Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

saol essecım...sorma ya evde herkez hasta...allah buyuk napalım dert veren allah dermada verıyo..
benımde ramazanla ıste gecıyo huzurluym ramazanları sevıyorum ya

offfffffffffffffffff prensesim nasıl anlatmışsın öyle dayanılırmı buna offfffffffffffff çekilin bende geliyimmmmmmmmmmmm offffffffffffffffffffffffffffffffffff
hos bulduk essem..nasılsın dua kardesım

boncugum saol ya allah razı olsun..valla allah betrınden koruusn
amin cnm aminnnnnnnn:Saruboceq:

Ağzımın suları aktı zavallı kocişim beni aldığına pişman ama iş işten geçti bi kere....:roflol:

Canım bu arada geçmiş olsun haberim yoktu..Şeniz

kıs boncuk hem misafir çağırıyon hemde gidiyosun oldu mu heeeeee...:mymeka:

gel kadişim bizde yaparız ne olcek dimi hemide sahurda gider fırından ekmek alırız sıcak sıcak ohhhhhhhhhhhh
hem sende bendensin bu esse nın ne çokk adı var yaaa :roflol:gıcık:roflol:cadı:roflol:fırıldak:roflol:

kadis ankarada oturuyorum...şimdi arabaya biersen belki yetişirsin..

orası uzak olur gönülçem hem karar verildi bikerem izmire geliyor kadişş :dilcikar:

Ağzımın suları aktı zavallı kocişim beni aldığına pişman ama iş işten geçti bi kere....:roflol:

Canım bu arada geçmiş olsun haberim yoktu..Şeniz
:roflol::roflol:
kıs boncuk hem misafir çağırıyon hemde gidiyosun oldu mu heeeeee...:mymeka:

tamam laa gitmiyom işte sende sanki bileti almışım gibi konuşuyon kaydirigubbakcemile3bekliyom işte seniiiiiiiiiii

gönülüm kıs ben gelsem arabaya binmem uçakla şikerim..

ama karar vercem bakim izmir mi ankara mı....CADIARZU
Ankara ya çok sık gidiyoruz biz iş nedeniyle...

reglım zatı bak bogaya kırmızı gostermısler gıbı dellendım atıcam kıs senı suıte ya ısteyerek ya zorla :jeyyar:
:dilcikar: lülülülülülü :tomato:
burdayım olum ne bagırıyon...lmaz:
kadis karar ver izmiremi ankarayamı geliyon sahura..

CADIARZU
du bakiiim
ooooo portakalı soydum başucuma koydum....kaydirigubbakcemile3

kadişim izmir demiştin sende karar ver amaaaa lmaz:böyle

hem ankaraya sık gidiyormuşsun iş için bir kerede izmire gelll ne olcek........

geliyom bu gece boncuka yarın gece gönüle...
sonra ki gece de esseye gitçem hem reglide siniri de geçmiş olur cadının...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…