H A M i L E Y i M :)) $ükürler olsun..

hayırlı olsun hayatım..sağlıkla büyüsün inş..

tebrikler rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eylesin inşallah

sende benim iki senenin sonunda kavustunuz demek yavruna..ne mutlusdur simdi..allah daim etsin ve kucagina alip koklamayi da nasip etsin ins..saglikla kalin ikinizde..

İnşallah ben de bir gün buraya hamileyim diye yazabilirim.
Sizin adınızı çok sevindim.
Tebrik ederim a.s.
Daha önce nasıl bir kabus yaşadığınızı tahmin edebiliyorum.:çok üzgünüm:
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,hayırlı evlatlar versin inşallah
:Saruboceq:

ayyyyyyyy tatlım çoooooooooookkkkkkkkkkk sevindim allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin yolunu gözleyen herkesi kavuştursun bebeklerine hasret olan herkese nasip eylesin....AMİN......hoşgelgin aramıza canım

Kizlar bebek ozlemi cekenlerinizin ne hissedigini cok iyi anliyorum... Insallah en kisa zamanda sizinde karniniza bebeginiz, meleginiz konar... Rabbim bu mutlulugu sizede yasatir.. Cok fena bir sey insanin istedigi zaman bebek sahibi olamamasi.. Insallah kisa zamanda yavrunuza kavusursunuz...O zamana kadarda Allah sabrini verir.. Hic umudunuzu yitirmeyin.. Bir gun olacak deyin... Cok dua edin.. Hamile kalabilmenin bilincinde olun... Yumurta gunlerinizi iyi takip edin.. Guzel seylerle ugrasmaya calisin.. Olumsuzluklar sizi yipratmasin.. Bebeginiz guclu bir anne isteyecektir... Selamlar..olumunekankayizsmile

UMUTUSZLUK ÖLÜLER İÇİNDİR
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
saglıklan alırsın ınş kucagınaaaaaaa

ben de yazmak istiyorum buraya bu ay bağıra bağıra eşime söylemek istiyorum ve güzel güzel bebek cicileri almak,şirin ve tombik bi hamiel olmak istiyorum...tebrikler arkadaşımmm cok güzel 2yıldan sonra süper bir şey bu..

ayyy hayırlı olsun Allah sağlıklı hayırla huzurlu kolaycacaık doğurup en güzzel şekilde büyütmeyi nasip etsin..inşallahhh

merhaba umutx öncelikle hayırlı olsun bebeğin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ben de 6 haftalık hamileyim ben de senin gibi çok dua ettim çok şükür dualarım gerçek oldu :) çok garip bir duygu yoğunluğu içerisindeyim.Korku endişe heyecan heran bişey olacak gibi şimdilik alışamadım sakin olmaya sen nasılsın ???

Tebrik ederim. Hayırlı olsun. Sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize inşaallah :)
Bu siteye işte bu yüzden bayılıyorum. Hiç tanımadığımız ama güzel haberlerini duyunca kırk yıldır tanıyormuş gibi kalbimizin küt küt atmasını sağlayan bir sürü arkadaşa sahip oluyoruz...

Evet aslinda hala soktayim.. Inanamiyorum.. Cok fazla bir belirtim olmadigi icin de korkuyorum.. Bir sey olacak ya da ters gidecek diye cok korkuyorum.. Riskli haftalar gecer ve kalbini dinlersem biraz rahatlarim umarim.. Bende seni tebrik ederim bu arada..:))
Saglikli ve hayirli bir evlat olsun insallah..

tebrik ederim, Mevlam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, dualarını bekleriz.

Tesekkurler.. Dualarim herzaman sizler icin olacak.. Nasil fena bir sey oldugunu cok iyi biliyorum.. Umarim isteyen herkes en kisa ve hayirli zamanda bebegine kavusur.. Allah cocuk yoklugunu kimseye yasatmasin.. :Saruboceq:

Evet haklisin.. Aslinda bende bunu haykirmak istiyorum... Esim, ailem ve KK haric kimse bilmiyor.. Ilk once kalp atislarini duymak istedik.. Ozaman soylemeyi dusunuyorum.. Ama insanin boyle bir sevinci icinde tutmasi cok da zor.. Iyiki burasi var ve iyiki boyle guzel Tebrik msjlari alabiliyorum.. Hepiniz cok sagolun.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…