amberveyasemen amberveyasemen Dikiş izleriniz için konuşuyorum ve fikrinizi almak istiyorum; daha iyi verim alabilmek için önce lazer gibi bir işlem sonrasında giderseniz daha iyi bir kamuflaj olur mu acaba? Ben de çatlaklarım için böyle düşünüyorum zira. Çatlakları en iyileşebileceği noktaya getirip, öyle mi kamufle ettirsem.. İyileşme derken yırtıklar daha ince bir hal alıyor anladığım kadarıyla. Böylelikle kamufle olacak alan daha da küçülür ve göze batması daha asgari düzeye iner gibi geliyor.
Öyle de yapabilirsiniz elbette :)

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Kalıcı göz makyajı (eyeliner, dipliner) önermeyen uzmanlar oldu, rengi solunca kötü gözükür dediler. Çünkü dövme gibiymiş, silinmiyormuş da... Siz ne önerirsiniz? Yaptırmamak mı lazım? Ayrıca, başka zararları varmı?
Benim kaş ve kirpiklerim sarımtırak ve seyrek, düz. Birde göz kapağı ameliyatı geçirdim diye hafif bir orantısızlık var gözlerimde. Kalıcı olarak onları gizletir diye düşünüyordum da... şimdi emin değilim.
Teşekkürler önceden :KK200:

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Kalıcı göz makyajı (eyeliner, dipliner) önermeyen uzmanlar oldu, rengi solunca kötü gözükür dediler. Çünkü dövme gibiymiş, silinmiyormuş da... Siz ne önerirsiniz? Yaptırmamak mı lazım? Ayrıca, başka zararları varmı?
Benim kaş ve kirpiklerim sarımtırak ve seyrek, düz. Birde göz kapağı ameliyatı geçirdim diye hafif bir orantısızlık var gözlerimde. Kalıcı olarak onları gizletir diye düşünüyordum da... şimdi emin değilim.
Teşekkürler önceden :KK200:
Merhaba, Deepliner yaptırabilirsiniz sarı tüyleriniz varsa kahve tonlarında buğulu bir Deepliner hoş durur ya da ince siyah da olur ama kaliteli pigment kullanılmalı ve dövme gibi derine çalışılmamalı renk değişmemesi için. Kalıcı makyaj dövme değildir evet yöntem aynı ancak kullanılan boyalar ve uygulanan derinlik farklıdır dövme derine yapılırken kalıcı makyaj derinin birinci tabakasına yerleştirilir. Tabi doğru yapılırsa. Böylelikle renk değişimi olmaz.
Eyeliner ben de önermiyorum kalıcı olarak gözde sürekli kalın bir eyeliner hoş bulmuyorum ama miniliner Babyliner adında incecik kuyruklu işlemler de mevcut tabi onları değerlendirebilirsiniz. Tek tavsiyem yüzünüze yapılacak kalıcı bir işlemde asla ucuza kaçmayın

Merhaba, Deepliner yaptırabilirsiniz sarı tüyleriniz varsa kahve tonlarında buğulu bir Deepliner hoş durur ya da ince siyah da olur ama kaliteli pigment kullanılmalı ve dövme gibi derine çalışılmamalı renk değişmemesi için. Kalıcı makyaj dövme değildir evet yöntem aynı ancak kullanılan boyalar ve uygulanan derinlik farklıdır dövme derine yapılırken kalıcı makyaj derinin birinci tabakasına yerleştirilir. Tabi doğru yapılırsa. Böylelikle renk değişimi olmaz.
Eyeliner ben de önermiyorum kalıcı olarak gözde sürekli kalın bir eyeliner hoş bulmuyorum ama miniliner Babyliner adında incecik kuyruklu işlemler de mevcut tabi onları değerlendirebilirsiniz. Tek tavsiyem yüzünüze yapılacak kalıcı bir işlemde asla ucuza kaçmayın
Haklısınız, çok teşekkür ederim. Araştıracağım... Fethiye'deyim, acaba burada tanıdığınız birileri olurmu önerebileceğiniz (bir ihtimal)? 😊

İnanmıyorum yeni bebeğim oldu. Sarkan inek gibi memelerle kafayı yemiş durumdayım. Emzirme işleminden sonra küçültme istiyorum ama hassasiyet kaybı oluyor deniliyor. Ne derece doğru acaba. Birde küçültme yapmayıp sıklaştırma yapsam beden küçülür mü acaba. 😀
Ben çocuk doğurmadan meme küçültme yaptım. Öyle bir hassas oldu ki. Meme ucum yoktu. Küçük yapınca meme ucu ortaya çıktı. Hem de çok hassas. Ben sadece düşünüyorum. Çocuk yaparsam bebeğimi emzirebilir miyim. Çünkü yağ alma olmadı. Direkt kesip küçültme yaptılar. Süt kanallarını da aldılar biraz.

Merhaba, teşekkür ederim.
30lu yaşlardan sonra vücut kolajen üretiminde eksiliyor bu yüzden cilt kendini salıyor. Tip 1 ve Tip 3 kolajen desteği alabilirsiniz.
Gözenek için de aynı şekilde kolajen iyi gelir, düzenli cilt bakımı, sonbahar kış aylarında serum destekli dermapen işlemleri yaptırabilirsiniz. Bahsettiğiniz cihaz ile ilgili bilgim yok maalesef :)
Merhaba ben bugün dermatoloji doktoruna gittim. Prp istedim ama bana gençlik aşısı önerdiler. Botoks ve dolgu da dediler. Ama ben botoks istemedim. O zaman gençlik aşısı yapalım dedi Doktor. Daha önce üniversiteye gittim. Orda da plastik cerrah bana biz 50 yaşından sonra cilde prp yapıyoruz dedi. Ben bundan şüphe ettim. Demek prp o kadar iyi geliyor ki insanları hemen düzeltecegi içim yapmıyorlar. Ben daha önce yaptım beni birkaç sene idare etti prp. Sonuçta kendi kanımız ve en sağlıklısi diye düşünmeye başladım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba ben bugün dermatoloji doktoruna gittim. Prp istedim ama bana gençlik aşısı önerdiler. Botoks ve dolgu da dediler. Ama ben botoks istemedim. O zaman gençlik aşısı yapalım dedi Doktor. Daha önce üniversiteye gittim. Orda da plastik cerrah bana biz 50 yaşından sonra cilde prp yapıyoruz dedi. Ben bundan şüphe ettim. Demek prp o kadar iyi geliyor ki insanları hemen düzeltecegi içim yapmıyorlar. Ben daha önce yaptım beni birkaç sene idare etti prp. Sonuçta kendi kanımız ve en sağlıklısi diye düşünmeye başladım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Prp işleminin yaşı yok ki, yani 50 yaştan sonra gibi bir kıstas söz konusu değil. Aksine genç iken kanımızdaki içerikler de daha taze ve elverişli iken yaptırıp ileri yaşa yatırım yapmak daha mantıklı olan. Botoks, Gençlik aşısı da ek olarak yapılabilir elbette ama prp yapmama sebeplerini anlayamadım, daha ticari bakıyor olmalılar

Back
X