gwennaz Burun Estetiği Ameliyatı

Doktorum doç.dr.Haluk Ayvada canım saol güzel yorulmların için dokuz eylülde yaptırdım sen nerde yaptırdın???

burnun tam olarak oturmaya başlaması için minimum 6 ay beklemen gerekiyor zaten. yani daha bir şeyleri kafaya takmak için çok erken. masajları aksatma ama:)

kızlar merhaba bende 10 gün önce ameliyat oldum benim icerden saga deviasyon vardı burun etlerim kücültüldü sinüzit ve dıstan olan kemik düzeltildi yüzümdeki morluklar geciyo cok sükür ama burnum tas gibi sert ucu sis sanki baskasının burnu bana takkılmıs hep öylemi olucak eski burnum gibi rahat olabilecekmiyim ya ne olur bana cevap verin kızlar ve hala burnumdan kanlı salyalar cıkıyo normal değilmi daha cok yeni acaba kendimi bu kadar sabırsız yapıorumm ama sanırsam sabır gerektiren birsey ameliyat olan herkese bol sans diliyorum

Geçmiş olsun canım, benim de 5 gün oldu ameliyat olalı, atelim dahi alınmadı henüz, ama ben de burnumun ucuna dokunduğumda sanki başkasının bir uzvuna dokunuyormuşum gibi hissediyorum, ucu uyuşuk ve çok sert, bir arkadaşım ameliyat olmuştu on ay oldu yeni yeni hissediyorum diyordu, sanırım bu kişiden kişiye değişiyor çünkü o arkadaşım koku almaya da yeni başlamış,ben tamponlarım çıkar çıkmaz koku alabilmiştim oysa. Hep birlikte sabretmemiz lazım bu aşamada birbirimize destek olalım en güzeli, bu siteyi bu yüzden çok seviyorum :)

rüyaa canım cookkk saol ya gercekten burası insanı rahatlatıyorr:)ya bende aynı senin gibiyim benimde 10 gün oldu ve hayatımda burnumdan cıkmayan seyler cıkıyor onca sene birikmis galiba :) ya aslında üstüne üsüttüm ondan da olabilir ama gercekten burnumun ucu benimde sert ve uyusuk insallah bunlar gecer zamanla hep böyle kalmaz kemik kısmına masaj yapmamı söyledi doktorum az az yapıorum oda ha iyilesmemis daha cok yeni sabırsızım galiba ya :))allahım hepimize sifa versin inssss

canım burun içinin tam iyileşmesi 1,5 ayı buluyor. Bana doktor tuzlu su yapmamı söylemişti. 1lt kaynatılmış soğutulmuş suya 1 çorba kaşığı tuz ve bu tuzlu suyla bol bol burnumu yıkamıştım. 3 kere kontrole çağırmıştı ve her seferinde burun içini aspire etti. Bu ameliyattan sonra burun ucu eskisi gibi sağa sola oynamıyor, daha az bir hareket var gibi, içten dikip septumu sabitliyorlar, belki de bu yüzdendir, ama burun ucu sertliği bi süre sonra geçer. Ameliyatı hissetmiyorsunuz ama iyileşmesi zaman alıyor ama dediim gibi 1,5 ay sonra daha iyi nefes alacaksın. Geçmiş olsun

kızlar burun 6 aya kadar küçülüyor, 1 sene de tam oturuyor denmesi bir şehir efsanesi değil, altı ayım doldu ve burnum ciddi oranda küçüldü. bu yüzden altı aya kadar hiçbir şekilde moralinizi bozmayın. burun şişliği yukarıdan başlayıp aşağıya doğru indiğinden yukardan itibaren hissetmeye başlayacaksınız, ucu en geç hissediceksiniz ve şişliği en son inecek. hissetmediğiniz noktalar hala şiştir. benim 6 ay oldu ucu hala şiş ve hissettmmeme durumu çok azda olsa devam ediyor.
yani rahat olsun :)

başlık konusuna dönersek canım burnunda değişiklik elbette var ama burnunun eski kusurlarını senin kadar görmediklerinden farketmemişlerdir belki çevrendekiler ya da fark edip kötü niyetliliklerinden yorum yapmayanlarda çok olmuştur emin ol, benim başıma çok geldi, burun ameliyatı oldum dediğimde yüzüme bakıp tek yorum yapmayanlar falan, ne insanlar var sen boşver onları.
çok güzel ve doğal bir burnun olmuş, estetik diye bağırmasından çok daha iyi, keyfini çıkar, geçmiş olsun :)

ahhh şuan n'aptın biliyormusun.. ruhuma yelpaze salladın .. nasıl bir rahatlama oldu anlatamam..
belki 15 dakikaya kalmaz gene evhamlarımla okey oynamaya kaldığım yerden devam ederim ama şuan çok iyi hissettim kendimi

%80 i ilk ay içnde iniyor , gerisi uzun vadede anca iniyor çok bişey farkedilmiyor denildi genelde

hadi bismillah

kızlar ya cok saolun inan insan kendini cok tuhaf hissediyor bi anda ya acaba olmasamıydım dedim ya burnum böyle mi kalıcak diye cünkü eski burnumu hissedemiyorum sertlikten ve sislikten ama doktorumunda dediği gibi 2 ayda iner burnun oturması bir yılı bulur bu zaman zarfında allahım bize sabır versin ve nefesimi alayım geceleri hep sag tarafım tıkanıyordu ileride basıma neler acardı bilemiyorum bunuda yasamak varmıs kaderimde hayırlısı olsun ve ins pisman olmam su an 15 gün olmasına ragmen her zaman tıkanan tarafım dan hep nefes alıyorum cok sükür bu sisliklerde gecince ins hersey daha güsel olucak ve inanırmısınız ben senelerce burnumu temizleyemedim cünkü hicbirsey gelmiyordu ve simdi icinden cıkanlar inanılır gibi değil :))) buda bir gelisme bence herseyde vardır bi r hayır ameliayt olan arkadaslarımada banada sabır diliyorum ins zaman geciciek ve hersey cok güsel olucak allahın izniyleee o kadar olan insan var sonucta değilmiii:)))

İnşallah canım Allah sabrını verir, asıl amaç öncelikle ii nefes almak ama görüntüsüde bizi üzmesin değil mi ama? Umarım biz de burda sevindirik olmuş bir şekilde başlık açacaz Allah'ın izniyle :)))opuyorumnanaktan

ilk ayda yüzdeki ve burundaki çok belirgin ödemler hızla azalıyor elbette, ama burnun iyileşip gerçek şeklini alması baya bir zaman alıyor gittikçe inceliyor, küçülüyor ucu toparlanıyor ve o hissedememe durumu azalıyor.
boşuna kendinizi üzmeyin, geçmiş olsun.

o geceleri tıkanma ileride uyku apnesi yapıyormuş, iyi ki oldun elbette. yalnız sen hep ağzından nefes aldıysan 1-2 ay sonra falan burnundan nefes alma çalışmalarına başla. burunları açıldığı halde alışkanlıktan ağzında nefes alma durumları oluyor, örneğin ben de:) ama gerçekten farkediyor yahu eskiye oranla nefes rahatlığım, ama bu baya uzun sürüyor, ilk 4 ay ben farkı anlayamamıştım.

Yüz ifadeni çok değiştirmediği için anlamıyorlardır
birde aslında insanın kendinde başka kimse burnuna dikkat etmiyor :)

canım 2. fotoda çok tatlı çıkmışın fark göremeyenlere kulak asma bana göre yaşında küçülmüş...

gayet güzel...a.s ikinci resimde daha bir net anlaşılıyor değişim ayrıca

Geçmiş olsun canoo =] fark olmaz olurmuu yaa bence diyenler ya kıskandı ya da önceden çok dikkat etmemişlerdir... şişliklerin biraz daha iner ben mesel elle anlaya biliyorum hafiif dokununnda içinde bişi var gibi yayılıyo yanağıma doğru sankii sağlıklı günler dilerim kaydirigubbakcemile2

Canım senin burnun tam benimki gibi olmuş. Çok yakışmış sana ama ben burnumdan biraz rahatsızım. Benim de ameliyat olduğumu kimse anlamadı. Ucunu biraz kaldırttım ama biraz daha kalksaymış daha iyi olacakmıştı. Önden görünümünü seviyorum ama profilden pek beğenemiyorum. Kalkık burun profilden çok güzel görünüyor, ben de tabi. Sen yandan çok güzel görünüyorsun.

mrb arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum naısl kullanacagımda bılmıyorum aslında ilk sizlerle bian önce tanışmak istedım :) ben burun ameliyatı oldum yaklaşık 2ayönce fakat olduguma bin pişman oldum burnum aşırı derecede kalkık hep iner ümidyke bekledım ama olmadı emre beye revizyon olmayı dusunuyorum bi an öce şu 4 ayın gecmesını beklıyorummm yaaaaa....

bekle biraz daha....
başta çok garip geliyo insana bide şişler var tabi...
2-3 ay sonra daha çok oturur...
yaklaşık 1 yıl sonra tamamen şeklini alır

foto koy bakayım gerçekten öyle mi? iyi anlarım revizyonluk burundan ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…