H&M 2011 Kış Kataloğu

Prag'da görmediğim kadar çok H&M gördüm ve arkadaşlarımla büyük bir heycanla içine daldık ama tam bir hayalkırıklığı... o kataloglardan alakasız, zevksiz ve uyduruk ötesi kumaşlardan tasarımlar. tek bi çöp alamadan çıktım üstelik bütün mağazalarını da gezdim belki farklı ürünler vardır die, hakkaten acaip hayal kırıklığına uğramıştım :<

Herzaman begenerek alisveris yapariz H&M den
esime ,ogluma ve kendime
gayette kalitelidir

yakında Türkiye'ye de geliyor
bide biz görelim bakalım mallarını

H&M modelleri ve kiyafetleri genelde piyasanin altinda ve ucuzdur. ama kesinlikle kalitelidir diyemem. Zaten oradan aldigin urunu bir sezon giyip atican.oyle yillar yili kullaniyim yok. . her sezon gardirobunu yenilemen lazim yani.ic giyim kismini begenirim ben,gunluk kullanim icin iyi, ucuz ve guzel.. Ama Turkiyede yok bildigim kadariyla, gelmis mi yoksa?

h&m cok revacta.. almanyanin genc kizlari sirf oradan giiyniyor diyebilirim..
bende bayiliyorum.. özellikle yeni sezon montlarindan bi tane edinmem lazim acilen..

türkiyeyede acilmali bence..zemuszemus

h&m cok revacta.. almanyanin genc kizlari sirf oradan giiyniyor diyebilirim..
bende bayiliyorum.. özellikle yeni sezon montlarindan bi tane edinmem lazim acilen..

türkiyeyede acilmali bence..zemuszemus

Bende bayiliyorumm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
H&M e girdigimde bisey almadan cikamiyorum delikafadulden
cizgileri cok modern
sanki bana al beni al beni diye bagiriyolar lülülülülülülülülülülülü

sehnaz aynen,
hatta yarin sabahtan kimsecikler yokken rahat rahat alisveris yapicam h&mde kaydirigubbakcemile3

oh acilsin

bende hic begenmiyorum h & m'in mallarini avusturyadakileri diyorum..
caput resmen cogu giysiler..
bazen güzel seylerde oluyor ama gerisi cöplük..

H&M 6 Kasim´da ilk magzasini Forum Istanbul AVM´de aciyorrrrrrr...!! zemuszemus:lepi:

bence de mallari uyduruk.hic de güzel seyler degil. türkiye de tekstil mallari daha iyi kaliteli.pek tutmaz

H&M zaten Türkiye'de üretiliyoki ben öyle biliyorum yanlışmıyım kızlar:26:

Evet canim, bircok ürünü Türkiye´de üretiliyor ama Bangladesh, Indonesya vs. cok üretimi var.

Zaten fazla üretimi Istanbul´da mesela Beyoglu/ Terkoz cikmazinda satiliyor ve bir cok baska Export magzalarinda!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…