• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Habersiz bir başkasının paletini açmak ne kadar dogru

Aralarındaki mesafesiz iletişimden de olmuş olabilir düşüncesiz davranmış özel bişey de olabilirdi keşke eşiniz tembihleseymiş habersiz gelince boş mu bulundu ki ben olsam saflık edip açsam çaktırmadan kapatıp çenemi de açmazdım hiç değilse bunu yapsaydı
Aynen o bile bile baskasının bırseyı acılmayacagını bide sacma bır sakayla kendınce geyık yaptı
Yanı esım soylememıstır acmayın diye
Ben olsam o yaslardakı ınsanlara bende uyarıda buşunmam bilirlef ayıp oldugunu dıye dusunurum

Haklisin. Paketi acmasi hic dogru degil. Sen onun paketini acsan, onun hosuna gidermi? Belki cok özel ve intim birsey var icinde.
Allah akil fikir versin o görümceye.

Eskiden eşime şikayet ederdim oyununa gelip
Aramız acılmaktan basla bırsey olmazdı
Sesımı sedamı cıkarmıcam artık
Esıme yansıtmıcam bu durumları

En iyisini yaparsınız da nekadar sabır gösterebilirsiniz ki bu duruma.
Bunların işi gücü yok heralde.

Yaşadınız derken?

sizin anlattığınız kadarıyla 1 hata diyorum. Paketi açması size göre hata (evet bana göre de hata) ama büyütülecek bişey değil. tatlı sert uyarabilirsiniz. ya kocam bana seksi iç çamaşırı alsaydı diye siz de ona ayar verbilirdiniz.
Canım bir hatasına gore sılmedım onu
Zaten ben on kere de sılsem kendısınde ar diye birşey yok
Ben yaptıgı gereksız geyığede takılı degılım
Ama 30 küsür gasındakı bı ınsan badkadının ozelinin karıstırılmayacagını bılmesı lazım
Hadı dayanamadın baktın bari çaktırma
Ama o geyik yapmayı tercih ettı

Aynen o bile bile baskasının bırseyı acılmayacagını bide sacma bır sakayla kendınce geyık yaptı
Yanı esım soylememıstır acmayın diye
Ben olsam o yaslardakı ınsanlara bende uyarıda buşunmam bilirlef ayıp oldugunu dıye dusunurum
Aman salla ya kıskanmıştır belki ondan yapmıştır kolye güzel mi :KK49: yüzsüze yüzsüzlük yapıcaksın ben bunu anladım Allah olmayana da versin saol haber verdiğin için de içinde patlasın hırsı mecbur yüz yüze bakcaksınız tamamen hayatından çıkarman zor eşinle aranıza mevzu olmasın gerisi boş

Çok
Aman salla ya kıskanmıştır belki ondan yapmıştır kolye güzel mi :KK49: yüzsüze yüzsüzlük yapıcaksın ben bunu anladım Allah olmayana da versin saol haber verdiğin için de içinde patlasın hırsı mecbur yüz yüze bakcaksınız tamamen hayatından çıkarman zor eşinle aranıza mevzu olmasın gerisi boş
Haklısın , çok teşekkür ediyorum :KK19:

Yo sarmıslar gerı
Oda bana getırdı aksam
Çaktırmadım sadece harap olmuş sanki kutu biraz dedım
Oda kargodandır dedı
Yani teslimatta bızuldu paket zannettı sanırım

Yo sarmıslar gerı
Oda bana getırdı aksam
Çaktırmadım sadece harap olmuş sanki kutu biraz dedım
Oda kargodandır dedı
Yani teslimatta bızuldu paket zannettı sanırım
Haberi bile yok demek ki diyememiştir açtım üstüne mesaj da yazdım diye

Haberi bile yok demek ki diyememiştir açtım üstüne mesaj da yazdım diye
Beni patladında anlatsın dşye beklediğine eminim
Cınku daha oncede benzerı seyler yapıp bana esıme onu sıkayet etmemı saglıyordu
Esımde ıkımızı dınlerdı o baslarda aglamaya duygu somurusune
Bu sefer canım üstüne gitmeyelım olurdu
Artık oyununa gelmek istemiyorum onun

Beni patladında anlatsın dşye beklediğine eminim
Cınku daha oncede benzerı seyler yapıp bana esıme onu sıkayet etmemı saglıyordu
Esımde ıkımızı dınlerdı o baslarda aglamaya duygu somurusune
Bu sefer canım üstüne gitmeyelım olurdu
Artık oyununa gelmek istemiyorum onun
Görümce resmen entrika peşinde desene he canım he de geç ağlayan sızlayan bi tipse haksız da olsa bunu kullanıp rezillik çıkarabiliyor bu tipler takılmaya değmez bence

Canim sein esin evi terk etmemismiydi?ben mi yanlis hatirliyorum yoksa geri mi dondu hani ablasinin evinde kaliyordu

Back
X