'' diyip kandırıyorlar. Kıyamayıp içeri girince de ellerinden zor kurtuluyorsunuz... Daha önce güzellik merkezinde lazer hizmeti aldım. Evet, sözleşmeyi yapıp imza attırıyorlar. Her seansa gittiğimde elden ödeyip makbuz aldım. Size yalan söyleyip sözleşme imzalatmışlar. Tanıdığınız bir avukata sorun bence. Hizmet almadığınız bir yere niye para ödeyesiniz.

Benide yolda broşür dağıtan biri tutmuştu çok israr etti prim alıyoruz öğrenciyim falan demişti kıyamadım girdim 10 dakika kadar cilt bakımı hakıında bilgilendirildim fiyat falan söylediler çıktım hiç birşey imzalatmadılar

Çok saçma hic bi bilgi vermedigin adamlar seni nasıl buluyor... bence telefonla tesaduf bulmuslar seni kandırıp korkutmuşlar evrakta sahtecilik yaptin falan diye sende korkmuşsun ..ben degilim de hic bisey kabul etme..bisey yapamassiniz hem simdi ben gidiyorum savcıya sizi şikayet etmeye de

Bişey satmak için insanları rahatsız edenleri tokatliyip geçmek istiyorum. İstesek biz buluruz zaten sizi kan emiciler

İlk İstanbul'a geldiğimde beni de bu şekilde bir yere götürüp anlatmışlardı. İkna etmeye çok uğraştılar ama yaklaşık 100 kere istemiyorum diyip çıkmayı başardım.

Ya valla alemsiniz sabahtan beri herkes sizi nasıl bulduklarına hayret ediyor, merak ediyor doğru düzgün cevap vermiyorsunuz tc yanlış verdim isim soyismi yanlış verdim diyorsunuz desenize baştan eski kullandığım telefon numarasını verdim diye

İyi de telefonu açınca avukat demiştir ki x hanımla mı görüşüyorum(x attığınız isim tabi)sizde hayır ben değilim dedikten sonra konuşma nasıl davaya gelebilir ki? kaldı ki 2 sene önce uydurduğunuz bir ismi hatırlamazsınız bile.tuhaf yani bilemedim

Back
X