umutx önce hayırlı olsun,bende 1,5 senedir korunmuyorum ama hamile kalamadım bütün herşeye dikkat ettik ama yok olmuyo stres yapıyorum iyice sıkıldım bu durumdan çoook zormuş.sendeki sorun neydi 2 sene hamile kalamadın ve blirtilerin nasıldı adete yakın çok merak ediyorum hani göğüslerde falan ne gibi değişiklikler oldu..bide bende 2 hafta önce akıntı için doktora gittim ve vajinit dedi oda vajina iltihaplanmasıymış acaba ondanmı olmuyodu.
umutx önce hayırlı olsun,bende 1,5 senedir korunmuyorum ama hamile kalamadım bütün herşeye dikkat ettik ama yok olmuyo stres yapıyorum iyice sıkıldım bu durumdan çoook zormuş.sendeki sorun neydi 2 sene hamile kalamadın ve blirtilerin nasıldı adete yakın çok merak ediyorum hani göğüslerde falan ne gibi değişiklikler oldu..bide bende 2 hafta önce akıntı için doktora gittim ve vajinit dedi oda vajina iltihaplanmasıymış acaba ondanmı olmuyodu.
Bizim bir sorunumuz yoktu ama iki seneden beri olmuyordu.. 5 ay once karnimdan kamera ile baktilar ve HSG yaptilar. Doktor 6 ay icinde hamile kalma sansin yuksek demisti.. HSG de sol taraf biraz zorlanmisti ama sonucta ikiside acikti.. Sonra baktim yine olmuyor ve sogan kuru yaptim.. Ama oda yumurta duzenimi bozdu ve 2-3 hafta gec yumurladim ve gec adet oldum.. Tabi her ay hamile oldugumu sandim.. Testler yaptim, belirti aradim.. Bu ay yine ovulasyon testi yaptim ve yumurtam teste gore gec catladi.. Ben dedim bu ayda hicbir sonuc yok.. Umursamadim, test bile yapmadim, belirti aramadim ve cok bir belirtide olmadi zaten.. Doktora yumurtam neden gec oluyor diye kontrole gittim echo da bana hamile oldugumu soyledi sok oldum.. Yani iki senede ilk defa hamile degilimdir dedigimde hamile oldum.. Belirtide sadece gogusum agridi ama o adet onceside oluyor zaten.. Geceleri birde grip olmus gibi derin nefes aliyordum.. Bu ay biz hergun iliski yaptik.. Yumurta kacmasin diye :) Doktor sperm iyi oldugu icin olabilir demisti... Umarim Rabbim sanada bebegine kavusturur en kisa zamanda.. Kendini cok stres yapma.. Gunlerini iyi degerlendir ve Bol DUA et.. Bir gun gelecektir o gun..
canımm ya çok sevindim ne kadar çabaladığını görüyordumm hep Rabbim sağ sağlim kucağına almayıda nasib etsinn benim gibi seninkide 2 sene tama doldu bebek geldii çok sevindimm