- 30 Ağustos 2014
- 425
- 89
- 38
- 34
- Konu Sahibi uzman estetisyen
-
Tatlim oncelikle cilt tipini yaz bana. Sivilce izlerinde oneride bulunmam icin. diger konular hakkinda onerilerimi yaziyorum.Sivilce lekeleri nasıl geçer?
Fondoten öncesi nemlendirme yaptığım halde yüzümde kalıp gibi duruyor bazen ne yapmam gerek?
kontürleme ve higligt? uzun üçgen yüze nasıl yapılır ve karıştırm fırçası nasıl olmalı,iki renk görünüyor cildim?
kaş kalemi mi kaş farı mı?
gözlerim baygın oluyo ve genelde yorgun görünüyor ne yapmalıyım?
şakak kısmınd saçlarım yok ve yan taraflarım açık,saç farları varmış?hakkında bilgin var mı saçımı döker mi?
ağzım büyük alt dudağım kalın ve üst dudağım ince.kırmızı ruj kullanmamalıyım değil mi? üst dudağım için kalem kullanmm eğrelti durmaz mı?
Şimdilik aklıma gelenler bunlar,uzun oldu birz kusura bakma.:)teşekkürler..
Canim gunluk bakim kullaniyormusun? Doktor kontrolunden gectin mi?benim cildim de yağlı ve yağ butonları var sivilce de çıkar
birde sağ çene bölgesinde kırmızımsı lekelerim var...gözeneklerim hafif geniş
dediğim gibi en ufak şeyde ciltten yağ çıkıyor resmen ve ona rağmen kuru cildim...
benim nasıl bir cildim varmış öyle ya...:)
en çok canımı sıkan elleyince pütür pütür olması...onlar yağ butonları sanırım..
açıkçası nemlendirici sürmuyorumCanim
Canim gunluk bakim kullaniyormusun? Doktor kontrolunden gectin mi?
Canim gunluk bakimini yapan birine rastladim nihayet cok sevindim. Ama o markanin urunleri iyi gelmemis olabilir sana gunlul bakiminin markasini degistirerek ise baslayabilirsin. Zoratenin iyidir eger faydasini gorduysen tekrar kullanmaya baslamalisin. Gunes lekeleri kisin genelde.kaybolur yazin daha belirginlesirler. Bundan korunmak icin yaz kis gunes koruyucu kullanmalisin. Ve Deniz tuzu ile yuzune ve vucuduna peeling denemelisin.
teşekkür ederim bilgi için :) peki önerebileceğiniz günlük bakım için marka var mı? Deniz tuzunu nereden bulabilirim peki bu ürün içinde tavsiyeniz var mı? zoretanin kullandım ama sürekli kullanılabilecek bir ilaç mı ki ? sonuçta kullanırken tahlil yaptırıyordum kan değerlerim için
Tatlim noestrata iyi bir fransiz markasidir tavsiye edebilirim. deniz tuzunu aktardan kolayca bulabilirsin. Surekli kullanilacak bir ilac olmarigi icin tekrar bi doktora gidip kontrolden gecip kullanmalisin zaten.teşekkür ederim bilgi için :) peki önerebileceğiniz günlük bakım için marka var mı? Deniz tuzunu nereden bulabilirim peki bu ürün içinde tavsiyeniz var mı? zoretanin kullandım ama sürekli kullanılabilecek bir ilaç mı ki ? sonuçta kullanırken tahlil yaptırıyordum kan değerlerim için
Canim gunes lekesinin en buyuk dusmani gunes koruyucu kremlerdir. Yaz kis disari cikarken kullanmalisin . Boylece U V isinlari cildine zarar veremez. Kahve limonla.haftada 2 kere peeling yapabilirsin canim.benim sorunum da güneş lekesi. bir türlü çözüm bulamadım. yüzümü düzenli olarak temizlerim, arasıra elma sirkesi sürerim, kil maskesi yaparım. ama lekelerde bir değişiklik yok maalesef. bildiğiniz bir çözüm varsa çok mutlu olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?