ha-mi-le-yim------

• Konu Sahibi Konu Sahibi yude
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
45
1
86
İstanbul
sonunda oldu kızlar size kısaca hıkayemı anlatmak ıstıyorum .ben ikinci evlılıgını yapmıs bır bayanım ılk evlılıgımden bır oglum var .suan 5 yıllık evlıyım evlılıgımızın ılk aylarında korunduk sonra eşimle bır bebek sahıbı olmaya karar verdık bır yıl boyunca denememıze ragmen gebelık olmadı dr basvurdugumuzda hareketlı sperm sayısının dusuk oldugunu varıkosal amelıyatı olmasını soyledı.amelıyatı oldu sonra yıne bısey yok .tup bebek denemeye karar verdık ılk deneme basarısızikinci dondurulmuslarla deneme basarısız sonra gectıgımız aylarda saba tumere konuk olan bıtkı tedavılerı anlatan bır bey vardı adı coskun tuncerdı sanırım onun kecı boynuzu kurunu dınledım daha once eşıme ıcırmeye calışmıştım ama tadı kotu oldugu için kiyamamıstım ama bu sefer adam o kadar kesın konusuyordu kı inanmamak mumkun degıldı ceketını atsa hamıle kalır dedı neyse bız bu kuru uygulamaya basladık bu arada nette de bu kuru kullananları arastırıyorum cogu 3 ay doldu hamıleyım yazıyor ben bu kadarda degıldır derken benımde 3 ayım dolmak uzereyken dun hamıle oldugumu ogrendım burda hep huzunlu seylerımı paylastım sımdıde mutlulugumu paylasmak ıstedım rabbım ınsll saglıkla kucagıma almayıda nasıp eder allahım ısteyen herkese nasıp etsın inşll rabbim isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın

inanın çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip ersin.rabbim banada isteğen herkeze nasip etsin.o kür nasıl yazabilir misiniz..birde ilk belirtileriniz neydi ?

hayırlı ugurlu olsun,sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim...
darısı başımızaaa
aminnnnnnnnnnnnn

yudecim hayırlı uğurlu olsun...
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
çok güzel bi haber bu yaa
benim eşiminde daha önceden bi sorunu yoktu...
2 kere kanser tedavisi gördü ( lenf kanseri )...
2. tedaviden sonra azosperm oldu...
tedavi biteli 1,5 sene olmasına rağmen hala sperm sayısı 0 dı...
bizde kaan aydosla tedaviye başladık...
ilk ayki tedavimiz sonucunda bikaç sahada 1-2 canlı sperm görüldü...
2. ay sonunda 1 hareketli sperm bulundu ve donduruldu...
şimdi 3. ayımızdayız inş bu ay daha da artar spermciklerimiz
senin yaşadığın mutluluğu inş hepimiz yaşarız...

amin kızlar hepınıze guzel dıleklerınız için çok teşekkur ederım rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın allahım n yakın zamanda sızlerede yasatsın inşll aminnnnnnnnnnnnnnnnn

inanın çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip ersin.rabbim banada isteğen herkeze nasip etsin.o kür nasıl yazabilir misiniz..birde ilk belirtileriniz neydi ?

amin cnm guzel dıleklerın ıcınde ayrıca teskll cnm kuru sormussun keçi boynuzunu 6-7 tanesını ufak ufak kırıp 2,5su bardagı kaynayan suyun içine atıp kapagı kapalı bır sekılde 3dk kaynat sonra 20 dk agzı kapalı beklet 20 dk sonunda suyun içindeki keci boynuzlarını çıkart 1 hafta sabah aç karnına ve akşam yatarken eşine içir bir hafta dolduktan sonra her gece yatarken 3 ay boyunca devam edin ben faydasını gordum inşll sizde görursunuz cnm cnm bu kur nette de yazıyor bakabılırsın.

arkadaşlar merhaba.bir arkadaşımın bebeği ameliyat olcak.tefriciye okutuyoruz.okumak isteyen varsa özelden msj yazabilrmi.

benim eşimin bir problemi var mı yok mu bilmiyorum ama ben yine de her ihtimale karşı keçi boynuzu yediriyorum ona, kaynattırmıyor öyle kıtır kıtır yiyiyor(du) tadı çok kötü diye yemek istemiyor bebişimiz için falan dedim bi süre yedi artık dayanamadı garibim

Bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…