• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guzellik takintisi internetteki erkeklerin dedigi ne kadar dogru ?

Kaç yaşındasın yavrum sen?
Eşimin ufak ergen kuzenleri askfm mi omegdele mi nedir onları anlatırlardı kulak misafiri olmuştum birinde.

Kuzum sen en fazla 13-14 yaşlarında filansın muhtemelen, girme o aptal ve tehlikeli sitelere. Sonra çarşaf çarşaf ifşa videoları koyuyorlar oradaki tipler youtubea, pedofili kaynıyor oralar. Fotoğraf filan paylaşma, çirkin diyorlar ki daha çok kendini ispat için video aç, foto gönder diye.
Girme oralara.
Anladiysan bana da anlat gangstam bi halt anlamadim yazdiklarindan

Biri forum ask sitesinde son anda bakimsizsin tabi cirkin derler dedi. Biri gideri var guzelin cirkinin ortasi sonra bence cirkinsin dedi sonra biri de fena degil iste dedi biri ucube dedi
E sonuç 2017 de ne oldu güzelleştiniz mi ,bakım mı yaptınız, anlamadım tavsiye mi istiyoırsunuz güzelim mi?çirkinim mi? siz söyleyin mi diyorsunuz.Dış görünüş olarak güzellik göreceli bir kavramdır tabi ki ama sizi görmeden de bir şey söyleyemeyiz.

niye 50 yaşına gelmişte kendine hayat arkadaşı bulmakta zorlanıyormuş gibi o sitelere giriyorsun peki?
birde adamlara kamera açıyorsun falan.
yok mu bir sosyal hayatın, okulun?

senin güzelliğini değerini hiç tanımadığın erkeklerin belirlemesine neden izin veriyorsun?

Konuyu toparliyorum arkadaslar seneler once bilgili donanimli bi erkege forum ask sitesinde resmimi cekip attim oda kendi resmini atti bana cirkin diyolar diye yazdigimda of ya bakimsizsin tabi cirkin derler yazdi omeglede de biri guzelin cirkinin ortasi sonra bence cirkinsin dedi biri kandirmislar seni fena degil iste dedi omegledekide 2 genc forumdaki bi adam.

Konuyu toparliyorum arkadaslar seneler once bilgili donanimli bi erkege forum ask sitesinde resmimi cekip attim oda kendi resmini atti bana cirkin diyolar diye yazdigimda of ya bakimsizsin tabi cirkin derler yazdi omeglede de biri guzelin cirkinin ortasi sonra bence cirkinsin dedi Amcam biri kandirmislar seni fena degil iste dedi omegledekide 2 genc forumdaki bi adam.

forum aşk sitesi nedir bilmiyorum ama adına bakılırsa bilgili donanımlı dediğin adamın orda işi ne?
amcam dediğin kim? kendi amcan mı?

Son anda ne oluyor yahu? Sürekli son anda yazmışsın? Translate mi kullanıyorsun? Yabancı mısın?

Psikologa psikriyariste gittim sonra gidemedim onlarda bana fayda etmiyor

2013te bilgili biri ben resmimi cektim attim fotografini atti bi ask forum sitesinde son anda bana cirkin diyorlar dedigimde of ya bakimsizsin tabi cirkin derler dedi. 2014te biri omeglede kamerada bakim bakim sac killarinizi alin yoldan gecsem bakmam guzelin cirkinin ortasi gideri var derler ne derler son anda bence cirkinsin dedi birine kamera actigimda 2013te bide kimseyi begenmiyo :d niye yalan soyluyon kamerada 1 dk diyip kapatinca bi boka benzemiyon kufur etti sonra mailine cevap atinca ucubesin cirkinlerin en onde gidenisin yamuk burnundan da kurt gibi kiyafetinden de sesinden de uzun bi yazi yazdi kendini de ovmus . git baska kapida havla yazdi biri de omeglede 2014te kamerada kandirmislar seni fena degil iste dedi bu ucubeyi 2014te taktim 2015te taktim bakimsizi da 2014te taktim kac aydir taktim kisin da ucubeyi taktim.
Anlamadım omegle 2013, anlamadım omegle 2014, Anlamadım omegle 2015..

Konuyu toparliyorum arkadaslar seneler once bilgili donanimli bi erkege forum ask sitesinde resmimi cekip attim oda kendi resmini atti bana cirkin diyolar diye yazdigimda of ya bakimsizsin tabi cirkin derler yazdi omeglede de biri guzelin cirkinin ortasi sonra bence cirkinsin dedi biri kandirmislar seni fena degil iste dedi omegledekide 2 genc forumdaki bi adam.

Güzellik takıntın var, güzel olmadığını düşünüyorsun ve bundan nasıl kurtulurum mu diyorsun?

Psikologa psikriyariste gittim sonra gidemedim onlarda bana fayda etmiyor

Fayda edenine git sen de, yığınla ruh sağlığı uzmanı var hepsini test etmiş olamayacağına göre. Ciddiyim gitmen gerekiyor. Bunu da alanda çalışan biri olarak söylüyorum.

anlayanlar anlamayanlara anlatabilir mi acaba konu sahibi burada ne demek istemiş acaba.. inş tek anlamayn ben değilimdir

Kendimi guzel buluyorum . cevremdekiler de guzel diyor. Diyordu.

Back
X