Haber vermeyi unuttum

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Merhabalar herkese,
Şuan içinden çıkamadığım bir durumla karşı karşıyayım. Sabah patronumuzun doğum gününü kutladık aramızda para toplayıp hediye aldık ve burada yemekhane çalışanı pasta yaptı.
Herkese haber verdim, şoförüne haber vermeyi unuttum.
Şimdi adam öğleden sonra gelecek tekrar, kızacak bana neden söylemedin diyecek. Belki beni şikayet edecek bana neden haber vermedin diyerek.
Ya ben napıcam ya, kafama o kadar taktım ki yardım edin bana. Üstelik böyle şeylere çok önem verilir bizim şirkette.

bu tür durumlar için liste yapın madem
adamında gönlünü almaya çalışın bir şekilde

Sadece siz mi yaptınız organizasyonu, diğerleri de gayet haber verebilir ya da şoföre söylemeniz konusunda size hatırlatma yapabilirlerdi neden size yüklensin ki insanlık hali unutulabilir
organizasyon insan kaynakları tarafından yapıldı. Ama o bana güvenliğe, senin olduğun kattakilere söyle demişti güvenliğe haber verdim de, onu aramayı unuttum

E şimdi haber verin kutlamadıysanız?
Edit: Kutlamışsınız.
O zaman adama kusura bakmayın falan diyin. İnsanlık hali.

şimdi arasanız mesaj atsanız olmaz mı
x bey ben unutmuşum kusura bakmayın vs diye
Düzeltme: Pardon kutlanmış

insan kaynaklarına şikayet mi ediliyor
ne diyorlar: öğretmenim ..... arkadaşımın doğum gününe herkesi çağırıp beni çağırmadılar :) falan diye mi?

o nasıl şirket öyle:))
unutulan arkadaş parmak kaldırıp mı şikayet edecek.
ara adamı kusura bakmayın hengamede size haber vermediğimi unutmuşum diyin.

o nasıl şirket ya. patronun doğum günü partisini x bana haber vermedi diye ikya şikayete mi gidecek şofor? çok saçma. takmayın.

yok siz insan ayırıyorsunuz, yok onu çağırdınız beni çağırmadınız
ayrımcılık var svs

ee ne yaptınız aldınız mı arkadaşınızın gönlünü
şikayet falan etmedi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…