- 27 Nisan 2008
- 6.671
- 18
- 158
- Konu Sahibi nazarboncugum
-
- #2.101
offfffffffffffffffff prensesim nasıl anlatmışsın öyle dayanılırmı buna offfffffffffffff çekilin bende geliyimmmmmmmmmmmm offffffffffffffffffffffffffffffffffffsımıt pıde alıyosun kadısım...onu parcalara ayırıyosun bı bardak botu gıbı...sonracıma kenarına cızık atıp ıcını bosaltıyosun azcık...sonra pıdelerı akan suda ıslatıyosun bırazcık sonracımada ıcıne maydonozlu peynır dolduruyosun...yada kıyma yada sucuk ama onlar agır oluyo en guzelı peynırlı...annem yatmadan hazırlıyo ..sahura kalkınbcada yumurtaya bulayıp kızgın yagda kızartıyo...afıyret olsun...buralarda cok yapılır...her gece yaparz bız...
amin cnm aminnnnnnnn:Saruboceq:hos bulduk essem..nasılsın dua kardesım
boncugum saol ya allah razı olsun..valla allah betrınden koruusn
sımıt pıde alıyosun kadısım...onu parcalara ayırıyosun bı bardak botu gıbı...sonracıma kenarına cızık atıp ıcını bosaltıyosun azcık...sonra pıdelerı akan suda ıslatıyosun bırazcık sonracımada ıcıne maydonozlu peynır dolduruyosun...yada kıyma yada sucuk ama onlar agır oluyo en guzelı peynırlı...annem yatmadan hazırlıyo ..sahura kalkınbcada yumurtaya bulayıp kızgın yagda kızartıyo...afıyret olsun...buralarda cok yapılır...her gece yaparz bız...
gel kadişim bizde yaparız ne olcek dimi hemide sahurda gider fırından ekmek alırız sıcak sıcak ohhhhhhhhhhhhkızartma diyo ama boncukum ondan didimdi...:kedi:
heh bak izmire uçak vardır sıkı dur boncukum geliyom hemen yapıyorum çek in...
datlım cadı essem senin vyrduğun yerde gül biter de sen beni suite alamadın diye dimi bu hiddet...kaydirigubbakcemile3
kadis ankarada oturuyorum...şimdi arabaya biersen belki yetişirsin..
:roflol::roflol:Ağzımın suları aktı zavallı kocişim beni aldığına pişman ama iş işten geçti bi kere....:roflol:
Canım bu arada geçmiş olsun haberim yoktu..Şeniz
kıs boncuk hem misafir çağırıyon hemde gidiyosun oldu mu heeeeee...:mymeka:
reglım zatı bak bogaya kırmızı gostermısler gıbı dellendım atıcam kıs senı suıte ya ısteyerek ya zorla :jeyyar:datlım cadı essem senin vyrduğun yerde gül biter de sen beni suite alamadın diye dimi bu hiddet...kaydirigubbakcemile3
saol essecım...sorma ya evde herkez hasta...allah buyuk napalım dert veren allah dermada verıyo..
benımde ramazanla ıste gecıyo huzurluym ramazanları sevıyorum ya
kulağın duymuyo diye bağırınıyom delüü :mymeka:burdayım olum ne bagırıyon...lmaz:
kadis karar ver izmiremi ankarayamı geliyon sahura..
:dilcikar: lülülülülülü :tomato:reglım zatı bak bogaya kırmızı gostermısler gıbı dellendım atıcam kıs senı suıte ya ısteyerek ya zorla :jeyyar:
burdayım olum ne bagırıyon...lmaz:
kadis karar ver izmiremi ankarayamı geliyon sahura..
sui muit ne oluyoz ne var bakim sizin aranızdaa :jeyyar:
geliyom bu gece boncuka yarın gece gönüle...
sonra ki gece de esseye gitçem hem reglide siniri de geçmiş olur cadının...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?