Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

ALLAH'IM

Mal verdiğin zaman saadetimizi
Kuvvet verdiğin zaman aklımızı
İktidar verdiğin zaman basiretimizi
bela verdiğin zaman imanımızı
nimet verdiğin zaman mertliğimizi
güzellik verdiğin zaman iffetimizi
zorluk verdiğin zaman sabrımızı

BİZDEN ALMA ..
amin cumamız mübarek olsun

Beren Saat ile uzun süredir birlikte olduğu Bülent İnal’ın yolları ayrıldı.Her ikisi de, Saat’in “Aşk-ı Memnu” dizisindeki öpüşme sahnesinin yarattığı kriz yüzünden ayrıldıkları iddiası için “Bu doğru değil” diyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile “Aşk-ı Memnu” dizisindeki öpüşme sahneleri büyük ses getiren Beren Saat, ayrılık hakkında şunları söyledi: “ılişkimizi dizideki sahneler bitirmedi. Sonuçta Bülent Bey de oyuncu olduğu için bu tarz bir kıskançlık yaşaması söz konusu olamaz.... Bana kesinlikle o sahnelerle ilgili bir tepki göstermedi. Bu ayrılıkta ne işimin ne de üçüncü bir kişinin etkisi var. Birlikte karar verdik ve ilişkimizi bitirdik. Altında kimse bir şey aramasın.”

Medenice bitirdik

Bülent İnal’ın açıklaması da Saat’i doğrular nitelikte oldu: “Ayrıldığımız doğru ama iddialar asılsız. ılişkiler medenice bitebilir. Bunu başka nedenlere bağlamamak gerek. Benim, Beren’in işine karışmam ve kıskançlık yapmam gibi bir şey söz konusu değil. Bunun işimiz olduğunun ikimiz de bilincindeyiz. Ben hiçbir zaman özel hayatım konusunda konuşmayı tercih etmedim. o nedenle başka açıklama yapmayacağım.”

İZLENME REKORU KIRDI

Aşk-ı Memnu dizisinin dün akşam Kanal D'de yayınlanan sezon finali ise izlenme rekoru kırdı. Bihter ile Behlül'ün yasak aşkında tansiyonun iyice yükseldiği bölümün sonu da nefes kesiciydi
Alıntı hürriyet.com.

ayy evet biliyorum ayrıldıklarını
ama kesin o sahnedir sebebi bencee
rekor kırmış kırmazmı
altın kelebekte yılın dizisi seçti zaten aşk-ı memnu yu

ben dün herzamnki gibi işteydim izleyemedim yyani
Bide merak ettim ki kaydirigubbakcemile3
Ama bencede acık sahnelerse ondan ayrılmıştır.CADIARZU

ıyi geceler şekerler:)Herkes iyidir umarım..
Bilgisayarımızda bir arıza var hiç giremiyorum en kısa zamanda uzun uzun bakıcam özlüyorum valla:)
Öpüyorum hepinizi..Sevgiler...

:) nasıl oluuym spor topıgmde benımle spor yapan arkadaslardan bırını fırcaladım geldım orda adım nazi komutanı :roflol:

nazi komutanı mı kaydirigubbakcemile3
Ozman ben senden bi adım geride durayım Başkomutanlar bi adım geride duruyo ya :1closedeyes:

:) nasıl oluuym spor topıgmde benımle spor yapan arkadaslardan bırını fırcaladım geldım orda adım nazi komutanı :roflol:
niye fırçaladın kızz nazi komutanı

nazi komutanı mı kaydirigubbakcemile3
Ozman ben senden bi adım geride durayım Başkomutanlar bi adım geride duruyo ya :1closedeyes:

lmaz:lmaz::roflol:::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…