Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

len han gacılar ben çıkınca muhabbetin belini kırmışsınız biraz erken gelim olum hem ben yarın gidiyom ona göre bugün erken gelin yoksam küserim :umursamaz:

yaa bademin olayını daha önce okumuştum yine görüm kötü oldum rabbim sabır versin.

boncuğum sen o buluşmada yeşilli,tubikte kapalı olan mı? öyle tahmin ettim emme.

Günaydın herkese ben uzun zamandır kimseciklerle karşılaşamıyorum yaa muhabbetler dolu dolu:)
En son kilo muhabetti olmuş benim hassas noktama dokunmuşunuz ben hamileyken 26 kilo aldım arkadaşlar inanabiliyormusunuz:kedi:Şimdi oğlum 9 aylık 32 kilo verdim ama son 3 4 kilo daha vermek istiyorum bir türlü gitmiyor maleseflmaz:

kıs seni gördüm hincik buluşma resminde.delikafadulden
çok güzelsiz kız maşallah..Şeniz
ben genç sanmıyodum bukadar seni..:kedi:
hayydee benide herkes yaşlı sanii
benim avatarım yaşlımı görüküyooo :kedi:

evt cnm öle oldu sen gittin muhabbet koyulaştıı
evet ben yeşilliyim tubikte kapalı güzel olan hatunnzemuszemus

mrhb duygucum nasılsın bakalım görüşmeyeli
çok çok gelemiyorsun ege nasıl ne güzel kaç kilo vermişsin öylee:1shok:
çok mu çaba harcadın kilolarından kurtulmak için
istesen o 3-4 kiloyuda verirsin bence
ama sen egeyi emzirmiyormusun

Canım hoşbulduk Ege emekliyor onun peşinde koşmaktan valla gelemiyorum fazla ancak uyuyunca bakıyorum:))
Canım ben hala emziriyorum..Hatta 7.ayın sonuna kadar sadece emzirdim..Normalde doktorlar 6 ay diyorlar ama benim sütüm çok yaradı doktor 1 ay daha sadece anne sütü devam ettirdi...Ama emzirmek malesef tek başına yeterli olmuyor kilo vermek için ben 6 ay resmen akşam hiç birşey yemedim midem kazınarak yattım geceleri...Yani en son 4 te 5 te yedim gece 12 lere 1 lere kadar sadece su içtim öyle gitti 32 kilo...
Ama şimdi akşam yemeklerini normal yemeye başladım kilom aynı kalıyor..Yoruldum herhalde..Dediğin gibi istesem yine veririm ama içimden gelmiyor şu aralar sanırımopuyorumnanaktan
anacım 26 alıp 32 vermişssin daha ne istyorsun. daha benim 10 kilom var mafoldumben

Sende veririsin canım ben zaten hamiş kaldıgımda 5 6 kılo fazlam vardı onun ıcın bıraz daha versem daha ıyı olcak...

duyguuuuuuuuuuuu eve çabukkkkkkkkk hadiiiiiiiiiiiiiiiii :mymeka:
:mymeka::mymeka:
hayırlı kandiller
hayırrlı kandiller cnmm
akşamları bişey yemdeim diyorsun midem kazındı diyorsun bunu bilerekmi yaptın iştahınmı yoktu?
sağlığın ve bebein senin için daha önemli
boşver tombik ol sağlıklı olun ikinizde daha iyi zemuszemus

duyguuuuuuuuuuuu eve çabukkkkkkkkk hadiiiiiiiiiiiiiiiii :mymeka:

anneee banane biraz daha gezcemnaniknanik

Serapcım evet bilerek yaptım cunku o aldıgım kıloları acıl vermek zorundaydım...Yoksa bunalıma gircektım...5.5 ayda aldıgım 26 kıloyu verdım...Yok canım yaa mumkunse ben tombıl olmayım boylesı daha iyiŞenizoğlum tombik şimdi ben aldığım kiloları ona iade ettimkaydirigubbakcemile3

ALLAH'IM! Receb'i ve Şaban'ı hakkımızda hayırlı ve mübarek kıl, bizi Ramazan'a ulaştır. (Amin)

herşey gönlünüzce olsun canlarım
rabim gönlünüze göre versin
kandiliniz kutlu olsunnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…