Guzellikle ilgili merak ettiginiz cozum bulamadiginiz ne varsa sorularinizi bekliyorum kizlar! Bu ko

uzman estetisyen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
425
89
38
34
Merhaba kizlar guzellikle ilgili olan ne varsa uzun suredir arastirmalar yapiyorum. Arsivim baya genis bu konuda takildiginiz merak.ettiginiz cozum aradiginiz her.ne varsa sorularinizi bekliyorum..

Sivilce lekeleri nasıl geçer?
Fondoten öncesi nemlendirme yaptığım halde yüzümde kalıp gibi duruyor bazen ne yapmam gerek?
kontürleme ve higligt? uzun üçgen yüze nasıl yapılır ve karıştırm fırçası nasıl olmalı,iki renk görünüyor cildim?
kaş kalemi mi kaş farı mı?
gözlerim baygın oluyo ve genelde yorgun görünüyor ne yapmalıyım?
şakak kısmınd saçlarım yok ve yan taraflarım açık,saç farları varmış?hakkında bilgin var mı saçımı döker mi?
ağzım büyük alt dudağım kalın ve üst dudağım ince.kırmızı ruj kullanmamalıyım değil mi? üst dudağım için kalem kullanmm eğrelti durmaz mı?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar,uzun oldu birz kusura bakma.:)teşekkürler..

Tatlim oncelikle cilt tipini yaz bana. Sivilce izlerinde oneride bulunmam icin. diger konular hakkinda onerilerimi yaziyorum.

Fondeten surmeden once makyaj alti bazi surerek cilt isleme hazirlanir. Cildin lekeli bir goruntusu lekeleri kapataci ile kapatmalisin. Fondeteni en saglikli surme yontemi fircadir. Fondeteni elinin uzerine dok. Fircayi diklemesine degil yatay kullan. Firca darbeleri kalmamasi icin iyce yaymalisin. Hafif pudra yardimiyla desteklersen fondeten sabitlenir daha kalici olur.

Alninin tam ortasina highligt diger iki saca yakin kenarina kontur elmacik kemiklerinin saca yakin kismina kontur elmacik kemiklerinin ustune highligt ve cenenede highliht uygulaman gerek canim.

Mac in F50 karistirim fircasini onerebilirim sana ama mac e gidersen calisanlar da bu konuda yardimci olucaktir sana.

Bana gore kas fari daha dogal tabi ki kalem uygulandiginda kasta kontur goruntusu yaratiyo.

Yorgun gozlerine yesil cayi demleyip gozlerini silebilirsin ardindan 5 dk buz gezdirip uyurkende goz dinlendiricisi taktiginda sorunun ortadan kalkicaktir.

Kapalimisin oncelikle kapaliysan toplarken sacini cok sikmamalisin. sac dokulmelerinin bicogu kapali bayanlarda bu nedenden dolayi. Aktarlarda satilan sarmisak ozlu sampuandan alip kullanabilirsin oldukca faydali ve sacini duzenli besle badem yagi argan yagi vs gibi. Sac farinin saci dokucegini sanmiyorum.

Kirmizi ruj kullanmak icin yuzune surdugun fondetenden ust dudagina da sur. Daha sonra lineri ile dudaginin V bolgesini 2 3 mm asicak sekilde ciz ve rujunu uygula. Boylece dengelemis olursun.

Tatlim bana cilt tipini ve gunluk uyguladigin bakim var mi yaz oana gore sivilce lekelerine oneride bulunabilirim.

Çok çook teşekkür ederim o kadar soru sordum sabırla cevaplamıssın.:)

Cildim yağlı. nivea pure effect sabah-akşam sürüyorum.bazen gece yatmadan clindoxly sürüyorum 2 güne bir karbonat ve yoğurt maskesi yapıyorum. Clindoxyl iyi geldi ama tamamen geçirmedi lekeleri onun bi-iki tık daha iyi soyucu krem var mı bildiğin?

Kapalı değilim ama genetik yan taraflarda saçım seyrek toplayınca deri görünüyor.:/

Bu highligt ve kontürlemeyi yaptıktan sonra üstüne pudra mı sürülür?

Tatlim o kullandiklarinin hepsini birak gunluk duzenli bakima geciceksin ki once yuzundeki yagi dengeliceksin. yagli ciltler icin iyi bi markadan yuz temizleme jeli bi tane tonik dr hauschakanin tonerini tavsiye edebilirim tonik olarak bir de cildin yagli diye nemli sanma bir de yagsiz su bazli gunluk nemlendiricisi.

Gelelim bunlari nasil kullanicagina jelini gunluk olarak sabah ve aksam hafif islattigin yuzune dairesel hareketlerle hafif ovalayarak kullan ardindan yika ve kagit havluyla kurula kesinle senin bile olsa havlu kullanma havlular en cok bakteri biriktiren seyler. daha sonra butun yuzunu tonerle tonikle. daha sonrada nemlendirici ile sivilce olan yerin disinda her yerini nemlendir. gunluk bakimin bu olmali.

Gelelim lekelere 2 gunde bir yosun ozuyle maske yapip 20 dk bekletip yikayabilirsin. yosun ozunu aktarlarda bulabilirsin. Cok faydasini goruceksin bu yasta sana cilt soyucu krem tavsiye etmiyorum her duyduguna inanma. Ve tabiki higligtr ve kontur kullanicaksan pudra uygulama.

ben 27 yaşındayım yaz başından beri sol yanağımda sivilce hiç eksik olmuyor hem çalışıp hemde evle ilgilendiğim için pek kendime vakit bulamıyorum evlenelide 4 ay oldu cildim yağlı burnum özellikle parlar falan hep peçeteyle silmek durumunda kalıyorum sol yanağımda tam çıkmayan bastırdığımda elime gelen sivilce bezeleri var günlük yapmam gereken bakım nedir

Canim cildin yagli ve problemli bi cilde sahipsin anladigim kadariyla . Ama sivilcenin surekli bi bolgede cikmasi surekli yagli yemenin ve yedigin yagli biseyin dokundugunun habercisi olabilir. Gelelim yuzundeki yagi dengelemeye ve Gunluk bakima. Oncelikle iyi bir markadan yagli ve.problemli ciltler icin temizleme jeli bir tane toner dr hauschakanin tonerini tavsiye edebilirim. Bir tane de yagsiz su bazli gunluk nemlendirici. Genelde yagli cilde sahip olanlar yuzunun nemsiz oldugunu bilmezler . Yag ve nem ayni sey degil.

Gelelim gunluk nasil kullanicagina. Temizleme
jelini sabah ve aksam hafif islattigin yuzune dairesel hareketlerle masaj yaparak fazla tahris etmeden uygula. Ilik suyla yika ve kagit havluyla kurula. Havlu kullanma. Daha sonra burun yuzunu tonerle tonikle ve sivilceli yerler haric nemlendirici uygula. Gunluk bakimin bu olmali . 27 yasinda oldugun icin sabah nemlendiriciden sonra gunduz yenileyici aksam nemlendiriciden sonra gece yenileyicisi sivilceli bolge haric kullanabilirsin. Burda ama sivilceyi kurutmak. Gelelim sivilceyi kurutmaya aktardan deniz yosunu ozu alarak hergun gunluk bakimindan sonra sivilceli bolgeye surerek 20 dk beklet ve yika kurutucak. Ayrica haftada iki kere de yesil cay demleyip yuzunu silebilirsin canlandirmak icin.

Yağlı bir cildim vardı 3 sene önce zoretanin kullandım, yağlanmam azaldı, gözeneklerim küçüldü ama şu anda etkisi bitti sanırım yağlanmam yavaş yavaş başlıyor. Cilt bakım ürünü olarak yeni başladım la roche posay effaclar temizleme jeli, tonik ve nemlendiricisini kullanıyorum. Makyaj yapan biri değilim ancak son zamanlarda yüzümde, çenemde, burun bölgemde delikler oluşmaya başladı, sanırım gözenek genişlemesi , rahatsız olmaya başladım. Bunun için ne önerirsiniz? Ayrıca alnımda hafif bir güneş lekesi mevcut, ara sıra yok oluyor ara sıra belirginleşiyor. Bunun dışında kollarımda ve sırtımda da güneş lekeleri ,kahverengimsi lekeler mevcut. Yaş büyüdükçe insan daha da takıyor. Çeşitli kremler kullandım expigment, acnelyse vb pek yarar göremedim

Canim gunluk bakimini yapan birine rastladim nihayet cok sevindim. Ama o markanin urunleri iyi gelmemis olabilir sana gunlul bakiminin markasini degistirerek ise baslayabilirsin. Zoratenin iyidir eger faydasini gorduysen tekrar kullanmaya baslamalisin. Gunes lekeleri kisin genelde.kaybolur yazin daha belirginlesirler. Bundan korunmak icin yaz kis gunes koruyucu kullanmalisin. Ve Deniz tuzu ile yuzune ve vucuduna peeling denemelisin.

benim cildim de yağlı ve yağ butonları var sivilce de çıkar
birde sağ çene bölgesinde kırmızımsı lekelerim var...gözeneklerim hafif geniş
dediğim gibi en ufak şeyde ciltten yağ çıkıyor resmen ve ona rağmen kuru cildim...
benim nasıl bir cildim varmış öyle ya...:)
en çok canımı sıkan elleyince pütür pütür olması...onlar yağ butonları sanırım..

Canim
Canim gunluk bakim kullaniyormusun? Doktor kontrolunden gectin mi?

Canim

Canim gunluk bakim kullaniyormusun? Doktor kontrolunden gectin mi?
açıkçası nemlendirici sürmuyorum
ne kadar su bazlı varsa ağırlık yaptı
eh birde antalyanın sıcağı..
tonik de ağırlık yapıyor ...aldığım hiç bür toniği bitiremedim..yıkama jeli ise dermokil kullanıyorum şuana kadar kullandığım en güzel jel...
görünürde o kırmızılıklar hariç kötü cilt gibi durmuyor dermatologlar ilgilenir mi ki..
bir ara eczanede cilt analizi yaptım yağlı dediler o kadar...

teşekkür ederim bilgi için :) peki önerebileceğiniz günlük bakım için marka var mı? Deniz tuzunu nereden bulabilirim peki bu ürün içinde tavsiyeniz var mı? zoretanin kullandım ama sürekli kullanılabilecek bir ilaç mı ki ? sonuçta kullanırken tahlil yaptırıyordum kan değerlerim için

benim sorunum da güneş lekesi. bir türlü çözüm bulamadım. yüzümü düzenli olarak temizlerim, arasıra elma sirkesi sürerim, kil maskesi yaparım. ama lekelerde bir değişiklik yok maalesef. bildiğiniz bir çözüm varsa çok mutlu olurum :)

Tatlim noestrata iyi bir fransiz markasidir tavsiye edebilirim. deniz tuzunu aktardan kolayca bulabilirsin. Surekli kullanilacak bir ilac olmarigi icin tekrar bi doktora gidip kontrolden gecip kullanmalisin zaten.

Canim gunes lekesinin en buyuk dusmani gunes koruyucu kremlerdir. Yaz kis disari cikarken kullanmalisin . Boylece U V isinlari cildine zarar veremez. Kahve limonla.haftada 2 kere peeling yapabilirsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…