• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guzellik takintisi internetteki erkeklerin dedigi ne kadar dogru ?

Yavrum onlar derin dekolte, badana küpü, cam'den oynaşmalık hatun arıyormuş o yüzden sana bakımsız demişler işte..
Bazı evlerdeki nete ebeveyn kilidi şart :deli:

1. Olarak yazını bir sonuca bağlıyaydın iyiydi :işsiz:
2. Olarakta o nettekiler hiçbi halttan anlamaz iki cinsel foto atsan sana taparlardı. İşlerine gelmeyince öyle derler.
3. Bu durum seni etkilediyse kendinde biraz değişiklikler yap tarzını gözden geçir. Saç rengini değiştir kaş biçimini değiştr spor yap.. onlar için değil kendin için.. sana iyi gelecektir.

Sohbet arkadaslik (sanirim bu sesli kamera acilan siteler) sitelerine resim atmis kamera acmis arkadas hep cirkinsin demisler.

(Dogru anladiysam eger)

Ne yazmış konu sahibi? Translater varsa dilimize çevirebilir mi lütfen?
Internetteki erkekler kim ya,onlar kim kopek.Gicigina bile soylerler.
.Girme o sitelere.Foto gonderme kamera acma.Kendi degerini dusurme.

E be güzel kızım 20 yaşındasın internette kamera aça aça bi hal olmuşsun tanımadığın insanlara. Ki o bahsettiğin site sapık yuvası.. müstehak sana bu kelimeler kusuruma bakma.

Konuyu toparliyorum arkadaslar seneler once bilgili donanimli bi erkege forum ask sitesinde resmimi cekip attim oda kendi resmini atti bana cirkin diyolar diye yazdigimda of ya bakimsizsin tabi cirkin derler yazdi omeglede de biri guzelin cirkinin ortasi sonra bence cirkinsin dedi biri kandirmislar seni fena degil iste dedi omegledekide 2 genc forumdaki bi adam.
Derse desinler zaten öyle sitelere takilan adamlardan ne beklenilebilir ki? Asalak tipler senin hakkinda boyle yorum yapti diye cirkin mi oluyosun yani.. özgüvenini düsürmüsler anladigim kadariyla. Boşver girme oyle tanisma sitelerine falan.

2013te bilgili biri ben resmimi cektim attim fotografini atti bi ask forum sitesinde son anda bana cirkin diyorlar dedigimde of ya bakimsizsin tabi cirkin derler dedi. 2014te biri omeglede kamerada bakim bakim sac killarinizi alin yoldan gecsem bakmam guzelin cirkinin ortasi gideri var derler ne derler son anda bence cirkinsin dedi birine kamera actigimda 2013te bide kimseyi begenmiyo :d niye yalan soyluyon kamerada 1 dk diyip kapatinca bi boka benzemiyon kufur etti sonra mailine cevap atinca ucubesin cirkinlerin en onde gidenisin yamuk burnundan da kurt gibi kiyafetinden de sesinden de uzun bi yazi yazdi kendini de ovmus . git baska kapida havla yazdi biri de omeglede 2014te kamerada kandirmislar seni fena degil iste dedi bu ucubeyi 2014te taktim 2015te taktim bakimsizi da 2014te taktim kac aydir taktim kisin da ucubeyi taktim.
Şair burda ne demek istemişti anlayan oldu mu? Aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar.

Ben senin yerinde olsam güzelliği değil okuma yazmayı kafama takarım.
He bir de 'omeglede' ne demek :issiz:

Size internette söylemişler, benim yüzüme karşı çirkin dediler ben napayım

Ayrıca internetteki insanları ciddiye almayın ipsiz sapsız tipler işte

Ciddi söylüyorum bunu yazdığını anlamak mümkün değil... Hele son yazdığın ne çok merak ediyorum. Tek anladığım çirkin olduğunu söylemiş birileri.
Gerçi bunun neresinde dert onu da anlamadım. Daha açıklayıcı yazarsan yardımcı olabilir forum

bu konuyu acan arkadas duruo durup belli araliklarla bu sekilde anlamsiz cumlelerle ayni konuyu anlatiyor arkadaslar hiic takmayin..ben anladim cunku bi kac kez daha ayni anlatimla acmisti konuyu

Back
X