Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

bişi yapmıorm canm sadece ekmek yemem hiç haftada 1 dilim .. eşim işten geç geldiği için saat 10 da falan yyrz yemk .. öok hareketliim ve emzrmem en byk faktor canım . koşu bandı aldm ama maleseff saha toplasan 5 kez bile koşmamşmdr vakt yokk:sinifsinif:

cnm kalorıye hıc bakmıyorum bede 1saatte 20 kalorı dıyo arkadasla aynı hızla gıdıyoruz onda 500 dıyo ben tartıdakı sonuca bakarım sadece:)

anladm canmm çok gsll bi ra pilates yapıodm 2 hafta yapabildm .. benm bebişi ihmal ediorm sonra olmuo biras daha bysn saha düzene grcek canm inş. kışa da spor salonuna gtcem allah nasip ederse sıkılaşmam gerek göbiş kaldı sezeryandan sonra sewmiom (( ama bu ara malum zamanda ymm ve tatlı yym çokk((

canm ben kaçıormm bakalm uyuyabilirim inş. benm bebiş erken kalkıo sonra btn gün mayışıp kalacam öptm çok tatlı tatlı uykular sana canm benm gsrrz:))))))

selam kizlarrrrrrrrrrrr
anladim ben simdi bu topigi burasi gece yol gecen hani oluyor demekki geceleri gelcez okdir
bu arada kizlar bebegim olsun 90 kilo oluyum hic onemi yok benim icinnnn

essecim maşallah sana nasıl yapıyorsun o kadar şeyi anacım ben bi bakkala gidiyorum nefes nefes kalıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…