Arkadaşlar sürekli boş vaktimde haber okuyorum..aslında bu durumdan memnun değilim ama duramıyorum.bu arada siyaseti dünya gündemini takip edip okusam belki bu kadar rahatsız etmicek.ama nerede 3.sayfa haberler var ilgimi çekiyor okuyorum.birtane yakın dostum minel kötü haberleri okumak kötü enerji verir ve ruh halinde olumsuzluklara neden olur bence bu durumu aş.haberleri takip etme dedi.bir süre sabrettim şimdi yine aynı.kararli olmaya çalışacağım.sizcede bu tarz haberler okumak zararli mıdır? Ne tavsiye edersiniz
sürekli kötü seyler okumak girmek evet insanı bir sure sonra kötü düşünmeye kaygılanmaya sebep oluyor.Arkadaşlar sürekli boş vaktimde haber okuyorum..aslında bu durumdan memnun değilim ama duramıyorum.bu arada siyaseti dünya gündemini takip edip okusam belki bu kadar rahatsız etmicek.ama nerede 3.sayfa haberler var ilgimi çekiyor okuyorum.birtane yakın dostum minel kötü haberleri okumak kötü enerji verir ve ruh halinde olumsuzluklara neden olur bence bu durumu aş.haberleri takip etme dedi.bir süre sabrettim şimdi yine aynı.kararli olmaya çalışacağım.sizcede bu tarz haberler okumak zararli mıdır? Ne tavsiye edersiniz
Bunu denicem çok sağolun insallah bırakabilirim:)Cevap: Girme. Alışkanlıklardan kurtulmak için gereken gün sayısı 21 miş. (bu da haberlerde geçiyordu gerçi)
21 gün boyunca haber okuma bakalım nolcak
Yaa aynen sizin gibiyim şuan:) nasıl kurtuldunuz peki şuan hicmi girmiyorsunuz?sürekli kötü seyler okumak girmek evet insanı bir sure sonra kötü düşünmeye kaygılanmaya sebep oluyor.
başka bir meşgale bulun.
kitap okuyun.
ben de çok haber okurdum iş yerinde.
hamile olduğum zamanlarda eşim benim islerimi de yapardı. 9 ay 8 5 bomboş oturdum
haberlere sarmıştım. artık kombocyada bulunan çift başlı yılanın bilmem nesine kadar haberdar olmaya başlayınca dedim dur bacim sen ne yapıyorsun.
hemen rota değiştirip kitap okumaya başladım. kahvemi yapıyordum çocuk gelişim kitapları okuyordum çok mu sıkıldım haber mi okumak istiyorum kendimi dışarı atıyordum 10 dakika yürüyordum.
şimdi bebeğim var hiç okumuyorum meşguliyetten
giremiyorum.Yaa aynen sizin gibiyim şuan:) nasıl kurtuldunuz peki şuan hicmi girmiyorsunuz?
Yurutec zamani gelince rahat ettim ben de iseme konusundagiremiyorum.
bebekten dolayı o da.
hamileyken de artık içimi daraltmaya başlamıştı.
cinayetler falan...
hamilelik hormonları da baya duygusal yapıyor insani.
şu an işemeye bile zor gittiğim için kaldi haner okuma isi
ay valla bilemiyorumYurutec zamani gelince rahat ettim ben de iseme konusundaKoyuyorum yurutece , kapinin disina birakiyorum, karsisinda sarki soyleye soyleye isiyorum artik
Gecenlerde banyodan ses gitmis alt komsuya. Sen banyoda niye cocuk sarkisi soyluyorsun diyorkapi acik iserken kiza serenad yapiyorum diyemedim. Utandim Ne biliyim agiz aliskanligi iste okuldan dedim Allahtan anasinifi ogretmeniyim de alakayi kuruyorlar
Vallah aslında iyi bişey bilgi topluyorsun beyninde kütüphane düşün sen o rafları bilgiyle dolduruyorsun sadece haber değil diğer ülkedeki haberleri de oku bence bilgi en güclü silahdır cok iyi birşey bence devam et !Arkadaşlar sürekli boş vaktimde haber okuyorum..aslında bu durumdan memnun değilim ama duramıyorum.bu arada siyaseti dünya gündemini takip edip okusam belki bu kadar rahatsız etmicek.ama nerede 3.sayfa haberler var ilgimi çekiyor okuyorum.birtane yakın dostum minel kötü haberleri okumak kötü enerji verir ve ruh halinde olumsuzluklara neden olur bence bu durumu aş.haberleri takip etme dedi.bir süre sabrettim şimdi yine aynı.kararli olmaya çalışacağım.sizcede bu tarz haberler okumak zararli mıdır? Ne tavsiye edersiniz
4 dakikada dus alma rekorum var benimay valla bilemiyorum
kök saldım koltuğa.
kucakta uyuyayım hep emeyim anam yemesin içmesin işemesin.
valla eşimin işten gelişini dört gözle bekliyorum.
sepetleyeyim de kendime bakayım az diye.
banyo zaten lükslerim arasında
banyo yaptığım gun prensesler gibi hissediyorum kendimi
4 dakikada dus alma rekorum var benimBilirim o luksleri Simdi de cok darlanirsam bakicisina indiriyorum. Hemen 2 alt katimda kadin. Gecen hafta su kizi bi oyala da tuvalete gireyim afedersin ishal olmusum dedim kadina igrencim ama napiyim tutamadim
Hahaha ah bu bebeler ya
valla ben de ishal oldum.
baya koydum çocuğu ana kucağına.birlikte yaptık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?