H&M

hoscakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
1.531
104
163
Merhaba hanimlar..!

Istanbul´a H&M magzasi acildimi? Internetten bir türlü 100% bir bilgiye ulasamadim!

Aranizda bir bilgisi olan varsa...paylasin lütfen..!

a.s.

H&M üretim yaptığı ülkelerde mağaza açmıyor maalesef.. İstanbul'da ancak ihraç fazlası ürünleri satan yerlerde etiketleri kesilmiş olarak bulabilirsiniz..

Ben Almanya'da 15 euro olan bi tişörtü Terkos Pasajı'ndan 5 liraya almıştım. Önceden mağazada görmüş olmasam anlayamazdım H&M olduğunu, çünkü etiketleri kesik oluyor :roflol:

Türkiye'de üretimi durdurmadığı sürece açılması sözkonusu değil arkadaşlar.. Şirket politikası bu yönde, üretim yaptığı ülkede mağaza açmıyor.

Ben bir ara Istinye Park´ta magzasi acilacak diye duymustum...o yüzden meraklandim..asli astari varmi diye..! Verdiginiz bilgiler icin sagolun hanimlar....a.s.

sabredın kısçeler, yer yurt değşikliğinden sonna isteyene h&m alır alır gönderirim :))

H&M in TR'de mağazası yok,olacağını da sanmıyorum. H&M edinmek için gidilesi yerler Taksim-Terkos çıkmazı bence :)) Yazın tişörtleri vazgeçilmezimiz. :)

İstinye Park'ta açılıcak demişlerdi ama bencede açmıcaklar. Hiç bir şekilde de Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum. Gelse çok çok çok iyi olur tabiki :D

yok ya gelmesin:oklava:
hollanda'daki h&m hic birsey yok hele son 3 seneden beri berbat diyebilirim:1no2:
belki avrupanin diger yerlerinde cok güzel mallar satiliyor ama hollandaninki hic bi ise yaramaz yani benim fikrim:delphin:

İstinye Park'ta açılıcak demişlerdi ama bencede açmıcaklar. Hiç bir şekilde de Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum. Gelse çok çok çok iyi olur tabiki :D

Ben almanya dayim ve sizleri bu servisi sunabilirim, ikinici el veya hic kullanilmamis ürünlerim var H&M den.
Dönüslerinizi bekliyorum.

H&M İstanbul'da birçok AVM' de var (isim veriliyor mu bilmiyorum onun için yazmadım) ayrıca Ankara,Antalya,Samsun,Gaziantep'te var.

Anliyorum. Yinede tesekkürler, Türkiye de ben sadece Istanbul var diye biliyordum. Böylece diger sehirlerde oldugunuda ögrendim.
Yinede dedigim gibi elimde hic kullanilmamis ürünler var, görmek isteyenler icin resimlerinide gecebilirim. :)

Back
X