- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen o bile bile baskasının bırseyı acılmayacagını bide sacma bır sakayla kendınce geyık yaptıAralarındaki mesafesiz iletişimden de olmuş olabilir düşüncesiz davranmış özel bişey de olabilirdi keşke eşiniz tembihleseymiş habersiz gelince boş mu bulundu ki ben olsam saflık edip açsam çaktırmadan kapatıp çenemi de açmazdım hiç değilse bunu yapsaydı
Geri sarmışlar canımEsiniz kizmadi mi suprizi bozuldugu icin.
Eskiden eşime şikayet ederdim oyununa gelip
Aramız acılmaktan basla bırsey olmazdı
Sesımı sedamı cıkarmıcam artık
Esıme yansıtmıcam bu durumları
Paket oyle geldi zannetmistir.Demelisin ben hediyeyi onceden gordum diye.Geri sarmışlar canım
Ama paketi haşır huşur özensız sarmışlar anlaması lazımdı
Canım bir hatasına gore sılmedım onuYaşadınız derken?
sizin anlattığınız kadarıyla 1 hata diyorum. Paketi açması size göre hata (evet bana göre de hata) ama büyütülecek bişey değil. tatlı sert uyarabilirsiniz. ya kocam bana seksi iç çamaşırı alsaydı diye siz de ona ayar verbilirdiniz.
Aman salla ya kıskanmıştır belki ondan yapmıştır kolye güzel miAynen o bile bile baskasının bırseyı acılmayacagını bide sacma bır sakayla kendınce geyık yaptı
Yanı esım soylememıstır acmayın diye
Ben olsam o yaslardakı ınsanlara bende uyarıda buşunmam bilirlef ayıp oldugunu dıye dusunurum
Sıkışınca aglamaya başlıyor kendisiPaket oyle geldi zannetmistir.Demelisin ben hediyeyi onceden gordum diye.
Haklısın , çok teşekkür ediyorumAman salla ya kıskanmıştır belki ondan yapmıştır kolye güzel miyüzsüze yüzsüzlük yapıcaksın ben bunu anladım Allah olmayana da versin saol haber verdiğin için de içinde patlasın hırsı mecbur yüz yüze bakcaksınız tamamen hayatından çıkarman zor eşinle aranıza mevzu olmasın gerisi boş
Yani evetMesela seks oyuncağı sipariş etmiş olsanız o anki yüz ifadelerini görmek için neler vermedizdim.![]()
Çok
Haklısın , çok teşekkür ediyorum![]()
Güzel anıları sabote etmesine izin vermeyin kimsenin mutluluğunuz daim olsun
Haberi bile yok demek ki diyememiştir açtım üstüne mesaj da yazdım diyeYo sarmıslar gerı
Oda bana getırdı aksam
Çaktırmadım sadece harap olmuş sanki kutu biraz dedım
Oda kargodandır dedı
Yani teslimatta bızuldu paket zannettı sanırım
Beni patladında anlatsın dşye beklediğine eminimHaberi bile yok demek ki diyememiştir açtım üstüne mesaj da yazdım diye
Görümce resmen entrika peşinde desene he canım he de geç ağlayan sızlayan bi tipse haksız da olsa bunu kullanıp rezillik çıkarabiliyor bu tipler takılmaya değmez benceBeni patladında anlatsın dşye beklediğine eminim
Cınku daha oncede benzerı seyler yapıp bana esıme onu sıkayet etmemı saglıyordu
Esımde ıkımızı dınlerdı o baslarda aglamaya duygu somurusune
Bu sefer canım üstüne gitmeyelım olurdu
Artık oyununa gelmek istemiyorum onun