Güzellık Merkezi Mağduruyum

Vermedim hatta sözleşmeyi bana attılar bemim bilgilerim degil ama yıllar önce kullandigim iptal olan numaramı yazmıştım ordan buldular diye tahmin ediyorum
Böyle bir şey yok ya. O numarayı alıp başkasına vermiş olabilirsin. O numarayi başkası senin için almış olabilir. Nerden tutarsan tut tutarsız.

Merhaba arkadaşlar başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum. Sokakta yürürken genç bir çocuk yanıma gelerek öğrenci olduğunu ve bilgi almam için güzellik merkeziyle öylesine konuşmamı istedi bende öğrenci diyerek kıyamadım ve cıktım bana form doldurdular herhangi bir sorun olmayacağını sadece formalite icabı olduğunu söylediler bende uğraşmak istemedigim için tüm bilgilerimi yanlış verdim imzamı da farklı attım 1.5 yıl sonra avukat beni bulmuş ve icra takibi başlatmış benim gibi mağdur olan var mı almadığım bir hizmetin parasını ödemek istemiyorum ne yapmam lazım?
Bir cok ogrenci tarafndan bilgi almisligim var ogrenciler bir takim ucret aliyorlar ama ne imza ne baska bisey sadece iceriye girip bilgi aliyorum cikiyorum hepsi bu sacma bnce birde yanlis bilgi verdiysenz size nasil ulasiyorlar yillar once grdiginiz guzellik merkezini nasil hatrlysunuz dolandirici gbi biseydir iyi arastirin derim durumunuz yok ise adliyeye gidin sikayetci olun barodan avukt verirler size ucretsiz gercekten boyle bir dava varsada uzerinizde kayitli mal mulk yoksa bisey alamazlar cakisiyirsaniz sgortali maasinizin bir kismina el koyar calismiyorsaniz odeyecek durumunuz yok zaten dava buyuj ihtiml duser

Uff kesin Kadıköy yada umraniye de yaşanmıştır. Benimde bu şekilde kiramayip çıktığım çok oldu fakat yapmayın gözünüzü seveyim ne dertler açılmış başınıza çok üzüldüm sizin adiniza. bende öğrenciyim, öğrencinin halinden anlarım ama sirf 5-10 tl kazanacaklar diye yapılacak şey mi bu yolda sacma sapan laf atıyorlar önüme çıkıp gitmeme izin vermiyorlar filan ne sacma haraketler artık ya acelem var ayağına yatıyorum yada ne yazikki tersliyorum ki yukarı ciktigimizda da para kazandıklarını da hiç düşünmüyorum. Yanlız bütün herseyi attınız yalan yanlış formu doldurunuz diyelim nereden nasıl buldular ki sizi

İyi de telefonu açınca avukat demiştir ki x hanımla mı görüşüyorum(x attığınız isim tabi)sizde hayır ben değilim dedikten sonra konuşma nasıl davaya gelebilir ki? kaldı ki 2 sene önce uydurduğunuz bir ismi hatırlamazsınız bile.tuhaf yani bilemedim
Beni degil ailemi aramışlar ve tüm bilgilerimi doğru olarak biliyorlar 8 yıl önce kullandigim iptal olan numarayı yazmıştım tahmin ediyorum en fazla ordan bulurlar

Beni degil ailemi aramışlar ve tüm bilgilerimi doğru olarak biliyorlar 8 yıl önce kullandigim iptal olan numarayı yazmıştım tahmin ediyorum en fazla ordan bulurlar
Tamam. Sonuna kadar inkar edin.
Bunlar dolandırıcı çünkü.

böyle sürekli bişi dağıtmaya çalışan insanların suratlarına bakmadan geçiyorum
vicdan yapıyorum çoğu zaman onların da işi bu destek olsamıydım diye ama
okuduğum iyi oldu konuyu artık içim daha rahat
size de büyük geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum. Sokakta yürürken genç bir çocuk yanıma gelerek öğrenci olduğunu ve bilgi almam için güzellik merkeziyle öylesine konuşmamı istedi bende öğrenci diyerek kıyamadım ve cıktım bana form doldurdular herhangi bir sorun olmayacağını sadece formalite icabı olduğunu söylediler bende uğraşmak istemedigim için tüm bilgilerimi yanlış verdim imzamı da farklı attım 1.5 yıl sonra avukat beni bulmuş ve icra takibi başlatmış benim gibi mağdur olan var mı almadığım bir hizmetin parasını ödemek istemiyorum ne yapmam lazım?

Avukat bul ve gerekli işlemleri başlat.

Ya sen neden imza atıyorsun sokakta uzatılan bir forma Allah aşkına. Bu tarz elemanları dinlemeyin bile basın geçin ya...

bu tarz dolandırıcılıklar artık moda oldu. ama gelmişiz bilmem kaç yılına hala okumadan imza atmak nedir?

bi de yanlış bilgilerle sizi nasıl buldular? demekki birşeyleri doğru yazmışsınız.

çok kötü olmuş adınıza üzüldüm ama bence bunun bir çaresi vardır araştırın derim.

Konunuz çok tutarsız kusura bakmayın da.
Adınız soyadınız hatta neredeyse tüm bilgileriniz sahte.
İmza da atıyorsunuz ve gerçek imzanız degilse sizi nerede nasıl bulacaklar ?
Telefon numaranız eski hattınız olsa bile attyım kafadan bir numara diye o kişiye icra başlatılır mı ?

Bunu sen... bir güzellik merkezi yapıyor banada öğrenciyim deyip yukarı çıkarmışlardı ama imza fln atmadım sanırım ben sonra ordan faydalandım hiç begenmedim bıraktım son borcum vardı onu ödedim kapattım bilmiyorum sonucunda ne olur

konu hala inandırıcı değil gerçekleri anlatsan meraktan çatladım burda..
telefon eski iptal ettirdiğim telefon diyorsun iptal ettiysen nasıl buldular gerçek adını soyadını mı öğrendiler hat üzerinden ..tamam öle biile olsa evraktaki isim kimlik no hepsini yanlış verdim diyosun sen olduğunu nasıl kanıtlıyacaklar ki..biri benim eski numaramı yazmış o ben değilim de çık nasıl bi hak idda edicekler üstünde doğsu aklım almıyor

Konunuz çok tutarsız kusura bakmayın da.
Adınız soyadınız hatta neredeyse tüm bilgileriniz sahte.
İmza da atıyorsunuz ve gerçek imzanız degilse sizi nerede nasıl bulacaklar ?
Telefon numaranız eski hattınız olsa bile attyım kafadan bir numara diye o kişiye icra başlatılır mı ?
Yaparlar yaparlar.
Hizmet alıp borcunu ödeyenlere bile borç çıkarıp icra ile tehdit ediyorlar.

Vermedim hatta sözleşmeyi bana attılar bemim bilgilerim degil ama yıllar önce kullandigim iptal olan numaramı yazmıştım ordan buldular diye tahmin ediyorum
Ee yani birisi numaramızı adımızı bir yere atıp bize borç çıkarabilir öyle ise ? Bunun önüne nasıl geçilir ki? Uyap ve e devletten görünüyor diyorsunuz. Çok şaşkınım

Son düzenleme:
Ee o zaman hiçbir şey iddia edemezler . Nasıl buldular sizi peki , Telefon ve TC yanlışsa ?

Kafam karıştı.

Bu zamanda bir formu okumadan imza atan kişiler kaldı mı ki ???
Telefonu kendi eski kullandığı numarayı vermiş.
ama yine de anlamadım.
herkeste var numaramız. Herkese kart veriyoruz. Birisi alıp yazsa direkt bize icra mı gelecek? Çok saçma ya.

Telefonu kendi eski kullandığı numarayı vermiş.
ama yine de anlamadım.
herkeste var numaramız. Herkese kart veriyoruz. Birisi alıp yazsa direkt bize icra mı gelecek? Çok saçma ya.
konu hala inandırıcı değil gerçekleri anlatsan meraktan çatladım burda..
telefon eski iptal ettirdiğim telefon diyorsun iptal ettiysen nasıl buldular gerçek adını soyadını mı öğrendiler hat üzerinden ..tamam öle biile olsa evraktaki isim kimlik no hepsini yanlış verdim diyosun sen olduğunu nasıl kanıtlıyacaklar ki..biri benim eski numaramı yazmış o ben değilim de çık nasıl bi hak idda edicekler üstünde doğsu aklım almıyor
Benim de aklım almıyor nasıl buluyorlar bi fikrim yok sadece bu isten bie an önce kurtulmak istiyorum güzellik merkezi beni arayip yanlışlık olduğunu söyledi bugün icra müdürlüğünden itiraz ettim

ımzaladıgınız seyı okumadınız mı :KK57: bırde adresı tum bılgıyı yanlıs verdım demıssınız tc no da yanlıs mı ?

Eee bilgimi vermedim diyorsun eski meski sonuçta o numara senin üzerine.. ordan bulmuşlar işte. Ama bence o işten bir şey çıkmaz sonuna kadar inkar et

Back
X