- Konu Sahibi DreamLover
-
- #3.561
hoşgeldin asooo tşkkürlerrrkızlar ne kaynatıyosunuz:dance:iyi muhabbetler
noldu yaa hemşo sen tlf da değilmiydin?
nazarboncuğumhoşbulduk canım,Şeniz
izmir buluşması dimikaydirigubbakcemile5baktım resimlere ama çok küçük çıkmışkafamçokkarıştıtam seçemiyorum kimseyi..arkadaş keşke büyük koysaymışmirmirmirmir
yoksa o lezzetli yemeklerde seninde payı varmıydı:jeyyar:harika görünüyorlardı:1rolleyes:
Buyrun beniiimhemşooooooooooo
nazarboncuğumhoşbulduk canım,Şeniz
izmir buluşması dimikaydirigubbakcemile5baktım resimlere ama çok küçük çıkmışkafamçokkarıştıtam seçemiyorum kimseyi..arkadaş keşke büyük koysaymışmirmirmirmir
yoksa o lezzetli yemeklerde seninde payı varmıydı:jeyyar:harika görünüyorlardı:1rolleyes:
:roflol::roflol::roflol::teselli:
Uyudu galiba
Ben yemekten gelince mesaj atarım dedi tamam bekliyorum dedi ses yok mafoldumben
Sorumsuz şey işte :mymeka:
olabilir dua et tersi olmasınn
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kk sayesinde bizde evlenince böyle olabilir ama roller değişir hadi annenin evine diyebilir kaydirigubbakcemile :roflol:
çaktırmayın boncuğa gönderme yaptım...:roflol:
aaa ilerki sayfalara baksana çarşaf çarşaf mama resimleri var...valla onlardan daha büyük tabaklar...:lepi:
evet ya sen diğer fotolara bakmadınmı bi koşu bak gell hadiii :sm_cool:nazarboncuğumhoşbulduk canım,Şeniz
başlıosanız yemek muhabbetine ben gideyimmm
Buyrun beniiim
naber şekerim şakkıdı
gece gece sakız patlatma kız yüzüme:roflol:uğursuzluktur:smiley-cool:iyiyim şekerim saol=)senden naber?
arabaların arkasında oluyo ya dikkat bebek var diye :roflol:evet ya sen diğer fotolara bakmadınmı bi koşu bak gell hadiii :sm_cool:
hamiş var yazısı asıcam zati kapıyaaa :roflol:
gece gece sakız patlatma kız yüzüme:roflol:uğursuzluktur:smiley-cool:iyiyim şekerim saol=)senden naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?