Her mesajı okuyamadım, birkaç tanesine göz gezdirdim de; cilt uygulamaları, işlemler konusunda çok cahil kalmışım:)) ne kadar çok uygulama varmış:) Ben de o zaman eğer konu ile ilgili bilginiz varsa -ki bu kadar çok konuda bilgiler derya deniz, bence bunu da biliyorsunuzdur- vücut çatlakları için yapılan micropigment uygulaması için ne düşünüyorsunuz?
amberveyasemen
Bir çeşit dövme anladığım kadarıyla. Çünkü çatlaklar ciltte yer eden yırtılmalar. Kaba tabiriyle yırtılan yerlerin deri ile aynı renge boyanması ile yapılan bir işlem bu yani yırtık orada yine olduğu gibi kalıyor. Bir iyileşme olmuyor. Dolayısıyla %100 bir yok etme yöntemi değil. Bu uygulama hakkında seneler önce yurtdışında bir video görmüştüm. Türkiye'de de yaklaşık 1-2 senedir "Türkiye'de tek" sloganıyla önce Bodrum'da, sonra İzmir'de hizmet veren ve kliniği olan bir uzmanı takip ediyorum. Ancak ülkede yayılmaya başlamış olmalı ki "Türkiye'de tek" iddiasını profilinden kaldırmış:) Uygulayan, uygulatan arttığına göre işe yarayan bir işlem mi acaba?
amberveyasemen
Yaptıran ya da etrafında yaptırıp, bilgisi olan var mı bu konuda? Teşekkür ediyorum şimdiden:)