arkadaşınız hiçbir yere imza atmasın. benim anneciğimi babam olucak adam gizlice boşamıştı. anneme x mağazayı üzerine yapıcam deyip bir şey imzalatıp bizi dedeme getirip geri gidiyo. bi kaç gün içinde de anneme boşanma kağıdı geliyo ve beni de kendi üzerine almış, halbuki ben annemin yanındayım. bir imza ile her şeyi halletmiş. böyle şeyler olabiliyo, çok dikkatli olmak gerek..
yaaa üzüldüm inanimza atmayı bırak vekalet bile vermiş (( henüz ortada olan biten bir gelişme yok ama uykuları kaçıyor soramıyor da
Merhaba,
yaaa üzüldüm inanimza atmayı bırak vekalet bile vermiş (( henüz ortada olan biten bir gelişme yok ama uykuları kaçıyor soramıyor da
Merhaba
Yakın bir arkadaşımdan eşi genel vekaletname almış araları bozuktu,erkek boşanmak istiyordu, bir müddet yüzüne gülmüş ve işyeri ortaklık vs diyerek vekaletname aldırmış, şimdi yine kötü davranıyormuş. Dertleşirken bana benden habersiz bu vekaletle beni boşar mı? Böyle şeyler de oluyormuş dedi.. Bilgisi olan var mı? Acil
Merhaba
Yakın bir arkadaşımdan eşi genel vekaletname almış araları bozuktu,erkek boşanmak istiyordu, bir müddet yüzüne gülmüş ve işyeri ortaklık vs diyerek vekaletname aldırmış, şimdi yine kötü davranıyormuş. Dertleşirken bana benden habersiz bu vekaletle beni boşar mı? Böyle şeyler de oluyormuş dedi.. Bilgisi olan var mı? Acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?