• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Habersiz bir başkasının paletini açmak ne kadar dogru

Esiniz size hediyeyi verdiginde yuzunuz dussun, haberim vardi sagolsun kiz kardesin paketi acmis, bana da kocan seni aldatiyor eve boyle boyle hediye geldi diye mesaj attigini sotleyin ve goaterin. Esiniz ona gereken cevabi verecektir. Yaptigi cok ayip.

Esiniz size hediyeyi verdiginde yuzunuz dussun, haberim vardi sagolsun kiz kardesin paketi acmis, bana da kocan seni aldatiyor eve boyle boyle hediye geldi diye mesaj attigini sotleyin ve goaterin. Esiniz ona gereken cevabi verecektir. Yaptigi cok ayip.
Hedıye yı verdı esım
Biraz harap olmuş dedım kargodandır dedi
Soykemek istemedim cunku baslıyor gorumcem aglamaya sonra
İstedıgıde onu esıme sıkayet edıp üstüme geldi dedırtmek

Hedıye yı verdı esım
Biraz harap olmuş dedım kargodandır dedi
Soykemek istemedim cunku baslıyor gorumcem aglamaya sonra
İstedıgıde onu esıme sıkayet edıp üstüme geldi dedırtmek
Bence soylemeniz gerekiyordu. Mesajlari da okuturdunuz hic kendini acindiramazdi.

Bence soylemeniz gerekiyordu. Mesajlari da okuturdunuz hic kendini acindiramazdi.
Evet ama bana sureklı boyle terbıyesızlıkler yapıyor
Yanı sureklı aynı donguyu yasıyoruz
Esım konusuncada yok bosandım yok psıkolojım bozuk

Size sariyor kisaca. Allah sabir versin. Keske insanlar evlenince herkes yine eskisi gibi sadece kendi ailesiyle gorusmek dusumunda kalsa. Mesela biz eslerimizin kardesleriyle muhattap olmasak, onlar da bizimkiler le olmasa gecinip gitsek ne guzel olur :)

Size sariyor kisaca. Allah sabir versin. Keske insanlar evlenince herkes yine eskisi gibi sadece kendi ailesiyle gorusmek dusumunda kalsa. Mesela biz eslerimizin kardesleriyle muhattap olmasak, onlar da bizimkiler le olmasa gecinip gitsek ne guzel olur :)
Ya mesela yüzüme güler ama yüzyüze kalmak zorunda olmadığımız durumlarda hep bir iğne batırma çabası .
Arı ya benzetiyorum onu bu yüzden
Hayır kişisel bir problemim yok , düşmanım değil kendisi
Karşıma alıp konuştum bile benimle bir problemin mi var seni kıracak birşey mi yaptım diye ama yıllardır böyle
Fıtratında var yani
Sevmiyorum iki yüzlü insanı bu yüzden
İnsanlara zarar verme potansiyeli var , mutlu olduğunu asla kabullenip kaldıramayan bi tip

İyi günler kızlar, meraba öncelikle
Görümcem
bana sıcak durmaya çalışıyor ama ben soğudum tamamiyle artık .
Akrabalık ilişkileri , işte eşimin kızkardeşi diyede terbiyesizlik etmemeye çalışıyorum ama o kadar sorun yaşadım ki kendisiyle istemiyorum ne oturmak ne de yüzüne bakıp konuşmak , konuşmaya çalışmak .
Yılbaşı hediyesi diye eşim bir kolye almış kargoyuda babasının evine yollamış kendi vermek istediği için akşam gelince .
Neyse kargo gelmiş görümcemler açmış bunu bana mesaj attı kocamın beni aldattığını ima ederekten .
Bende seni mi ilgilendiriyor yada bir başkasının kutusunu neden açıyorsun dedım ve engelledim
Çok sinirlendirdi beni
Ben zaten bana aldığını biliyorum
İkimizin bank kartıda birbirimizin teline kayıtlı
Çok harcama yapmayalım diye kendimizce böyle önlem aldık
Yani bişey aldığında falan hangi siteden şu kadar şu kadar ödeme diye çıkıyor ve onay şifresi geliyor benim telime
Ama bir başkasının paketini açmak ne kadar doğru
Hadi açtın içine yazdırdığı adımla not var onuda mı görmedin
Biliyorum ki görmezlikten gelerek moralimi bozmak için yaptı
Açık açık evime gelip gitmemesini söylemelimiyim
Eşime açmak istemiyorum artık böyle sorunları
Sürekli sorun yaşamaktan ve kendisinin çocukluklarından bıktım artık çünkü
Onunda istediği tadımız tuzumuz kacsın benım kıskanclık krızımle
Lütfen objektıf tarafsız yorumlar yapın
Hatam var isede lütfen söyleyın
Bu arada cocuk dedıgıme bakmayın
Kendısı 32 yasında sadece kemik gelişimini tamamlamış bir birey
Abim seni aldatıyor diye ima ediyorsa gercekten kötü kalpli demek ki. Uzak durun

Bence madem boşanmış psikolojisi bozuk eşiniz de bazı özellikleri durumları onlara belli etmesin. Hediyeyi görünce cıldırırım fesat. Özeliniz size kalsın yuva yıkar bu kadın...

Ben olsam esime sinir krizi seklinde degil de laf arasinda dalga gecerek soylerdim "sen de beni aldatiyormussun zaten" diye. Sonuna da eklerdim standart kizkardesin iste... Esin boyle birseyi bilmeli.

Görümcem
Akrabalık ilişkileri , işte eşimin kızkardeşi diyede terbiyesizlik etmemeye çalışıyorum ama o kadar sorun yaşadım ki kendisiyle istemiyorum ne oturmak ne de yüzüne bakıp konuşmak , konuşmaya çalışmak .
Yılbaşı hediyesi diye eşim bir kolye almış kargoyuda babasının evine yollamış kendi vermek istediği için akşam gelince .
Neyse kargo gelmiş görümcemler açmış bunu bana mesaj attı kocamın beni aldattığını ima ederekten .
Bende seni mi ilgilendiriyor yada bir başkasının kutusunu neden açıyorsun dedım ve engelledim
Çok sinirlendirdi beni
Yani bişey aldığında falan hangi siteden şu kadar şu kadar ödeme diye çıkıyor ve onay şifresi geliyor benim telime

Bence senin görümcen sadece kemik gelişimini tamamlamamakla kalmamış birde zeka geriliği var terbiyesizlik yapmış bence sen bunu eşine direk soyle çok ayıp etmiş

Hadsiz kadın ya terbiyesiz sinir oldum fesat
Boşverin değmez bu insanlar için üzülmeye engelini hiç kaldırmayın

ortalık bulandırmaya bire birmiş zekasız.. engeli kaldırmayın hiiç muhatap olmayın

Görümcem
Çok sinirlendirdi beni
Bence böyle durumlarda özgüvenini toplayıp, lafı dolandırmadan tepki koymak gerekiyor. Kabaca kırarak değil ama mesela, 'sevindim hediyeye ama malum hediye özel birşey, keşke hediyemi ben açsaydım daha mutlu olurdum' tarzında bir cevap verilebilir. Elbette insan böyle cümleler kurmak istemiyor, karşıdan düşünceli olunmasını bekliyor ama olmuyorsa da dik durup eşine şikayet etmeden kendi tepkini göster.

Bence böyle durumlarda özgüvenini toplayıp, lafı dolandırmadan tepki koymak gerekiyor. Kabaca kırarak değil ama mesela, 'sevindim hediyeye ama malum hediye özel birşey, keşke hediyemi ben açsaydım daha mutlu olurdum' tarzında bir cevap verilebilir. Elbette insan böyle cümleler kurmak istemiyor, karşıdan düşünceli olunmasını bekliyor ama olmuyorsa da dik durup eşine şikayet etmeden kendi tepkini göster.
Kızlar benım gorumcem duygu somurusunu cok ıyı yapıyor inanın
Eşime boyke boyle yaptı deseydım eşim konulacak ve kızacaktı kendisıne ve sonra het zamanki gibi baslayacaktı ağlamaya
Yani süreklı cocugundan , bosanmış olnasından gırıyor konuya
Eşimde farkında artık numara yaptıgının kendı halıne bırak dıyor ben bıke bıktım cunku 5 yaşında cıcuk gıbı

Ablası o onun donunu da görür:KK53:

Yalnız engeli hemen nasıl bastın ya.

Bi ben yapamıyorum şöyle büyük hamleler
Ona yazık buna ayıp :deli:
ben de görümcem ve kvalidemi engellemek ıstıyorum ama sadece kısıtlılar
kısıtlı olmaları bıle canımı sıkıyor
yok olsunlar istiyorum eşime ayıp diye yapamıyorum

ben de görümcem ve kvalidemi engellemek ıstıyorum ama sadece kısıtlılar
kısıtlı olmaları bıle canımı sıkıyor
yok olsunlar istiyorum eşime ayıp diye yapamıyorum
Ben engelledim hala mesaj atıyor netin mi kapalı diye
Yine kurtulamıyoruz yani :işsiz: