Guzellikle ilgili merak ettiginiz cozum bulamadiginiz ne varsa sorularinizi bekliyorum kizlar! Bu ko

teşekkür ederim. güneş kremi sürekli kullanıyorum. bir de kahve limon karışımını deniyim. umarım işe yarar

Canim sanirim sivilcelerin ve sikmalarin olusturdugu cukurlardan bahsediyosun bi cildiyeye gorunmelisin once sonrasinda collagen li kremler ve fondeten kullanabilirsin.

merhaba yaşım 23 hassas bir cildim var yanaklarım çok kuru ama T bölgem yağlı yüz temizleyici ve nemlendirici olarak la roche posay toleriane serisinin jelini ve nemlendiricisini kullanıyorum gece kremine başlamak istiyorum çünkü yanak bölgem için kullandığım ürün yetmiyor sanırım gerginlik hissi ve kızarıklık oluşuyor ne önerirsiniz acaba

Merhaba :) cildimi anlatiym sonra da soru soriym.. Burun bolgem yagli fakat geri kalan kisimlar normal.. Ben sabunla yikamayi tercih ediyorum ve yikadiktan sonra burnum çatlak görünümünde oluyor derim kalkiyor.. Üstüne bir de fondoten surdugumde ise çatlak görünümlü bir burun üstünde fondoten.. Ne yapmam gerek normalde çok yagli.. sabundan Sonra cok geriliyor burun ccevrem kasiniyor

Canim belliki kullandigin urunler sana yaramamis ve tahris etmis hemen biraakmalisin o urunleri kullanmayi. Oncelikle karma ciltlisin ama kuru bolgelerini kullandigin yanlis urunlerle daha da kurutmus tahris etmissin hassas ciltli olusunda buna on ayak olmus. Simdi havalarinda iyce sogumaya baslamasi senin cilt tipin icin tehlike. Oncelikle yatistirici ozellik tasiyan sedatif tanecik icermeyen temizleme jeliyle yuzunu yikicaksin. sonra tonerle sadece yagli bolge olan t bolgeni tonikliceksin. Kesinlikle kuru bolgelerine bulastirma bulastirirsan daha cok kurutur. Daha sonra yag icermeyen su bazli yogun nemlendirici uygulucaksin ama kuru ve
tahris olmus bolgelerine duzelene.kadar fazla fazla uygula kurumasina.izin verme kremi emdikce yenile. Bu soguk havalarda bol bol nemlendirici uygulamadan disari cikma makyaj yapicaksan da kremin uzerine yap.

merhaba uzmanım diyen birisine çok ihtiyacım vardı. kaç gündür kara kara düşünüyorum. sarkık bir göbeğim var. birazda yağ. güzellik merkezinde birçok işlem var. karboksi? kavitasyon? yada başka ne yapmalıyım

Merhaba canim oncelikle karma ciltlisin. Ve yolun cok basindasin sabunla yikamak terimini kesinlikle duymadim kabul ediyorum. Sabunla yikamak ne demek canim ya cildinde catlaklarin olusmasi ve makyajin iyi durmamasinin sebebi sabun zaten. Yuzunu sabunla yikayarak hem asiri kurutuyorsun hemde tahris ediyorsun. Genelde yagli ciltli.olanlar nemlendiri kullanmaz niye kullanmiyorsun diye soruldugunda zaten yagli
diyorlar Cildin yagli olmasi nemli oldugu anlamina gelmiyor. Bi kere bunu anlamaniz gerekiyor. Gelelim gunluk bakimina. Oncelikle o sabunu hayatindan cikariyorsun bir tane kalkalteli gunluk yuz temizleme jeli. Bir tane toner bir tane de yag icermeyen su bazli nemlendirici. Gelelim nasil kullanman gerektigine. Yuzleme jeliyle sabah ve aksam dairesel hareketlerle cok bastirmadan masaj yap sonra yika ardindan tonerle sadece yagli bolgeni tonikle. Daha sonra da nemlendiriciyi uygula gunluk bakimin bu olmali. Ve havlu kullanmayin.kahit hablu oneriyorum yuzu kurulamak icin. Hafta da bir de peeling ayda iki ya da 3.kere canlandirici maske de uygulayabilirsin.

çok teşekkür ederim peki önerebileceğiniz ürünler var mı temizleyici toner ve nemlendirici olarak yine yanlış ürün kullanmak istemem bir türlü kızarıklıklardan kurtulamadım çünkü

Çok OTE="uzman estetisyen, post: 37160828, member: 622210"]Merhaba canim oncelikle karma ciltlisin. Ve yolun cok basindasin sabunla yikamak terimini kesinlikle duymadim kabul ediyorum. Sabunla yikamak ne demek canim ya cildinde catlaklarin olusmasi ve makyajin iyi durmamasinin sebebi sabun zaten. Yuzunu sabunla yikayarak hem asiri kurutuyorsun hemde tahris ediyorsun. Genelde yagli ciltli.olanlar nemlendiri kullanmaz niye kullanmiyorsun diye soruldugunda zaten yagli
diyorlar Cildin yagli olmasi nemli oldugu anlamina gelmiyor. Bi kere bunu anlamaniz gerekiyor. Gelelim gunluk bakimina. Oncelikle o sabunu hayatindan cikariyorsun bir tane kalkalteli gunluk yuz temizleme jeli. Bir tane toner bir tane de yag icermeyen su bazli nemlendirici. Gelelim nasil kullanman gerektigine. Yuzleme jeliyle sabah ve aksam dairesel hareketlerle cok bastirmadan masaj yap sonra yika ardindan tonerle sadece yagli bolgeni tonikle. Daha sonra da nemlendiriciyi uygula gunluk bakimin bu olmali. Ve havlu kullanmayin.kahit hablu oneriyorum yuzu kurulamak icin. Hafta da bir de peeling ayda iki ya da 3.kere canlandirici maske de uygulayabilirsin.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederm hemen gidip alicam :)

Canim oncelikle spor diyorum baska bisey demiyorum ve duzenli ve dengeli beslenme oncelikle bir diyetisyene gitmelisin sonrasinda sikilasmak ve takviye icin.kavitasyon pasif jimnastik plates vs vs bir suru yontem var.

cevap için teşekkür ederim. diyetisyenle başlayayım sporda hiç gözüm yok ama napalım yaparım.

[QUOTbmesin, post: 37161763, member: 627061"]cevap için teşekkür ederim. diyetisyenle başlayayım sporda hiç gözüm yok ama napalım yaparım.[/QUOTE]
Rica ederim canim sen diyetisyene basla sikilasmak konusunda yardimci olurum.

Merhaba kizlar guzellikle ilgili olan ne varsa uzun suredir arastirmalar yapiyorum. Arsivim baya genis bu konuda takildiginiz merak.ettiginiz cozum aradiginiz her.ne varsa sorularinizi bekliyorum..
benim sorunum yüzümdeki damarların çok belirgin olması bunun için ne yapabilirim çok kötü gözüküyor psikolojim bozuldu ayrıca batık tüyler için ne yapılabilir

merhaba benim t bölgem yaglı cildim karma sorunum su burnumdaki siyah noktaları geciremiyorum bunun için çözüm yolu nedir
diğer sorumsa fondoten yada pudra sürdüğümde cildim asırı yaglanıo ve iyice parlamaya baslıo ssanki hiç sürmemişim gibi bunun için ne yapmalıyım

Oncelikle merhaba canim.
Cok tatlisin tum sorulari usenmeden cevapliyosun.
Benjmde bi sorum var cevaplarsan cok sevinirim.
Ben ayda bir kez akne bakimina gidiyorum salona. Orda sut-asidi peelingi yapiyor bana kadin( yurtdisinda yasiyrm turkce cevirisi tam bumudur bilmiyorm).

Kadin bana siddetle la roche posay markasini onerdi.
Su an la roche posay effaclar yuz temizleme jeli kullaniyorm sabah ve aksam. Ardindan la roche posay lipikar nemlndirici krem kullaniyorm. Ardindan sivilce izlerimi gecirmek icin yine ayni markadan effaclar k kullaniyorm. Gozlerimin alti icinse yine o markadan pigmentclar yeux kullaniyorm.

Yuzmdeki gozenekler daha kuculdu gibi. Yuzum daha duru duruyor, zamanla sivilce izlerimde iylesse super olucak.
Yuz temizleme jeli cok iyi geliyor. Ama yapmasi gereken sey sivilceler azaltmak olmasina ragmen ise yaramiyor sivilcelerim hala olusuyor.

Bu urunleri 1 buck haftadir kullaniyorm.
Senxe birakmalimiyim bu markayi yoksa devammi etmeliyim??
Uzun oldu cok cok tesekjur ederim cevaplarsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…