• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Habersiz misafir

alt tarafi caya geliyorlar.isten gelince evi supurun silmeye gerek yok.toz alin lavabolari yikayin.bunlarin hepsi en fazla yarim saati alsin.pastanede de hazir biseyler alin.meyve ve kuruyemiste alin.bu kadar basit iste ne var misafir agirlamakta

Haberli gelmisler ya iste sabahtan haberiniz olmus daha ne olsun :) benimkiler genelde zili çalarak geldiklerini haber veriyorlar.

habbersiz misafiri hic sevmem
ama cok olur gelen
haberli gelene herseyimi guzelce yapma vaktim oluyor cunku habersiz gelenlere de hazir kek cerez cay koyuyorum
evinizii toparlayin ikramliklari hazir halledin madem

Hiç takma . Çaya geliyorlarmış zaten . Çay yaparsınız bi de hazır pasta alırsınız yanına bitti .

Günaydın arkadaşlar
Şimdi dertmi bu diyeceksiniz ama çok sinir oldum .Az once esim aradi iste kendisi aksama misafir var dedi.Nasil yani dedim çünkü çalışıyorum birde iki aile gelecekmiş.Kizdim bende tartıştık çünkü bunların hanımlarıyla bende tanışıyorum insan bir beni arar,yada ne biliyim çalıştığımı biliyorlar .Eşimde e napiyim bisey diyemedim diyor .Bari yarına davet etseydin dedim en azından bugün evi toparlarım yarında biseyler hazırlardım.Ya belki bana abartıyorsun diyeceksiniz ama bütün hafta çalıştım nasıl olsa haftasonu yaparım diyede evi üstten geçtim.Ayy ne hazırlasam bunlara çaya gelicez demişler nerden baksaniz bir 10 kişi var bunlar .Öyle işte .Cabuk ,pratik ne yapsam .Çaya demişler ama bizden yaşca büyüklerde bir aile .Kafam nasıl karışık.
yani ne deseniz haklısınız bende olsam çok kızardım.. eşinizin ben eşime bir sorayım planı var mı bilmiyorum arasın sizi demesi gerekirdi. ben eşimle ilk yıllar bunun kavgasını çok yaptım... o da artık ben eşime bir sorayım belki başka planı vardır haber veririm demeyi öğrendi çok şükür... yerinizde olsam hazır şeyler alırdım... artık her yerde rahatlıkla bulunuyor... sarma, su böreği, kek vs... alın gitsin hiç yormayın kendinizi birde akşam o kadar kişiye hizmet etmesi var. yada kendiniz yapacaksanızda kek, kısır, sigara böreği, bitti gitti işte ki ben zamansız gelene hiçbirşeyde yapmam o ayrı..

Günaydın arkadaşlar
Şimdi dertmi bu diyeceksiniz ama çok sinir oldum .Az once esim aradi iste kendisi aksama misafir var dedi.Nasil yani dedim çünkü çalışıyorum birde iki aile gelecekmiş.Kizdim bende tartıştık çünkü bunların hanımlarıyla bende tanışıyorum insan bir beni arar,yada ne biliyim çalıştığımı biliyorlar .Eşimde e napiyim bisey diyemedim diyor .Bari yarına davet etseydin dedim en azından bugün evi toparlarım yarında biseyler hazırlardım.Ya belki bana abartıyorsun diyeceksiniz ama bütün hafta çalıştım nasıl olsa haftasonu yaparım diyede evi üstten geçtim.Ayy ne hazırlasam bunlara çaya gelicez demişler nerden baksaniz bir 10 kişi var bunlar .Öyle işte .Cabuk ,pratik ne yapsam .Çaya demişler ama bizden yaşca büyüklerde bir aile .Kafam nasıl karışık.
Hazır börekler var .Çok da güzel oluyor.

Günaydın arkadaşlar
Misafir gelecekse aynı gün mü haber verilir insan bi kaç gün önceden söyler. Ben çalışmadığım halde arayıp geleceğini söyleyenlere 2 gün sonraya gün veririm. Eşimde huyumu bilir onu arayanlara 2 gün sonraya gün verir. İlk gün temizlik yaparım 2. Gün hazırlık. Küçük kızım var. Aynı gün temizlik hazırlık çok zor oluyor. Hele bide çalışan kadın için çok zor. Eşinizle konuşun birdaha aynı gün haber verenlere 2 gün sonraya gün versin.

dağınıklıkla rezil etceksiniz eşinizi k,i bir daha yapmasın , nasıl olsa halleder o diyor da ondan bunları yaşıyoruz..

Back
X