Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

aaaaa:1shok: yazık sana geçmiş olsun
bilmiyorm nerden biliim peki sen antibiyotiği kullanabiliyonmuuu
zararı yokmu?kıyamam yaa geçmiş olsun tekrar :gitme:

aaaaa:1shok: yazık sana geçmiş olsun
bilmiyorm nerden biliim peki sen antibiyotiği kullanabiliyonmuuu
zararı yokmu?kıyamam yaa geçmiş olsun tekrar :gitme:

doktorum zararı yok dedi bitanem içiom işte .... saol canım dün sabah topiclere girmiştim acı cekiom die bağrınmıstım ama buraya yazmamıştım haklısın nerden bilcn ama çok acı cektim yaaa allahım kimseye yaşatmasın ne pis bişemişşşşş

evet yazmadın haberim yoktu
neyse geçmiş önemli olan bu şimdi
peki geçtiği halde ilaca devam etcenmi ?

kız ne o öle gobek mi bebek mi kaydirigubbakcemile3 maşallah ne kaa büyümüş zemuszemus

22 haftalık oldu teyzesi artık büyümesinmi bide sölemesi ayıp eşşek gibi yedim akşam yemeğini 2 gündür çıbandan aç düşmüştük cocugumla valla ne yedik ne içtik :roflol:

22 haftalık oldu teyzesi artık büyümesinmi bide sölemesi ayıp eşşek gibi yedim akşam yemeğini 2 gündür çıbandan aç düşmüştük cocugumla valla ne yedik ne içtik :roflol:
maşallah ne eşşek gibisi yarasın sana ve bebişine
iyi yapmışsın ye iç yat dinlenn cnm seninde bebeğinde ihtiyacı bu

evet canım ya şükür azaldı ölürdüm 1 gün daha ceksem

ilacı 5 gün içicem iltihap kana karısmasın kurusun die canımcım

anladım cnm bidaha olmasın inş

yok canımm ne sitemi yaaa
sen bana yazdın ben anca cvp veriyorum kk hızıyla topikte deülsün dedin kaçtın canemlmaz:
ama ben burdaydım niye görmüyon beni sen :mymeka:

tabe bakmazsın bize o güzelim pastaları sarmaları lüp lüp götürdün dimi bensizzzzzlaelaelaelaelae

Ben gidiyorum aç karnımı doyurmaya
Şimdi yemeğe diyecem hemşo beni pataklayacak yine mi yemek dedin diye :roflol:
Hadi baş baş :lepi:

tabe bakmazsın bize o güzelim pastaları sarmaları lüp lüp götürdün dimi bensizzzzzlaelaelaelaelae
:roflol::roflol: sende gelseydinn ayy hepsi öle lezzetliydiki yemeye doyamazdın :lepi:evede getirdim hala yiyom zemuszemus
bak hemşo karnını doyurmaya gitti ben hiç acıktım dedim mi kaydirigubbakcemile2

yalancıııııııııııııııııııııııııııııı:kedi::kedi:

lmaz:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…