Elektrikli Süpürgeler H2O Mop X5 Buharlı Temizleyici (top shop) kullanan var mı???

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.984
173
H2O Mop X5 Buharlı Temizleyici (top shop) kullanan var mı???

duvar sılemede kullanıyomusunuz

hiç denemedim ama yapar diye düşünüyorum.

ütü yapmasından memnun kaldığımı söyleyemem, parke ve fayanslarda gayet iyi. ama en iyi yaptığı fırın temizleme işlemi. metal bir aparatı var yüksek sıcaklıkla fırındaki lekeleri güzel temizliyor ancak eli çok yoruyor. kablosu uzun değil, yedekle çalışması daha uygun oluyor.

aynaları silmede de başarılı, halı temizlemesinde ben birşey anlamadım. :)
bir de şunu diyebilirim ki elinizden hiç düşmeyecek bir ürün gibi değil, olmazsa olmaz değil ama arada kullanılırsa iyi olur...
şimdilik aklıma gelenler bunlar, sormak istediğiniz varsa yine cevaplarım...

parkeleri silen aparata bir zımbırtı daha takıp halılara uygulayabiliyorsunuz ama ben bir etki farketmedim çok da denemedim açıkçası, ilk geldiği gün merakla hepsini denersiniz ya o kadar, koltukları silebiliyorsunuz, ütü yapılabilen aparatla ayna, koltuk vs silinebiliyor. içinde aparatlara uygun bezleri var onları takarak uygulanabiliyor. ince uçları çok iyi iş çıkarıyor, ocak, fırın vs. ama tabi güçlü kuvvetli olmak lazım birazcık, ince uçlar direk cihaza takılınca ağır oluyor, benim kolum bir hayli ağrımıştı.. diğerlerinin kullanımı daha kolay...

arkadaşlar bende 2 gün önce aldım yer silmesini beğendim. arkadaş duvar siliyormu diye sormuş mutfak duvarlarında denedim beğendim . eşim halıya çay dökmüştü 1 hafta önce onun lekesinde denedim çıkardı çok hafif bir leke kaldı . tezgah ve ocaklarda işe yarıyor eğer mutfak dolabınız benimki gibi balon kapaksa kullana bilirisniz ne el izi ne su lekesi bırakıyor sadece cam ve pencere aparatından memnun kalmadım bide bezi çabuk kirleniyor keşke üçgen bezinden 2 tane daha olsaydı.

balon kapak ne oluyor ya. ya ben halı koltuk silsin istiorum. yerde silsin tabi. yatak vs silsin. iyi silsin istiorum. öle mi?

balon kapak yeni moda mdf gibi değil cam gibi oluyor.halı siliyor canım ama bizim gibi hart hart değil :) yatak siliyor mu daha denemedim haberim yok kanpeleride yarın deniyecem paylaşırım sizinle. en azından iki gündür evde toz namına bişey yok oda bişeydir değil mi?

halıda koltukta duvarda heryerde denedim..cam silme hariç çoğu işi oldukça güzel yapıyor..ama dediğim gibi çabuk bozuldu..2 kere değişim oldu ama sonuç aynı ..kablosu çok kısa..ve elde kullanımda kolu çok yoruyor..
koltukta çıkmayan lekerlmi çıkarttı..halıdada aynı lekeleri çıkarttı ve parlattı..tozda albiliyorsunuz mutfak dolabı, duvarı banyo heryerde kolaylıkla kullanılıyor..kolzet dezenfkete etmekte süper..AMMA ÇABUK BOZULDU MOTOR BÖLÜMÜ YANDI..BUHAR VERMEDİ SU AKITTI değişim oldu sonuç. aynı..bana tek artısı buharlı temizliğin ne kadar harika birşey olduğunu tanıttı..ev hemen kirlenmiyor yerlerde pırıl pırıl parlıyor..alacaksanız daha kaliteli bir ürüne azcuk fazla para verip uzun süre kullanın derim.

ben bu makinayı yeni aldım. plastik ucunu takıp derzleri silmek istedim. aslında olsukça beyazlattı da ancak uçlar bozuldu (2 ayarında da denedim 3 ayarında da) bir de ullanım klavuzunda sıcaktan etkilenir diye bir ibare göremedim. siz fayansları neyle temizliyorsunuz?
plastik ucu kullanan var mı?

Ben de almayı düşnüyordum. Evde halıflaeks var ve halı serdiğimiz yeri kaldırınca halı serilmeyen yerler simsiyah görünüyor. mutfak dolaplarında bizden öncesinden yerleşmiş yağ kalıntıları var. yağçözle bile çıkartamadım. Bu ürünün bozulma olayı kötü olmuş. Hepsiburadada 100 tl ve yedek moplar da hediye. Yorumları okuyunca kararsız kaldım. eğer alırsam alır almaz deneyimlerimi paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…