Konusmadim iste konussam derdim zaten de ozelikle bakin ben gidiyorum demek icin aramadim.
Iyi aksamlar.esimin ailesiyle yaklasik 2 saatlik mesafede oturuyoruz.tatil diye ben ailemin yanina gectim.esimin ailesini ozellikle bunun icin arayip haber falan vermedim.bugun aradilar hic haber vermedin gibi sitemli konustular.ben de direkt evet bizimkilerin yanina tatile geldim dedim.aciklama yapmadim.haber vermek zorunda miyim?ben oyle bir zorunluluk hissetmedim ama bilemedim de size sorayim dedim.
Kocan biliyorsa sikintiyok benceIyi aksamlar.esimin ailesiyle yaklasik 2 saatlik mesafede oturuyoruz.tatil diye ben ailemin yanina gectim.esimin ailesini ozellikle bunun icin arayip haber falan vermedim.bugun aradilar hic haber vermedin gibi sitemli konustular.ben de direkt evet bizimkilerin yanina tatile geldim dedim.aciklama yapmadim.haber vermek zorunda miyim?ben oyle bir zorunluluk hissetmedim ama bilemedim de size sorayim dedim.
Ben onlara yakin oturuyorum ailemle uzaktayiz bayagi bir.Ailenle ayni sehirdemi oturuyolar belki ondan demislerdir.geldin de niye haber vermedin gibi.
Diger turlu telf konusmus olursunuz da bende annemlere gitcem diye soylenir de ozellikle aratipta ben annemlere gitcem haberiniz olsun denmez heralde
Kesinlikle katılıyorum.Hayır tabii ki yok. Ailesinin yanına giderken, nasıl eşinizin sizin ailenizi arayıp haber vermesi gerekmiyorsa, aynı şekilde sizin de onun ailesini arayıp haber vermeniz gerekmiyor.
Neden haber vermeniz gerekiyor ki zaten, ben o kısmı anlamadım.
Ben de anlamadim iste beklenti niye:)Ne alakasi var. Niye bilmeleri gerekiyormus ki?
Yukarıda bi arkadaşın dediği gibi binbir türlü hal var sonuçta yola çıkıyosunuz ölüm var kalım var bi de bu açıdan düşünün.Ben kayınvalde olsam gelinim bana haber vermeden şehir dışına gitse kırılırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?