H&M 2011 Kış Kataloğu

h&m bu mağzayı tek geçebilrim gerçekten tam bir genç giyim merkezi bence...norveçte alışveriş yapmışım h&m ile ilkkez orada tanıştım:)), daha sonra almanyadan sipariş vermeye başladım..o kadar memnunum ki o kadar kaliteli ki...ne esneme ne yünlülerde bozulma kısalma daralma renk verme asla yok....bir çoğu türk malı olmasına ragmen dünyanın çeşitli ülkelerinden yapım kıyafetlerde var...

H&M hiçte kalitesiz bir marka değil. Zara'dan aldığım kazak asıl bir sezonluk ama ona 89tl veriyoruz h&me 40tl !! Bence gayet güzel ürünler var. Ben bazı önyargılarla gitmiştim bişey bulamicam az seçenek var fln diye(çünkü yabancı sitelerinde hiç bişi yoktu resmen) ama mağazaya bir girdim dolu ürün var ve hepsi birbirinden güzel..Ben bayıldım. Aldıklarımı ekleyecektim ama resim yükleyemiomuşum 100 msjım olmadığı için..50 neyinize yetmiooo Bloğuma koydum isteyen ziyaret edebilir ve aldıklarımı inceleyebilir... beautyruless.blogspot.com

yorumlara bakıyım derken süper bi bloga rastladım
NLCNSDW bloğun çok güzele benziyor sadece ilk sayfayı gördüm şimdi daha da kurcalicam

Çok Teşşekkür ederim Missa=) Çok sevindim ilgin için teşekkür ederim. Abone olursan veya izlemeye alırsan paylaştığım yeni konulardanda haberdar olabilirsin Tekrar teşekkürler

okadar bebeşime yelek kürk aradım hiç bir yerde yoktu hm de buldum dun hemen aldım,gayet guzeldi,ve mini bir etek aldım kot kızıma o da çok hoştu,aklımda bikaç parça ürün var giidp onları almayıda düşünüyorum açıkcası..diğer bölümleri gezmedim sadece çocuk bölümü güzeldi..

forum istanbul'da geçen hafta denk geldim göz attım,ürünleri çok hoş bence tarz olarak bana da çok yakın.üstelik fiyatları da çok cazip geldi bana.kalitesiz de görünmüyorlardı ben çok beğendim . bir hırka beğendim almışken geri bıraktım kasadaki sırayı görünce:87:

Son düzenleme:
Bu forumda bu marka bu kadar konuşulunca geçen gün bende girdim büyük bir merakla H&M ye ama hayal kırıklığı diyenlere bende katılıyorum ne kadar iğrenç şey varsa hepsini o mağazada toplamışlar kumaşları da bana çok kalitesiz geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…