güzellik merkezinde uğradığımız hakaretler

yasamaktanbikanbiri

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2025
113
30
13
yüz için bir yere lazere gidiyorum vücut için ayrı yere. Dekolte ve boyun bölgemde de ince ince tüyler var onlar için de iğneliye gidiyordum. Yüz için gittiğim kadın her gittiğimde cilt bakımına gel canım cgözeneklerin çok dolmuş diyor ama her gittiğimde ya sana ne be kadın sana neee diyemiyor insan. Gözeneklerim de doku falan değil sürekli düzenli maske temizlik yapıyorum cildim de hafif lekeli ama sivilce problemim de yok. Bugün de gittim tişörtümün içinden dekolte bölgemi gördü aaa canım senin hormonlarında sorun mu var dedi. Ben de ezik gibi cevap veremiyorum artık özgüvensiz olduğum bi konu çünkü evet pcosum var dedim lazere gel iğneliyor leke kalır diyor.. tavsiye duymaktan bıktım gerçekten ne zaman kurtulucam bu kıl tüy işinden bilmiyorum. Kilolu olsam bunun için de laf ederdiler eminim ne hakla insanların vücudu hakkında yorum yapıyorlar çok sinirliyim

Klasik güzellik merkezi çalışanı hareketleri. İstisnalar vardır ama genelde farklı paket satmak için gerçekten sorununuz olsun olmasın bunu yapıyorlar. Bir kere düzgün ve net bir şekilde vücudumda ne olup olmadığının bilincindeyim, ihtiyaç duyarsam farklı bir işlem yaptırırım, siz bana yaptığınız işleme odaklanır misiniz teşekkürler de geç bence.

Son düzenleme:
Ülkede ürün ve hizmet satmak için alışkanlık haline gelmiş durumda bu olay.

İstanbul'da kayınvalidemin sürekli gittiği bir kuaföre sadece saçımı kısaltmak için gittim ve duymadığım iğrenç cümle kalmadı. Dakikada birkaç kere saçım çok kötüymüş onu duydum. Maske yapacaktı. Oydu derdi. Kv arada olmasaydı ah olmasaydı.. İğrençler gerçekten.

Benim gibi değilseniz acımayın.

Son düzenleme:
Yıllar önce avm de krem satan bir kadın çevirip yüzün çok kötü durumda bu kremlerle bakım yapmamı ister misin demişti
20 küsür yaşlarımda ne kadar kötü olabilir
çillerim vardı zaten sevmiyordum çok kötü hissetmiştim kendimi
Şimdi maymuna benziyorsun deseler hee hee evet der geçerim

Gerçekten çok kötü hissediyorum seanstan çıktıktan sonra biri vücuduma hakaret etmiş gibi dediğiniz gibi yapıcam artık bi kaç kez söyledim ama hala aynı

Ona ne ki sizin yüzünüzden salak ya cok sinirlendim bugün ben

Ben utanıyprum garip bi şekilde kendimi açıklamaya çalışıyorum her seferinde ama bi sonraki gittiğimde ağzının payını vericem

Reactions: Gao
Aman takılma paket satacak ya herşeye konuşurlar, epilasyona gidiyordum, tutturdu cilt bakımı yapalım diye, bu arada yüzüme krem falan sürmem anında sivilce yapar, soğuk suyla sürekli yıkarım, söyledim yok bu iyi gelecek dedi uydum aklına, yüzüm bok gibi oldu sivilce bastı, ergenligimde o kadar sivilce cikamamistim, daha da g.tunu yirtsa bedava da verse milletin aklına uyup iş yapmam. Onlar kusur bulurlar sen hayır, işine bak demeyi öğren, yoksa çok uzerler seni

Kimseye cevap vermediğin sürece hep bunlara maruz kalırsın

Maksadı biraz daha işlem yaptırıp daha fazla kazandırmak.Ben de gittiğim zaman şunun için de gel,şunu da yapalım vs diyordu.Senlik bir sıkıntı yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…