• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guzellik takintisi internetteki erkeklerin dedigi ne kadar dogru ?

Güzel olup olmadığını aşk sitelerinden(adını ilk kez duydum vallahi çok geri kalmışım bu konularda) tanıştığın adamlar üzerinden mi sorguluyorsun?Miss Turkey jürisi mi bunlar?Neler duyacak daha bu kulaklar.

Şimdi bu omegleda 2013 te çirkin DEDi diye sen de böyle desin o zaman siteninki nedir yani 2014 2015 de ucubeler sardı zaten etrafı doğru hacete ne söz şimdi çirkinsen değilsem.

Not: yalnızca Konu sahibinin anlayacağı dilden yazılmıştır.

sen boşver güzelliği çirkinliği tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır:KK66:
kitap oku kendini geliştir iki kelimeyi yan yana koyduğunda anlatmak istediğini anlatabil hele..

öncelikle 20 yaşında pırıl pırıl bir genç kız olarak lütfen kitap oku. cümlelerinin ne öznesi belli ne yüklemi. Burada bu kadar insan hiyeroglif okusak çözümlerdik. Senin konunu çözemedik. bu senin konuşma diline de yansıyordur. güzellikten çirkinlikten daha büyük bir sorun bu.

Konuna gelince sen kendini güzel buluyorsan gerisi önemli değil. Güzellik görecelidir. Bakım yapan, fit vücutlu, doğru makyaj yapan her kadın karşı cinse hoş görünebilir. Ama karşı cins sana dış görünüşün için gelecekse hiç gelmesin zaten.

Ne yazmış konu sahibi? Translater varsa dilimize çevirebilir mi lütfen?

Ben bu konuyu okumuştum daha önce. Sorun şu an size güzellikmiş gibi geliyor ama öyle değil. Daha önemli sorunlarınız var. Onları halletmeden hiçbirimiz size yardım edemeyiz.

Degil ama internetteki erkekler bana oyle dediler .

desinler. Onlar dedi diye sen çirkin mi oldun? dev gibi silikonlu memeli, şişme dudaklı, badana boyalı, oyuncak bebek gibi bir kadın olsan harikasın derlerdi.

Öyle iğrenç insanların gözünde güzel olmaya çalışma zaten. ama böyle sitelere girme bir daha, hele fotograf hiç atma. Sosyal medyada boy boy reklam olursun sonra.

Back
X