Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

nazarboncuğumhoşbulduk canım,Şeniz
izmir buluşması dimikaydirigubbakcemile5baktım resimlere ama çok küçük çıkmışkafamçokkarıştıtam seçemiyorum kimseyi..arkadaş keşke büyük koysaymışmirmirmirmir
yoksa o lezzetli yemeklerde seninde payı varmıydı:jeyyar:harika görünüyorlardı:1rolleyes:

aaa ilerki sayfalara baksana çarşaf çarşaf mama resimleri var...valla onlardan daha büyük tabaklar...:lepi:

hemşooooooooooo
Buyrun beniiim

naber şekerim şakkıdı

Uyudu galiba
Ben yemekten gelince mesaj atarım dedi tamam bekliyorum dedi ses yok mafoldumben
Sorumsuz şey işte :mymeka:
:roflol::roflol::roflol::teselli:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kk sayesinde bizde evlenince böyle olabilir ama roller değişir hadi annenin evine diyebilir kaydirigubbakcemile :roflol:
olabilir dua et tersi olmasınn lmaz:
çaktırmayın boncuğa gönderme yaptım...:roflol:

ahhh ahhh kafama taş yağiyyyy :umursamaz:

evet ya sen diğer fotolara bakmadınmı bi koşu bak gell hadiii :sm_cool:
başlıosanız yemek muhabbetine ben gideyimmm

hamiş var yazısı asıcam zati kapıyaaa :roflol:

evet ya sen diğer fotolara bakmadınmı bi koşu bak gell hadiii :sm_cool:

hamiş var yazısı asıcam zati kapıyaaa :roflol:
arabaların arkasında oluyo ya dikkat bebek var diye :roflol:
gece gece sakız patlatma kız yüzüme:roflol:uğursuzluktur:smiley-cool:iyiyim şekerim saol=)senden naber?

Ayyy uğursuzlukmu cidden :)
Hiç inanmam ben öyle seylere bi nazara inanırım :kedi:
Ben iyiyim teze hemşo kaydirigubbakcemile5

hadi ben kaçıyom artıkın hepinize iyi uykular...çok muhabbet etmeyin yarına da bırakın...a.s

lan hamile var pis boğaz karılar şu yemek muhabbetini bi gecede yapmayın yaf bi yerimis şişioooooo:1rolleyes::1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…