Haberi bile yok

Cikolatalikiz99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2019
22
2
36
29
Merhaba kızlar
Ben size içimi dökmek istiyorum
Bundan 1 buçuk sene önce ablamın ailecek görüştüğü biriyle tanıştım ben ablamlara çok sık gelir giderdim birlikte çok ortamda bulunduk instagramdan takipleştik bu çocuk eniştemi abisi gibi bilir. Ara ara yazardı bana konuşurduk . Bi gün ailesi ve ablamların olacağı bi yemeğe davet etti beni bende gittim ben ondan hoşlanıyodum flöftleşiyoduk . Ama biranda yeni tanıştığı bi kızla sevgili olduğunu öğrendim ve instagramdan sildim . Sonra ayrılmışlar fln aradan zaman geçti ben mesaj attım salak gibi rüyamda seni gördüm diye oda bana beni niye instagramdan sildin dedi bende çok heycanlandım ve salak gibi ailelerimiz yanlış anlamasın diye dedim ve konuşma öylece bitti unuttum sandım ve bana görücü gelen biriyle nişanlandım ama aklıma geliyodu yine daha sonra ayrıldım ve hala aklıma o ailesiyle görüşüyorum ama onu hiç görmüyorum benim onu sevdiğimden haberi bile yok ama benim tek hayalim o arada aile de var het yaptığım hareket aileme dönecek bide nişanda attım ne olcak benim bu halim ?

Kendi acınızdan kaçmak için başkasının acısı olmayın bence.

Konuşun açıkça teklif değil sadece hayatında kimse yoksa açıkça duygularınızı söyleyin ne kaybedersiniz ki boşuna düşünmekten daha iyi en azından yolunuza bakarsınız

Konu direk aileme gider ama hem yeni nişan attım direk ona gidiyomuş gibi olmaz mı . İnstagramdan takipleştiğimizde bile enişteme haber vermiş müsade istemek gibi
Konuşun açıkça teklif değil sadece hayatında kimse yoksa açıkça duygularınızı söyleyin ne kaybedersiniz ki boşuna düşünmekten daha iyi en azından yolunuza bakarsınız

Konu direk aileme gider ama hem yeni nişan attım direk ona gidiyomuş gibi olmaz mı . İnstagramdan takipleştiğimizde bile enişteme haber vermiş müsade istemek gibi
Nişanı yeni attığınızı anlamamıştım biraz süre lazım böyle iki insanı ilgilendiren özel bi konuyu aileye duyuracak karakterdeyse hiç uğraşmayın zaten

Bir süre bekleyin derim yoksa yanlış anlaşılır.Bu arada öğrenmeye çalışım belki onun şuan ciddi bir ilişkisi var bilemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…