Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

bende kacıım bari herkese ii geceler boncugum su gülo ii sabahlarmı desem iii sabahlar canlarım öptmmmmmmmmmmmmmmmm

kaydirigubbakcemile2 hoşgeldiiinnn Şeniz

opuyorumnanaktanrütbeni yerim senin benopuyorumnanaktan

cansuyum gelmiş hoşgelmiş...........

hosgeldin fatmahalecimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbuldum kızçeleropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ya bir selam verdim gittim geldim üstüme 15 sayfa atlamışsınız yaaa:1shok::1shok:
bu ne hızz waaaşşşşşşşşşşş:1shok:
yetişemedim bide oku oku bitmiyo hoşgeldinleri topladım geldim başka bişey yazdıysanız kızlar kusura bakmayın valla:kedi:
nassınız bacılarımzemuszemus
bende mutfaktaydım kızlar kermes için bişeyler yaptım liboşun menüden isim vermicem :kedi:hamile arkadaşlar var oyüzden:umursamaz:
bu akşam konserdeydim süperdi yarında balkan havaları var tuanam bizim akrabalar gelcek :dance::dance:çoşcaz yanii ...
kızlar göçmen olan varmı aranızda

nehirim ben gördüm ama daha cevap yazamadim burada sohbet ediyoruz diye yazamadim
ee kafanda birkac fikir varmi?

ben gidiom canım listeni yaya yaya sayy öpüldün aşkımmmmm ii sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nehirim ben gördüm ama daha cevap yazamadim burada sohbet ediyoruz diye yazamadim
ee kafanda birkac fikir varmi?

var ama sölemem yazana hediye var :) daha net değil hergün yeni bi isme uyanıom bakalım hayırlsıı tekrar ii sabahlar ben kacar öpüldünüsssssssssssssssssssssss

aman neler yaptin öyle gece gece yerimseniben
bende haftasonu yapmistim kermese neyse dedigin gibi söylemiyeyim ne yaptigimi hamisler var
kimin konseri vardi? bende göcmenlik yok canim niye sordun?

aman neler yaptin öyle gece gece yerimseniben
bende haftasonu yapmistim kermese neyse dedigin gibi söylemiyeyim ne yaptigimi hamisler var
kimin konseri vardi? bende göcmenlik yok canim niye sordun?
güzel şeyler yaptımyerimseniben ayrıca senn pufda gözümden kaçmadı müsait bir zamanda kesinlikle bakıcamvereliniortakeminim güzeldir amazemuszemus
konser TRT santçılarından seher dilmaç ve tolga meriçindi.karı koca bunlar birde bebişleri vardı:CüvCüv: bayan hamile ama ne ses vardı görmeniz lazım sahnede doğurcak dedim bir ara çoşturdu açıksası herikiside:dance:
yarında balkan havaları konseri var yine TRT NİN SANATÇILARI gelicek..tabi burdaki etkinlikler bunla sınırlı değil daha gelen çok kişi var ünlü ünsüzkaydirigubbakcemile3
göçmen varmı diye sormamın sebebi fundamla akrabalığımız var azucuk kaydirigubbakcemile3
başka kanki varmıki diye meraklandımCADIARZU

kızlar nirdesiniz:uhm:
içeri böcek girmiş evi leş gibi kokuttu ya gece gece:sinifsinif: çıkaramamda offf:sinifsinif:

sagolasin canim o pufu tavsiye edrim .seher dilmac ve tolga merici dînlemedim birazdan bulup dinliyeyim sen begeniyorsan eminim güzeldir.
oh oh negüzel konser konser geziyosun desene gez gez yakisir havan olsunzemuszemus
yoksa makedonlukmu var biraz?

meraklanma canm muhakkak bakıcam tarifeyerimseniben
baba tarafımdan azucuk arnavutum:kedi: bugünki sanatçıları ilk kez dinledim ama çok güzeldiler:lepi: canlı performans süper oluyo:lepi:
birde istek parçalar söylediler popüler türküler şarkılar ...
gerçektende eğlendikzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…