Gzdecskn'in evi

ömür boyu mutluluklar ..
çok şirin bir evin var...beyazı bende çok seviyorum süper olmuş

çok güzel cnm.ya bu sene siyah beyaz nekadar moda oldu.mutfakta çok hoş.
yatak odasında pencerenin önü çok değişik geldi bana güzel olmuş.güle güle oturun

canım benim evim ve odalarım küçük olduğu için yatak odası takımı sığmaz diye özel yaptırdık onu mutfak tezgahı gibi orası 2 tarafı açılıyor ve için kutu kutu gözler var takı ve makyaj malzemesi koyuyorum ben çok kullanışlı oluyor yerimseniben

canım evin çok sade çok güzel hiç göz yormuyor veee yatak odanın camının önünü bende çok beğendim. hem alanı genişletiyor. hemde üzerinde aksesuarlar çok güzel oluyor.
güle güle otur.

canım evin çok sade çok güzel hiç göz yormuyor veee yatak odanın camının önünü bende çok beğendim. hem alanı genişletiyor. hemde üzerinde aksesuarlar çok güzel oluyor.
güle güle otur.

çok teşekkür ederim canım.. evimi döşerken her şey gönlüme göre oldu inşallah ev kurmak isteyen herkesin herşey gönlüne göre olur...

Canım banyonu ve yatak odandaki camın önündeki iyi düşünülmüş dolabı çok beğendim.Mutluluğunuz daim olsun inşallah

canım benım pek guzelmıss allah saglıkla mutlulukla huzurla oturmanızı nasıp etsın daıma guzel gelınım benım

zevkle döşenmiş çok şık bir ev
ağız tadıyla otur cnm..

çok teşekkür ederim kızlar
şuan biraz daha değişik
bi ara yeni halinin fotosunu da koyarım buraya

ben de beğendim evinizi, güle güle oturun.
Değişiklikleri de merak ettim.
Banyodaki paspas uyumsuz geldi bana biraz o kadar :)
az eşya az dert ...

ben de beğendim evinizi, güle güle oturun.
Değişiklikleri de merak ettim.
Banyodaki paspas uyumsuz geldi bana biraz o kadar :)
az eşya az dert ...

banyom o kadar küçük ki anca onu bulabildim
en uyumlusu oydu yani
değişiklik olarak da şunları yaptık

salonumun 1 duvarına fotoğraf astık küçüklü büyüklü çerçevelerle
tv ünitesinin üstünde de raf var şuanda kırmızı ve beyaz
küçük oda da kitaplığım yoktu onu aldık

Tchibonun paspaslarını önerebilirim. Boyutları küçük geldiği için kendi evime alamadım ama annemin evindeki wc ye aldık, ben çok beğendim. Anrtasit rengi falan da var. Bi bakın isterseniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…