- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.001
fotoğraflarını eklersen çalıkuşum şişkolar seni dövebilirr a.s
çalıkuşum nasıl görmedim ya buluşma resimlerinde gördüm ya seni bennn :1rolleyes:
çalıkuşum nasıl görmedim ya buluşma resimlerinde gördüm ya seni bennn :1rolleyes:
amaan çalıkuşum ya bıktım ne zaman kiloyu takıp rejime başlasam
üç kilo daha alıyorum nasıl bir pisikoljidir çözemedim inankicokacimcoook
çalıkuşu senin nikin nereden sendemi seviyorsun o romanı yoksa başka bir anlamımı var
ayy essem bende okudum çok kötüyüm senağlamasenağlama
nerde resimler ben görmeyi çok isterim inanki:1hug:
bende yatmaya gidiyom..herkese iyi geceler canlar...
iyi geceler kızlarrr...ev sahibesi boncuğum nerde ki acep?opuyorumnanaktan
bende yatmaya gidiyom..herkese iyi geceler canlar...
aslında konunun üzerinden bayaa geçmiş acısını tazelemiş gibi olacağız yorum yazmasakmıydı senağlama
Şimdi profilime ekledim albümlere bakabilirsin cemre.
Çünkü tekrar sileceğim.:1hug:
cnm aynen benımkıde oyle evde hıc tek kalmaz bırıyıdm ılk haftamda geceye gıttı kayınpeder aradı gelıymmı dıyee yok baba dedım kormuyorum oylece alıstımm cnm ve gırıs kattayımm zamanla alısırsınn ıns ben odlegın tekıydım alıstımevet canım sürekli böğle vardiyalı olucak..ekmek parası naparsın..:a015:
cnm ben corba tost yesıl cay boyle seyler ama bugun annem twıy bılır kavurta yaptı taze fasulyeyı soganla sarmısakla kavuruyosun ondan gonderdı kepek ekmegı ıle yıcem kılo almamak ıcn ramazanda hep kahvaltıya agırlık vercem aslında yemek ısterımde esıttır kılozemuşum ALLAH bütün dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah:Saruboceq:
esse ne yiycen sahurda yani genelde yediğin şeyler nedircokacimcoook
mesela ben çay ve çorbaya bayılırım sahurda
anladım cnm eger sureklı tutan bırı ısen ve boyle denk geldı ıse aynı tutmus sevabı alıyosun bunu bıl cnm rahat ol:)oruç tutamayacam bazı durumlar müsait değil anladın sen oniiii. zaten hep böyle günlere rast geliyo herkez orucunda duasında ben hastalıklı duruyom köşede.
SU cnm tmm hayırlısı dıyorum zatı ama senı goruncede takılmadan duramadım ıns tanısırz bakalım nasıp
ıstah falan kalmadı sahur nasıp yapcam off neyse bı mutfaga gıdıyımayy essem bende okudum çok kötüyüm senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?