Guzellik takintisi internetteki erkeklerin dedigi ne kadar dogru ?

Şaka bi yana da sen niye durmadan kendini birilerine begendirmeye ve onlardan güzel miyim diye onay beklemeye ihtiyaç duydunki? Ustelik bi de kafaya takmissin.Sanırım ergenlikteki benmerkezcilik olayını yaşıyorsun

Keşke güzelliği bu kadar takıntı haline getireceğine kendini geliştirmek için çaba harcasaydın. Yazdıklarından hiç birşey anlaşılmıyor. Kamera açmak falan demişsin nasıl güvenipte tanımadığın ne olduğunu bilmediğin kişilere güvenip kamera açıyorsun. Yapma bir daha..

Seneler önce? Zaten yirmi yasindasin .

Sizi bilmemde yazınız ve anlatımınız çirkin.
Biraz kitap okuyun. Güzel yazmayı, anlatmayı, kendinizi güzel ifade etmeyi öğrenin.

Sorunlu oldugunu biliyorsun dimi?
Yok mu guzelim senin anne? Tutsun kokundan gotursun psikologa,anlat derdini.
Konularin birbirinden acayip

Çirkinde olabilirsin bakimsizda birileri bana baksin diye dusundukce bu cirkinlikte kalirsin guzellik göreceli bi kavram kişi ye gorede değişir. Kendin için yasa kendini sev. Kendine saygi duyduktan sonra başkalarının da sana bakış acisi değişir yüzünü kapa iki meme koy erkek milleti onu bile begeniyor o pislik yerlerde ibsan bulamazsin. Arastirmalari gore alayi evli....

Çirkinlik üzerine o kadar çok konu açmışsınız ki ?
Biz şimdi nerden bilelim 'internetteki erkeklerin dediği ne kadar doğru' ?
Madem öyle at bi resmini de ona göre yorum yapalım..

Konularınıza baktım. Bence ciddi psikolojik sorunlarınız var. Gerçekten. Psikiyatr a gitmelisiniz bence normal düşünmüyorsunuz başkalarını çok umursuyorsunuz ve intihar eğiliminiz var. Buraya yazmaktan öte bi gidin doktorla görüşün. Samimi söylüyorum gidin pişman olmayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…