Gzya geceleri

Luna23

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
1.584
2
316
Almanya
kizlar aranizda Gözyasi Geceleri programlarini izleyenler var mi?

ben dün " 3 Ask - Canakkale Gecilmez " programini izledim tek kelimeyle mükemmeldi herkese tavsiye ederim

Türkiye ve Avrupanin hemen hemen her sehrinde turneler düzenliyolar gösteri 4 - 4.5 saat sürüyo

en son 1-2 sene önce " Ask hamali " temasini izlemistim cok begenmistim ve dün gece Canakkale Gecilmez programina giderken bu o kadar güzel olmaz herhalde diyodum ama harikaydi gene ayni zevkle izledim

eger bulundugunuz sehirde imkaniniz varsa arastirin ve mutlaka izleyin kesinlikle pisman olmazsiniz :)

yapimda emegi gecen herkesten Allah razi olsun

Anlatılmaz yasanır ...
Iste boyle bır hıs boyle bır derınlık..Adı uzerınde GOZYASI...
Gozlerımızdn degıl taa derınımızden yuregımızden akar bazı anlar,mutlugu anlatır acıyı bazen de cosar sınenız,yıne gozyası..
Hepiniz toptan sımsıkı Allah’ın ipine sarılın, parçalanıp ayrılmayın.ayetıyle yola cıkmıs,sevgı alısverısınde bulunmayı kendısıne sıyar edınmıs bır topluluk..
Paylastıkca cogalan cogaldıkca saha kalkan bır ask..
Aslolanı hatırlatıyor ınsana bu projeler,dunyanın albenısınden sıyrılıp hakıkate varmayı ıstetıyor...
Ve daha neler neler..
Ilahı ruzgara kapılıp sıratı mustakım uzere yasamamız ve bırbırımızı daıma sevmemız dılegı ıle..
Paylasım ıcın tesekkurler..

evet kizlar aynen anlatilmaz yasanir

Allahim o organizasyonu yapan ve anlatan amcaya uzun ömürler versin insallah ki bu programlara devam edebilsin

ilk gittigimde de o anlatmisti bu seferde o anlatiyo :)

onun sesinden dinlemek ayri güzel gercekten kendini bu ise adamis biri

Allah hepsinden razi olsun

Benim de annemler gitmişti. Konusu ne diye kaç defa anneme sorduysam da anlatılmaz yaşanır dışında bi cevap vermedi. O kadar etkilenmiş ki bi kaç defa izlemişti.

ya canim gercekten ben dün arkadaslarimla gittim annem gelmedi

anneme anlatim diyorum ama hangi birini anlatim ki 4 bucuk saatlik gösteri her cümlesi her sahnesi ayri güzel

zaten anlattiginda o kadar etkili olmuyo orda bulunman kendin izlemen lazim

insan aglamadan yapamiyo gercekten cok etkileyici bise :S

kizlar gecen pazar günü tekrar bi Gözyasi Gecelerine gittim burdaki basligim aklima geldi

herkese tekrar tekrar tavsiye ediyorum harika bi gösteri mutlaka izleyin...

selam bende gitmiştim bi keresinde harikaydı siz nerede gittiniz acaba ?

Son düzenleme:
ben münihte yasiyorum bu 4. gidisim

malesef yurt disi oldugu icin buraya senede 1 kere geliyo onuda hic kacirmam :)

gecen sene kutlu dogum programi olcakti ama 1 ay kala iptal edildi cok üzülmüstüm

siz hangi programina gittiniz?

vay be oralara geliyorlarmı ne güzell hemde 4 kere gitmişsinz

benimde gideli üç sene falan oldu tam hatırlamıyorum ama İbrahim a.s 'dan bahsediliyordu

ve çok güzel bir programdı bayılmıştım . :97: tekrar gitmek nasip olmadı aslında ben istanbuldayım

burada sık sık oluyordur fatihte ama işte gidemiyoruz hiç

keske burda da cok olsa her seferinde giderim :)

cok seviyorum bu tarz programlari insan hayatin gercek anlamini anliyo bilgisi artiyo gercekten cok yararli bi gösteri herkese tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…