- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Sususisisisi
Avukat nasıl ispatlamış bunu?Dedim avukat bilgilerinizi yanlış vermişsiniz belgede sahtecilik yapmıssınîz dedi
Var mı elinde mahkeme kararı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avukat nasıl ispatlamış bunu?Dedim avukat bilgilerinizi yanlış vermişsiniz belgede sahtecilik yapmıssınîz dedi
Yarın umarım bu konuyu da çözmüş bu sorundan kurtulmus şekilde olurum inanın bilmiyorum yaklaşık 2 yıl sonra arıyorlar borcunuz var deyip icraya veriyorlar öncesinde hicbir uyarı yapılmamasına rağmen
Ben hicbir şekilde böyle bisi yapmadım bilgiler imza benim değil bir hizmet almadım dedim bi uyarı yapmadınız dedim biz tebligat gönderdik dedi ama araştırdım göndermemişler
Tamam işte psikolojik baskı yapıyorlar.Ben hicbir şekilde böyle bisi yapmadım bilgiler imza benim değil bir hizmet almadım dedim bi uyarı yapmadınız dedim biz tebligat gönderdik dedi ama araştırdım göndermemişler
Vermedim hatta sözleşmeyi bana attılar bemim bilgilerim degil ama yıllar önce kullandigim iptal olan numaramı yazmıştım ordan buldular diye tahmin ediyorumAllah allah ilk defa duyuyorum böyle birşeyi, şimdi ben sokakta yürürken bir yere kendi adım soyadım, telefon numaram, adresim olmadan bir imza atsam beni nasıl bulabilecekler ki? Takip etmeleri lazım ancak. Siz emin misiniz kendi bilgilerinizi vermediğinize? İmkansız değil mi sizce?
E devletten sorgulattiniz mi şimdi baksanıza bir hakkinizda icra takibi var mı?Vermedim hatta sözleşmeyi bana attılar bemim bilgilerim degil ama yıllar önce kullandigim iptal olan numaramı yazmıştım ordan buldular diye tahmin ediyorum
Vermedim hatta sözleşmeyi bana attılar bemim bilgilerim degil ama yıllar önce kullandigim iptal olan numaramı yazmıştım ordan buldular diye tahmin ediyorum
Söz uçar, yazı kalır.Sözleşme metniymis ama bana öyle demediler formalite olduğunu hicbir sorun çıkmayacağını söylediler
Ya valla alemsiniz sabahtan beri herkes sizi nasıl bulduklarına hayret ediyor, merak ediyor doğru düzgün cevap vermiyorsunuz tc yanlış verdim isim soyismi yanlış verdim diyorsunuz desenize baştan eski kullandığım telefon numarasını verdim diyeVermedim hatta sözleşmeyi bana attılar bemim bilgilerim degil ama yıllar önce kullandigim iptal olan numaramı yazmıştım ordan buldular diye tahmin ediyorum
İyi de telefonu açınca avukat demiştir ki x hanımla mı görüşüyorum(x attığınız isim tabi)sizde hayır ben değilim dedikten sonra konuşma nasıl davaya gelebilir ki? kaldı ki 2 sene önce uydurduğunuz bir ismi hatırlamazsınız bile.tuhaf yani bilemedimVermedim hatta sözleşmeyi bana attılar bemim bilgilerim degil ama yıllar önce kullandigim iptal olan numaramı yazmıştım ordan buldular diye tahmin ediyorum