- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Tuzağa düştü zaten merak etmeSus kiz kadinin kalbine iner güzelliği gider allah korusun
Aynen bibim, kocam rahat, nasılsa bakan yok.Aaa güzel kadın var dediler geldikben çirkinim ondan kapan demiyor kocam
Oda olmaz komple kapalı olan vardı yüzü görünmiyen adı neydiKapanmakla olmaz ki o güzel yüzünü görecekler. Bence çarşafa gir.
Bilmiyorum valla kelime haznem çarşafa yetti. Cahilliğime ver.Oda olmaz komple kapalı olan vardı yüzü görünmiyen adı neydi
Yaşasın çirkinlik jokerimAynen bibim, kocam rahat, nasılsa bakan yok.
Ninja turtlesOda olmaz komple kapalı olan vardı yüzü görünmiyen adı neydi
carsaflilarla pecelilerle dalga geçemezsiniz !Oda olmaz komple kapalı olan vardı yüzü görünmiyen adı neydi
Bize etraftan iltifatlar yağmıyor, kocamız kıskanmıyor diye kıskanmış olamaz mıyız? Biraz anlayış lütfen.Off ne dalga geçtiniz kızla ya. Güzelse Güzeldir işte. Çirkinim diye konu açanlara moral verirken bu Kızın üstüne niye bu kadar gidildi?
Yeni mi evlisiniz? Ilk zamanlar aşırı kıskanç olup sonradan geçer genelde.
Canim anlayisin icin cok tesekkurler burda dalga gecilecegini bilseydim yazmazdimCanım seninkinin bi benzeri bende de var.
Benimki kapanmaya zorlamadı çünkü asla kapammicamı biliyodu.
Ama makyaj yapsam kime süsleniyosun kime giyiniyosun parfümü kime sıktın vs
Yeni mi evlisiniz?benimki 2 sene sonra düzeldi
Valla herkes dalga geçiyo ama anlamadım çok mu komik ya da tuhaf bi durum var.
Evet bi kadın güzel olabilir güzel olduğunun da farkında olabilir çok mu enteresan?
Güzel olduğu için eşi tarafından kapanmaya zorlanan kadınlar yok mu neyle dalga geçiyosunz bu kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?