- Konu Sahibi DreamLover
-
- #3.481
bende seni özledim bebeğim ama neler geldi basıma şeyimde cıban cıktı kıs 2 gün ne acı cektim dün doktora gittim antibiotik verdi doktor dönüşü yolda cıban patladıda şimdi iyiyim cok sükür bajımmmmmmmmmmm
aaaaa:1shok: yazık sana geçmiş olsun
bilmiyorm nerden biliim peki sen antibiyotiği kullanabiliyonmuuu
zararı yokmu?kıyamam yaa geçmiş olsun tekrar :gitme:
doktorum zararı yok dedi bitanem içiom işte .... saol canım dün sabah topiclere girmiştim acı cekiom die bağrınmıstım ama buraya yazmamıştım haklısın nerden bilcn ama çok acı cektim yaaa allahım kimseye yaşatmasın ne pis bişemişşşşş
kız ne o öle gobek mi bebek mi kaydirigubbakcemile3 maşallah ne kaa büyümüş zemuszemus
evet yazmadın haberim yoktu
neyse geçmiş önemli olan bu şimdi
peki geçtiği halde ilaca devam etcenmi ?
nehircim benimde adetim gelecek karnım sancıyo sancıyo gelemedi gitti((
maşallah ne eşşek gibisi yarasın sana ve bebişine22 haftalık oldu teyzesi artık büyümesinmi bide sölemesi ayıp eşşek gibi yedim akşam yemeğini 2 gündür çıbandan aç düşmüştük cocugumla valla ne yedik ne içtik :roflol:
evet canım ya şükür azaldı ölürdüm 1 gün daha ceksem
ilacı 5 gün içicem iltihap kana karısmasın kurusun die canımcım
bebek olmasın o ???? bende adet olcam die beklerkene bebek gelmişti de o bakımdan opuyorumnanaktan
maşallah ne eşşek gibisi yarasın sana ve bebişine
iyi yapmışsın ye iç yat dinlenn cnm seninde bebeğinde ihtiyacı bu
anladım cnm bidaha olmasın inş
yokk kızz söylemiştim ya ara verdiğimi mirmirmirmir
inş bidaa olmassss
kıs bellimi olur ara verdinde adamla hiçmi bişe yapmadın bellimi olur kıs belki vardır inşallahhhhhhhhhh
yapmadım :umursamaz:
:roflol::roflol: sende gelseydinn ayy hepsi öle lezzetliydiki yemeye doyamazdın :lepi:evede getirdim hala yiyom zemuszemustabe bakmazsın bize o güzelim pastaları sarmaları lüp lüp götürdün dimi bensizzzzzlaelaelaelaelae
yalancıııııııııııııııııııııııııııııı:kedi::kedi:
Ben gidiyorum aç karnımı doyurmaya
Şimdi yemeğe diyecem hemşo beni pataklayacak yine mi yemek dedin diye :roflol:
Hadi baş baş :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?