E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.681
sen masalları erken bıtırmışşin belli:jeyyar:Akıllı ve olgun adam mı ? o masal kitapları bölümünde canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol:
aman çok kalmazsınız sık dişini 4-5 gün eşimin memleketine gidiyorsunuz
tamam hemşom sıkılırsan yine gel çok öpüyorumopuyorumnanaktan
hamiştir ne yapsa yeridir tozutur göbek atar herşey beklenir bundan kaydirigubbakcemile3
ayy evet bu olabilir az önce bizi misafir olarak izleyen omuydu yoksaa:roflol::roflol:Gönül yarası niye gelmedi ki..vücudu teşhir oldu diye utandı galiba...kaydirigubbakcemile3
yaz boyunca mıı:1shok:bu yaz beraberız ozmanopuyorumnanaktan
bööööööööööööööööö dedik lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tozuturum bennnnnnnnnnnn
bu ceza puanları noliy bilen varmı? yani puanlar birikince banlanıyormusun? ceza yemişimde noluyomuş bilem
biraz uzak bana orası ama gelsinler mademcnm bakırkoyden aradılar:)) senı almaya gelıceklre:jeyyar:
hoşbuldum canımhoşgeldin nehirrrrrrrr
evet ben sizin gelinimm hihoyyytboncuk dimek eşinde kütahyalı benmde annem. o zaman sen bizim gelin sayılırsın
evet kendi gidecek bi gün haberi yokspor bakanım her gece birilerini yolluyon tımarhaneye valla gecen boncukla beni yolladın:)
bu ceza puanları noliy bilen varmı? yani puanlar birikince banlanıyormusun? ceza yemişimde noluyomuş bilem
haa böööö demiş oo kızlar hepiniz korkmuş gibi yapın bende fotoğrafınızı çekeyim
delı delıdır ne yapsa yeridir:roflol:tozuturum bennnnnnnnnnnn
noldii yüzün soldiiii :roflol:ayy evet bu olabilir az önce bizi misafir olarak izleyen omuydu yoksaa:roflol::roflol:
yaz boyunca mıı:1shok:
sen nazi komutanı ben ve yazz :1shok:
spor bakanım her gece birilerini yolluyon tımarhaneye valla gecen boncukla beni yolladın:)
gelırler hiçç merak etme:jeyyar::CüvCüv:biraz uzak bana orası ama gelsinler madem
hoşbuldum canım
5 puan almışım konuyu geyiğe çevirmekten halbuki sadece gülmüştüm:)
gelırler hiçç merak etme:jeyyar::CüvCüv:
dıkatlı ol bundan sonra verdıgm lınke bak puanın bellıı sevıyeye geldımı ban alıyosun
küstümmmmmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?