Habersiz misafir

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Günaydın arkadaşlar
Şimdi dertmi bu diyeceksiniz ama çok sinir oldum .Az once esim aradi iste kendisi aksama misafir var dedi.Nasil yani dedim çünkü çalışıyorum birde iki aile gelecekmiş.Kizdim bende tartıştık çünkü bunların hanımlarıyla bende tanışıyorum insan bir beni arar,yada ne biliyim çalıştığımı biliyorlar .Eşimde e napiyim bisey diyemedim diyor .Bari yarına davet etseydin dedim en azından bugün evi toparlarım yarında biseyler hazırlardım.Ya belki bana abartıyorsun diyeceksiniz ama bütün hafta çalıştım nasıl olsa haftasonu yaparım diyede evi üstten geçtim.Ayy ne hazırlasam bunlara çaya gelicez demişler nerden baksaniz bir 10 kişi var bunlar .Öyle işte .Cabuk ,pratik ne yapsam .Çaya demişler ama bizden yaşca büyüklerde bir aile .Kafam nasıl karışık.

Bu nasıl hoşgörüsüzlük ya?
Hadi ikram işini postaneden filan çözersiniz de dağınıklık kötü. Ben de haftanın son günleri dağıtırım iyice. Şimdi biri gelmek istese habersiz deli olurum

neyse en azından çaya geleceklermiş
çalışan evinden çok da birşey bekeleyen olmaz merak etmeyin önemli olan ev dağınık mı?
öncelikle eviniz toplu olsun
yapmaya fırsatınız olmasa da markette hazır çeşit çeşit börek çeşidi var
fırınlarda kek var hazır vitrinlerinde
marketten aldığınız böreği fırına koyunca kendiniz de evi toparlarsınız (yanlız alüminyum folyo da oluyor aman dikkat ayrı bir kap da pişirin unutmayın)

2 gun once bana da geldi 6 da evde olugorum 6.30 da hem de hic tanimadigim insanlar sehir disindan. Evim ise yakinda geldim lavaaboyu ovdum, hele ki halilarimin koltuklarimin ustunde ortu var onlari kaldirdim esim evi supurdu. Normalde hazir hic almam, hazir borek, çörek, salata, tatli aldim kendim kek yaptir. Tika basa doydular.

Günaydın. Yapacak bişey yok kendileri geleceğiz dediyse.

Eve gidince eşinizle beraber evi üstten bir toparlayın süpürün silmeseniz de sorun değil ama gözüken yerlerin şöyle bir tozunu alın.

Eliniz çabuksa ikramları da siz ayarlarsınız değilse hazır yemek yapan yerler var büyük marketlerin şarküteri reyonumdan bile bir sürü şey bulabilirsiniz.

Üç kavanoz hazır garnitürü yoğurt ve mayonezle karıştırıp 10 kişiye salata yapabilirsiniz.

Ben haberli de habersiz de gelen misafire çok özeniyorum küçük çocuğum olmasına rağmen salatasını pastasını poğaçasını yapıyorum ama üç gün önceden haber vererek gittiğimiz bir arkadaşımız bizi kuruyemişle ağırlamıştı, ne olacak ki maksat muhabbet.

Günaydın arkadaşlar
Şimdi dertmi bu diyeceksiniz ama çok sinir oldum .Az once esim aradi iste kendisi aksama misafir var dedi.Nasil yani dedim çünkü çalışıyorum birde iki aile gelecekmiş.Kizdim bende tartıştık çünkü bunların hanımlarıyla bende tanışıyorum insan bir beni arar,yada ne biliyim çalıştığımı biliyorlar .Eşimde e napiyim bisey diyemedim diyor .Bari yarına davet etseydin dedim en azından bugün evi toparlarım yarında biseyler hazırlardım.Ya belki bana abartıyorsun diyeceksiniz ama bütün hafta çalıştım nasıl olsa haftasonu yaparım diyede evi üstten geçtim.Ayy ne hazırlasam bunlara çaya gelicez demişler nerden baksaniz bir 10 kişi var bunlar .Öyle işte .Cabuk ,pratik ne yapsam .Çaya demişler ama bizden yaşca büyüklerde bir aile .Kafam nasıl karışık.

öncelikle sakin olun.. yapılamayacak birşey yok eve geçerken bir pastaneye uğrayıp birşeyler alırsınız ya da ev yemeği yapan yerler varsa hemen sipariş verip yiyecek kısmını hlledersiniz.. eve geçince de hemen kullanılacak alanları toplarsınız olur biter.. çalışan bayanın haftaiçi misafir ağırlaması zor gerçekten kendimden biliyorum ama alıştım

Arkadas lar sagolun elim çabuktur ikramda sıkıntı olmaz sadece bizden büyükler normalde yaşıtlarımız gelince daha rahatım.Hani hafifmi olur gibisinden şaşırdım.Benim derdim ev :rolleyes:valla bütün hafta cocuklarlarla nasıl çıkıyorsak öyle giriyoruz .Bazen yemek yapmaya bile halim kalmıyor bırakın ev toplamayı.Tek umudum bugün işten biraz erken çıkabilmek .

neyse ki çaya geleceklermiş üzülmeyin
marketlerde hazır börekler var ondan alın
bide kek çırpın.. eşinizde bir zahmet erken gelsin
evi birlikte toplayın

En nefret ettiğim olay .
Çay bile olsa evım musait olmayabılıyor .
Çok sıkta başıma gelır .
Ben çareyi bana çat kapı gidenlere bende çat kapı gıdıyorum :D :D

Eşimi arayıp gelicez diyenlere sinir olurdum.
Ve kadınlardan birini kendim geri arayıp, aah tatlım xi aramışsınız ama ben müsait değilim. Adam nerden bilsin. Bi dahakine beni arayın e mi hihihi artık başka zamana kısmetse ayy canım kusuruma bakmayın gibi bir gevşeklikle red ederdim.
Hiç sevmiyorum.

Eşin ok demiş yapacak bişey yok.
Erkekler aralarında anlaşabilir bizde de öyle olabiliyor ama esin ben bi hanıma sorup döneyim demeliydi. Bunu öğrenmesi lazım
Akşam çayıysa kuruyemis hazırla bir de tek cesit tatlı yap. İnan yenmiyor bile.
Bi de meyve oldu mu tamamdır

Günaydın arkadaşlar
Ben senin yerinde olsam hiçbirşeyi yapmaya uğraşmam hazır alırım koyarım önlerine birkaç gün önceden haber verilmediği için uğraşmam .

Ben de hiç sevmem çatkapı gelen misafiri. Eşim de bunu bildiği için bana şaka yapar hep.:olamaz: hep de yerim çok panikliyorum öyle görünce gülmeye başlıyor. Neyse ki bana sormadan çağırmamaya çalışır. Çok azarliyorum çünkü. Valla elden geldikçe şöyle üstünden süpürüp görünen yerlerin tozunu alırsınız artık. Kolay gelsin.

Günaydın. Yapacak bişey yok kendileri geleceğiz dediyse.

Eve gidince eşinizle beraber evi üstten bir toparlayın süpürün silmeseniz de sorun değil ama gözüken yerlerin şöyle bir tozunu alın.

Eliniz çabuksa ikramları da siz ayarlarsınız değilse hazır yemek yapan yerler var büyük marketlerin şarküteri reyonumdan bile bir sürü şey bulabilirsiniz.

Üç kavanoz hazır garnitürü yoğurt ve mayonezle karıştırıp 10 kişiye salata yapabilirsiniz.

Ben haberli de habersiz de gelen misafire çok özeniyorum küçük çocuğum olmasına rağmen salatasını pastasını poğaçasını yapıyorum ama üç gün önceden haber vererek gittiğimiz bir arkadaşımız bizi kuruyemişle ağırlamıştı, ne olacak ki maksat muhabbet.
Bende özlüyorum çat kapı gidip gelmeleri. Ben küçükken öyleydi bir yere çaya gideceksen 1 saat önceden haber verilirdi, biz geliyoruz çayı koyun diye. Çayın yanında bir kuruyemiş olurdu, önemli olan muhabbetti. O eski samimiyetler kalmadı malesef.

Günaydın arkadaşlar
Hiç birşey yapmayacaksın arkadaşım. Eşine diyeceksin ki gelirken bir tatlı bir tuzlu ikramlık al. Eve gelince de bir çay demleyeceksin. Bu kadar. Hem çalışıp hem habersiz misafir ağırlamak çok zor. Bunları erkeklerden önce kadınların düşünmesi gerekiyordu. Eşine de durumu izah et bir daha biri aradığında eşimle görüşüp haber vereyim diyebilir. Beni veya eşimi biri aradığında boyle yapıyoruz.

Back
X