• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gyno Ferro sanol kullanan hamislerrr,???

Aynı durumlari yaşadım çok iyi Nliyorum seni 4 ayda geçti kendiliğinden canım yağlı ağır yemekler yeme ben hep hafif yiyodum yoğurt makarna patates meyve öğünlerim hep böyleydi oda ona rağmen de kötüydm yani ama geçti inşallah seninde geçer çok zor oluyor şimdi diorum Allah'ım o günlerim gitsin gelmesin
Ah amin amin 14 olmak üzereyiz artık bitsin sosyal bir hayatım olsun bende insan içine karışayim 😪

Ah amin amin 14 olmak üzereyiz artık bitsin sosyal bir hayatım olsun bende insan içine karışayim 😪

Ben tam 5 ayima kadar evden çıkmadım hergunum.yatarak geçti düşük riskimde vardı daha kafayı yemek üzereydim ama şuan geçti sabret insalalh seninde geçer biran önce cnaim

Kızlar gyno fero sanol kullann varmı kızlar doktorum bugün banada verdi mide bulantısı yapmasından korkuyorm zaten mide bulantısı yaşıyorum tecrübesi olanlar yazarmi
Ben kullanıyorum, ilacı içmeden bir yudum su içip öyle için daha çabuk yutulur bu da yutağa takılıp mideyi kaldırmaz ben öyle yapıyorum bir de 1 saat sonra Muhakkak birşeyler atıştırın aç karna içildiği için denir ilacı kusarken daha fena yapıyor en azından bende öyle oluyor Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin 😊

Ben kullanıyorum, ilacı içmeden bir yudum su içip öyle için daha çabuk yutulur bu da yutağa takılıp mideyi kaldırmaz ben öyle yapıyorum bir de 1 saat sonra Muhakkak birşeyler atıştırın aç karna içildiği için denir ilacı kusarken daha fena yapıyor en azından bende öyle oluyor Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin 😊
Ay vala hiç içmek istemiyorum mide bulantısı yaşamaktan korktuğum için amin canım inşallah

Back
X