Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

Akıllı ve olgun adam mı ? o masal kitapları bölümünde canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
sen masalları erken bıtırmışşin belli:jeyyar:

idare edek dıyosun ok :)

bu ceza puanları noliy bilen varmı? yani puanlar birikince banlanıyormusun? ceza yemişimde noluyomuş bilem

spor bakanım her gece birilerini yolluyon tımarhaneye valla gecen boncukla beni yolladın:)

aaaaaaaaaaaa yazın beeeeeeeeeeeeeeeeeeee hanımefendı çizgimden çıkarmayın beni :roflol:

boncuk dimek eşinde kütahyalı benmde annem. o zaman sen bizim gelin sayılırsın
evet ben sizin gelinimm hihoyyyt
spor bakanım her gece birilerini yolluyon tımarhaneye valla gecen boncukla beni yolladın:)
evet kendi gidecek bi gün haberi yok
bide bütün yaz beraberiz dii banaa :1ninca:

bu ceza puanları noliy bilen varmı? yani puanlar birikince banlanıyormusun? ceza yemişimde noluyomuş bilem

nerde görükiyy oo ben bilmiimm??

tozuturum bennnnnnnnnnnn
delı delıdır ne yapsa yeridir:roflol:

ayy evet bu olabilir az önce bizi misafir olarak izleyen omuydu yoksaa:roflol::roflol:

yaz boyunca mıı:1shok:
sen nazi komutanı ben ve yazz :1shok:
noldii yüzün soldiiii :roflol: klava:

fenamı ettimm aaızıcık tahta ekleyıp gonderdıler sızı yoksaa cekılmessınızdelikafadulden

kullanıcı panelinde en üstte oliy boncuk görmediğine göre demekki almamışşın hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…