Elektrikli Süpürgeler h2 mop x5 yardım istiyorum lütfen

crean

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
112
9
296
merhaba arkadaşlar ben 20 gündür top shopa gidip buharlı temizliyiciyi almak istiyorum ama her gittiğimde bugun bitti deniyor az önce aradım hanımlar gün yapmışlar aralarında 15 tane almışlar nasıl oluyorsa anlamadım bu kadarmı güzel bir alet bu kullanan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olup fikirlerinizi yazın çeyizime alıcam boşuna bu kadar para vermiyim :18::18:

19 kişi bakmışta 1 kullanan yokmu yani anlamadım bu işi ben

Canım ben de bir aydır interneti didik ettim bir tane ben topshop tan h2 mop x5 aldım memnunum ya da değilim diyen yok .:(

Canım zamanında ben de epey araştırdım, kullanıp da memnun kalana rastlamadım.Çok kısıtlı amaçlarla (koltuktaki lekeyi buharla çözmek ya da tuvaletin falan buharla mikrobunu kırmak gibi) işe yarıyor, o kadar para vermeye değmez bence.

arkadaşlar ben aldım kullandım su akıtıyor sürekli, doldurmak gerekiyor faydasını göremedim verdigim paraya da yazık oldu.. tam temizlemiyor

ben kullanıyorum 1 yıldır
evi silerken cok guzel ıslak kalmaması için ahsap zemin ve fayanslarda ayarını iyi yapmak gerek temiz olduğuna emin oluyorum acıkcası sivri ucu ile gaz ocağımın beyaz kısım (ne denir getiremedim adını ) ile gazın cıktığı gri metalin arasında ınce boşluğa tuttuğunuzda içinden cıkanlar cok hoşunuza gidiyor (pasaklı olduğunuzun düşüncesi hariç ) normal temizlikte sudan dolayı galiba paslanıyor pas renği cıktı hep yani sadece yer silmek ve sivri ucun gerekli olduğu yerlerde çok kullanışlı tavsiye ederim ama diğerlerini hiç kullanmadım acıkcası bide yerleri silmek için gerekli bez herzaman piyasada olacakmı bilmiyorum çünkü uçgen bicimde topshop dan aldığım uzun lafın kısası eğer deterjanla yerleri silmek istemiyorsanız o parayı veririm diyosanız cok güzel

ben aldım annemede aldım ama sonuç fiyasko..temziliğine denecek yok ama ah birde hemencecik bozulmasa..tam 2 kere yeni ürünle değiştirildi ama sonuç aynı 2 veya 3 kulanımda bozuluyor..ama şunu belitrmek isterim ki koca evin duvar faynas halı kapı yer her yeri tek seferde ve yorulmadna pırıl pırıl temzileme zevkine vardım..bu ürünü iade ettik..şimdide daha kullanışlı ve uzun ömürlü sağlam ürün araştırıyorum..alf multi ile fakir arasında kaldım..fakirin bez çokluğu ilgimi çekti alfte bez sayısı 2 ..fakirde 4 adet ve ebatlları değişken..araştırmalrım alf multi yönünde..şu ana kadar alıp memnun kalmayan yok gibi..

sakın almayın derim pişman olursunuz bende topshop dan aldım iki kere bozuldu, kullanmaya korkar oldum reklamlara aldanıpda almıştım ama pişman oldum

merhaba arkadaşlar ben 20 gündür top shopa gidip buharlı temizliyiciyi almak istiyorum ama her gittiğimde bugun bitti deniyor az önce aradım hanımlar gün yapmışlar aralarında 15 tane almışlar nasıl oluyorsa anlamadım bu kadarmı güzel bir alet bu kullanan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olup fikirlerinizi yazın çeyizime alıcam boşuna bu kadar para vermiyim :18::18:

Arkadaşlarımdan kullananlar var. çok memnun olduklarını söylüyorlar. Bende internetten araştırdım. Sizde buradan NERGİS bilgi edinebilirsiniz.

konu başlığını görunce dayanamadım bilgi vereyim dedim..ben aldım kullanıyorum ama şöyle bi problemi var eger sileceğiniz yüzey taşları mat değil parlaksa çok iz bırakıyor su lekesi kalıyor yani bilginiz olsun ben onu yapıyorum ustune bi posta siliyorum yine aynı hesaba geliyor..

diğer yandan bu ürünün fiyatı oldukça gevşedi. komik gelmesin ama bir yerde sanki 70 tl cıvarındaydı.

bu arada öneris olan varsa bilgi almak konusunda açığız. bizim için çok yönlendirici olacaktır.

Back
X