Gzdecskn'in evi

inşallah olur :sinifsinif:

Eklentiler

• $Görüntü017.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 152
  • $Görüntü018.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 129
  • $Görüntü019.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 164
  • $Görüntü020.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 132
bayılıyorum şu köşe takımı koltuklara yaa hem çok şık duruyo hemde alışılmışın dışında genelde hep 2 tane 2 li koltuk 2 tane tekli koltuk her ev böyle kullanışlı olmaz diye köşe takımı tercih etmiyo kimse çok güzel evin canım sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde oturursun inş

çok kullanışlı değil canım zaten misafirler boncuk gibi yanyana diz dize oturuyo çağırdığın zamazn çok kalabalık misafir almıycaksın o zaman sorun olmuyor..
resimleri biraz zor koydum ama neyse kaydirigubbakcemile3
güzel dileklerin içinde teşekkür ederim canım Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın inşallah :Saruboceq:

kızlar son çare bu şekilde koydum idare ediverin artıkın :hulya:

Eklentiler

• $Görüntü021.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 77
  • $Görüntü023.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 88
  • $Görüntü024.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 109
  • $Görüntü032.webp
    32 KB · Görüntüleme: 103
  • $Görüntü031.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 95
öncelikle evin çok güzel resimleri açık görsün dedim arkadaşlar ama mok ettim galiba canım kusura bakma :kedi:
yok canım ne kusuru ellerine sağlık bende böyle yaptım ama ilk sayfada görünmüyor dedi arkadaşlar en son çare bende bu şekilde ekledim sağol canım

tam olarak anlaşılmasada güzel görünüyor eviniz:)

Allah huzurla oturmayı nasip etsin...

çok güzel cnm.ya bu sene siyah beyaz nekadar moda oldu.mutfakta çok hoş.
yatak odasında pencerenin önü çok değişik geldi bana güzel olmuş.güle güle oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…