Guzellik takintisi internetteki erkeklerin dedigi ne kadar dogru ?

Kaç yaşındasın yavrum sen?
Eşimin ufak ergen kuzenleri askfm mi omegdele mi nedir onları anlatırlardı kulak misafiri olmuştum birinde.

Kuzum sen en fazla 13-14 yaşlarında filansın muhtemelen, girme o aptal ve tehlikeli sitelere. Sonra çarşaf çarşaf ifşa videoları koyuyorlar oradaki tipler youtubea, pedofili kaynıyor oralar. Fotoğraf filan paylaşma, çirkin diyorlar ki daha çok kendini ispat için video aç, foto gönder diye.
Girme oralara.

sanırım diş teli takıyorsun "ucube "lerimi o zamandan beri takıyorum demişsin ama gözlük mü acaba o da takılır neticede bilemedim şimdi

konunuzu düzenleyin.

Dimiiii bende eminim ama ayni nickmi hatirlamiyorum. Cunki bukadar sacma bi yazi olamaz demistim
Nick ten ve konu başlığından emin değilim ama kesinlikle içerik aynıydı. Nasıl tanıdık gelecek yoksa. Klasik bir kv konusu falan olsa neyse

Sürekli aktif ve konuyu okuyor.
Dalga geçmek için mi açtın konuyu..
1 kişiyi bile adam yerine koyup cevaplamadın!
Bence konusunu düzeltene kadar kimse bir şey yazmazsın.

Ben okudugumu anladim ama arkadaslar baska cevaplariniz ???

Biri forum ask sitesinde son anda bakimsizsin tabi cirkin derler dedi. Biri gideri var guzelin cirkinin ortasi sonra bence cirkinsin dedi sonra biri de fena degil iste dedi biri ucube dedi

Anlamadım ama birileri sana çirkin demiş sanırım. Boşvr takma mlleti çnesi oln knşuysr liöbergede knse ddi dye öle olmjsn yaa. Sn kmdik degrbi belsn ytr zannmca... umarım anlatabilmişimdir. Empati yap dedim:)
Allah iyiliğini versin Yatarayak giriş yaptım sırf yazayım sana diye. Çocukları uyandıracaktım kahkaha attım yeminle

Bu konuyu daha önce ayni cümlelerde okuduğumu hatırlıyorum.

Resmini at bacım bakalım öyle misin. Görmeden haklılar haksızlar ne bilelim?

Biri forum ask sitesinde son anda bakimsizsin tabi cirkin derler dedi. Biri gideri var guzelin cirkinin ortasi sonra bence cirkinsin dedi sonra biri de fena degil iste dedi biri ucube dedi

Ne işin var ne olduğu belli olmayan sitelerde. Belki de karşında 50 yaşında 40 kiloluk göbeğiyle oturmuş böğrü kıllı eli başka yerinde bir herif var! Sende atıyorsun resimlerini ki beğensinler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…