Çok iyiydi. Suyumu içtim, sporumuda yaptım.Nasıldı bugunkı menun ? Guzel gectımı
Yok canım diyet uygulamıyorum sadece akşam erken yiyorum 5-6 gibi. Birde aç karnına lahana kürü var ondan içiyorum.Insallah sen ne uyguluyorsun ozel bır dıyetmı
Geçde görelim82.5 H. Kübra yaklaşıyorum sana:) kork benden
Geçde görelim
bu smileylere bayılıyorum:) Bu arada senin şu şok diyet ne ola ki bi bahseder misin merak ettimWawwww
Anladım canım olay tuzda sanırım.abah
(Uyanınca) karışık zayıflama çayı
1kk beyaz peynir
Maydanoz
1 domates
1yeşil biber
1,5dilim tam buğday ekmeği (kendim yaptım)
Ara
1armut
Melisa çayı
Öğle Yemeği
1kase süzme mercimek çorbası (tuzsuz salçasız)
2dilim tam buğday ekmeği
Salata
Ara
Papatya çayı
10tane yaban mersini
Akşam
6yemek kaşığı yeşil fasulye (salçasız tuzsuz)
1dilim tam buğday ekmeği
3yemek kaşığı yoğurt
Ara
1 meyve
Bu örnek menü canım.
Normal listelere ek olarak tuzsuz,salçasız ve şekersiz
Aynen. Ayağını kaldır.Anladım canım olay tuzda sanırım.
Harıkasn tam gaz dewam onlar yuznden ugrasıyorsn zatnBu ilk hafta diğer haftalarda balık ve başka sebzeler var.et falan var. Çay Kahve yok.
Bunu yaparken evden çıkmamak lazım :)
Az Önce oğlumun veli toplantısına gittim. Kolalar kurupasta baklavalar ikram edildi. Hiçççç yemedim..
3ay dişimi sıkmalıyım.
Kilo bildirimi yapacağım günlüğüm..
79.6 79.0 78.9 79 78.3 77.7 78.2
[td]3Ekim[/td] [td]4Ekim[/td] [td]5Ekim [/td] [td]6Ekim [/td][td]7Ekim[/td][td]8Ekim[/td][td]9Ekim[/td]
? ? ? ? ? ? ?
[td]10Ekim[/td] [td]11Ekim[/td] [td]12Ekim [/td] [td]13Ekim [/td][td]14Ekim[/td][td]15Ekim[/td][td]16Ekim[/td]
Diyet yaparken ne dışarı yemeğe çıkmak lazım ne de eve misafir davet etmek lazım 3 ay dişimizi sıkarsak olur bu iş.Bende eşime söyledim kimseyi çağırma sakın diye,bi misafir geliyor onca pasta börek yapılıyor,e haliyle insan kendini tutamıyor.Sizede tavsiye ederim git-gel işlerini kaldırın bir süreBu ilk hafta diğer haftalarda balık ve başka sebzeler var.et falan var. Çay Kahve yok.
Bunu yaparken evden çıkmamak lazım :)
Az Önce oğlumun veli toplantısına gittim. Kolalar kurupasta baklavalar ikram edildi. Hiçççç yemedim..
3ay dişimi sıkmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?