Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok teşekkür ediyorum. Bu fitil flora düzenleyici içerisinde bir sürü lactobacillus bulunuyor ama yine de sizlere sormak istedim kullanmak icin doktor reçete etti kullandım 6 gun günde 2 vajinal tablet biteli 10 gün falan oluyor ama haftada 1-2 kullanmayı düşündüm iyi gelir korur hiç değilse diye ama dedigim gibi bilenlerin fikirleri de önemli :)yani böyle şeyleri doktora sormadan kullanmamak en iyisi. vajinanın da kendi bi florası var onu kafanıza göre ilaç kullanırsanız bozabilrsiniz.
Çok sağolun . Normalde bu fitilin zarari var mi ?Tatlı yiyince olduysa hemen fitil kullanma
bol su iç sirke iç 1 kaşık
baktın akıntın değişti kaşınma vs arttı o zaman kullan derim
Suyla seyreltip de olurÇok sağolun . Normalde bu fitilin zarari var mi ?
Birde benim normal akıntım beyaz krem şeklinde.
Normal beyaz akıntı da mantar olmuyor degil mi peynirimsi olunca oluyor mantar
Sirkeyi de suyla seyreltip mi içeyim yoksa direk sirke mi
Normal akıntınız nasıl peki sizinde mi beyaz ?Suyla seyreltip de olur
Benim de sadece 1 gün akıntım süt kesiği gibi oldu doktor bundan ve krem verdi kaşınma olursa diye
O gün eczane bulamadım haftasonuydu
1 gün sonra ise akıntım düzeldi şikayetim yok oldu bende almış bulundum ama kullanmadım
Tekrar akıntım değiştiğinde kullanmayı düşünüyorum
Hafif bir kaşınmada kullanmam şahsen
Rahatsız ederse öyle kullanırım
İnşallahNormal akıntınız nasıl peki sizinde mi beyaz ?
İnsallah bir daha tekrarlamaz
Mantar olan arkadaşlarım var halam falan da olmus hatta ve deli gibi kasıntı yaptığını söylüyorlar ama öyle bir sey yaşamıyorum . Azıcık oluyor günde iki uç kere anca oluyor
Tatlı yemeye de korkuyorum 3-5 gunde belki bir tane tatlı yiyorum sonrasında kasıntı hissediyorum
Bazen wcde peçeteyle çok siliyorum acaba ondan da oluyor olabilir mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum hiç ıslaklık kalmayacak şekilde duruluyorum . Kadınların bas belası durumlar iste inşallah kimsenin basına gelmez![]()
Çok ama çok teşekkür ediyorum sizin bu yorumlarınız belki bana çok fayda sağlayacak.İnşallah
Normal akıntım beyaz evet
Süt kesiği olduğunda bile öyle kaşıntı olmamıştı şükür
Kaşınma yanma olduğunda 1 kaşık sirke içerim veya sirkeli suya pamuk batırıp vajinamı silerim
Peçeteyle çok ovmayın peçetedeki görmediğimiz toz kalıntıları bile birçok şeye sebep olabilir
Vajinada yararlı sıvılar var akıntımızı çok silersek vajina kurur dengesi bozulur çok fazla kurulamayın derim
Tatlı yiyince de bol su
Hergün akıntı olması gayet doğalÇok ama çok teşekkür ediyorum sizin bu yorumlarınız belki bana çok fayda sağlayacak.
Daha dikkatli olmamı sağlayacak sağolun gerçekten sizi bunalttıysam özür diliyorum ama son bir sorum olacak bir bayanda her gün akıntı olur mu aşırı degil ama beyaz akıntınız var ya benimde var sanırım çoğu kadında var . Bu her gün olur mu bende her gün oluyor az miktarda ama acaba tek bende mi diye düşündüm yoksa belirli günlerde mi oluyor genelde![]()
Tekrar merhaba kusura bakmayın gece yazamadım bir türlü. Bu güzel bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum karbonat sadece idrar yoluna mi iyi geliyor vajinaya da geliyor mu bunu bilmiyordum sağolun sizin dediğiniz gibi yaptım kullanmadım kullanmicam daHergün akıntı olması gayet doğal
Kokusuz ve beyaz olduğu sürece sorun yok
Vajinanın kendini koruduğu bir kalkan diyebiliriz
Sorun olduğunda önce sirkeli su
O fayda etmezse de fitil kullanmak mantıklı
Ben bazen idrar yanması gibi olduğumda 1 bardak suya çok az karbonat atıp içiyorum o da iyi geliyor alkali su yani
Rica ederim![]()
Ben idrar yolu için iyi geldiğini biliyorumTekrar merhaba kusura bakmayın gece yazamadım bir türlü. Bu güzel bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum karbonat sadece idrar yoluna mi iyi geliyor vajinaya da geliyor mu bunu bilmiyordum sağolun sizin dediğiniz gibi yaptım kullanmadım kullanmicam da![]()