- 28 Haziran 2022
- 495
- 433
- 23
- 36
- Konu Sahibi ucanhayaller
-
Bence de gayet normal. Bir iki gün önceden sizin içinde uygun mu diye aranmadıysam son dakika ayarlanan yere gitmeyi bende sevmiyorumBen çook sistemli planli veya yoğun değilim ama son dakika davetlerini hiç sevmem.
Ani planlara katilmam için anca yanina bayila bayila gideceğim, cok sevdigim birilerinin cagirmasi lazim veya kendi canimin istiyor olmasi lazim.Onun disinda geri çeviririm ben de ve normal geliyor bana.
30ların başındayım. Bir günlük de az çalışıver deniyor.Yaşınız kaç öncelikle onu sorayım. 23 ken üniversite bitip eve gelmiştim , uzmanlık sınavına hazırlanıyordum. Lisedeyken ders çalış diyen ailem o zamanlar aman çok çalıştın , yeter çalışma diye bir ruh hali içindelerdi.yaş ilerledikçe mevzular değişiyor . Valla sınav zamanı tek başıma girdim sonuçta sınava kimse yoktu yanımda . O yüzden kimseyi umursamayın ya hayat sizin hayatınız evet evet diyip geçin.
Bir iki gün önceden haber vermek zor olmamalıson dakika organizasyonu bende sevmem. ama sürekli birilerini reddetmeyi de sevmem.
keşke 1-2 gün önceden haber verseydin ona göre kendimi ayarlardım der ve uygun bir zaman için gün ayarlamaya çalışırım. zaten bir süre sonra insanlar son dakika sevmediğinize alışıyor ve ona göre hareket ediyor.
son dakikacılık düşüncesizlik ama sürekli reddetmekte ayıp geliyor bana
Bende aynısını yapıyorum hemde kural koydum kendime bundan sonra bir önceden haber verilmiyorsa ne buluşurum ne giderim diye. Benim arkadaşlarımda öyle son dakika ararlar hep bende milyon kez kulaklarını çürütesiye kadar tekrar tekrarKariyerim için bir sınava hazırlanıyorum. Bu süreçte de sosyal hayatım olabildiğince minimuma düştü. Bir iki gün önceden haber edilmediyip aynı gün plan yapılıp arandığımda katılmıyorum. Mesela iftardan bir kaç saat önce hadi bize gelin iftara diye aradılar. Ailem tamam dedi. Ben gidemeyeceğimi söylediğimde hem kendi ailem hem de karşı taraf çok abarttığımı konuşmuş. Sistemli planlı olmayı seviyorum. Böyle değişik değişik çok örnek oluyor. Bir daveti katılamayacağımı söylediğimde ardından nir sürü şöyle böyle denilmesinden sıkıldım. Yoğun olduğum bilindiği halde plansız davetleri onu da geçtim gitmeyince binbir nasihayleri beni bayıyor. Böyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz
Ben de hiç sevmiyorum böyle plansız organizasyonları ve senin ki gibi ben de tepki alıyorum. He de geç ya hiç takma kafana onlar aynı davranmaya devam edicek çünkü.Kariyerim için bir sınava hazırlanıyorum. Bu süreçte de sosyal hayatım olabildiğince minimuma düştü. Bir iki gün önceden haber edilmediyip aynı gün plan yapılıp arandığımda katılmıyorum. Mesela iftardan bir kaç saat önce hadi bize gelin iftara diye aradılar. Ailem tamam dedi. Ben gidemeyeceğimi söylediğimde hem kendi ailem hem de karşı taraf çok abarttığımı konuşmuş. Sistemli planlı olmayı seviyorum. Böyle değişik değişik çok örnek oluyor. Bir daveti katılamayacağımı söylediğimde ardından nir sürü şöyle böyle denilmesinden sıkıldım. Yoğun olduğum bilindiği halde plansız davetleri onu da geçtim gitmeyince binbir nasihayleri beni bayıyor. Böyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz
Takmıyorum ve gereken cevabi veriyorum "benim seçimim ve düzenim bu amacıma odaklanıyorum siz takılın" deyip geçin.Kariyerim için bir sınava hazırlanıyorum. Bu süreçte de sosyal hayatım olabildiğince minimuma düştü. Bir iki gün önceden haber edilmediyip aynı gün plan yapılıp arandığımda katılmıyorum. Mesela iftardan bir kaç saat önce hadi bize gelin iftara diye aradılar. Ailem tamam dedi. Ben gidemeyeceğimi söylediğimde hem kendi ailem hem de karşı taraf çok abarttığımı konuşmuş. Sistemli planlı olmayı seviyorum. Böyle değişik değişik çok örnek oluyor. Bir daveti katılamayacağımı söylediğimde ardından nir sürü şöyle böyle denilmesinden sıkıldım. Yoğun olduğum bilindiği halde plansız davetleri onu da geçtim gitmeyince binbir nasihayleri beni bayıyor. Böyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz
Nasihat vermeye senin yüzünden laf duyduk demeye başlıyorlar. Bunlar da beni boğuyor.Ben de hiç sevmiyorum böyle plansız organizasyonları ve senin ki gibi ben de tepki alıyorum. He de geç ya hiç takma kafana onlar aynı davranmaya devam edicek çünkü.
Ayıp etti falan diye arkamdan konuşuluyor. Ben takmıyorum da ailem takıyor. Ardından bir sürü nasihat. Evet kabile yaşantısı istiyorlarTakmıyorum ve gereken cevabi veriyorum "benim seçimim ve düzenim bu amacıma odaklanıyorum siz takılın" deyip geçin.
Herkes kabile gibi yaşayıp herkesin yaptığını yapmak zorunda değil ama kafaları almıyor bir türlü.
Siz onlardan ayrı bir bireysiniz ve bir hedefiniz var, sizi yereceklerine tesfik etmeliler. Siz gardinizi indirmeyin illa ki uyum sağlıyorlar strese girmeden yapın sadece.Ayıp etti falan diye arkamdan konuşuluyor. Ben takmıyorum da ailem takıyor. Ardından bir sürü nasihat. Evet kabile yaşantısı istiyorlar
Kariyerim için bir sınava hazırlanıyorum. Bu süreçte de sosyal hayatım olabildiğince minimuma düştü. Bir iki gün önceden haber edilmediyip aynı gün plan yapılıp arandığımda katılmıyorum. Mesela iftardan bir kaç saat önce hadi bize gelin iftara diye aradılar. Ailem tamam dedi. Ben gidemeyeceğimi söylediğimde hem kendi ailem hem de karşı taraf çok abarttığımı konuşmuş. Sistemli planlı olmayı seviyorum. Böyle değişik değişik çok örnek oluyor. Bir daveti katılamayacağımı söylediğimde ardından nir sürü şöyle böyle denilmesinden sıkıldım. Yoğun olduğum bilindiği halde plansız davetleri onu da geçtim gitmeyince binbir nasihayleri beni bayıyor. Böyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz
Kim olursa olsun son dk planlarına dahil olmuyorum aile, flört, sevgili , aynı evde yaşadığım kişi fark etmez bana sormadan kendi başına plan yaptıysa kendi uygular kimseyi hazır olda beklemiyoruz sonuçta hepimizin hayatı planları var ama ben ezelden beri insan sevmediğim için böyleyim kırılan kırılır diyip takmıyorum zamanla alışıyorlar kilit nokta şu kesinlikle şu yüzden bu yüzden şu var gelemem bilmem ne değil net olarak erken haber vermediğiniz için gelemiyorum de bahane sayılabilecek herhangi bir şey söyleme zamanla insanlar sana günler önceden haber vermeye başlayacakKariyerim için bir sınava hazırlanıyorum. Bu süreçte de sosyal hayatım olabildiğince minimuma düştü. Bir iki gün önceden haber edilmediyip aynı gün plan yapılıp arandığımda katılmıyorum. Mesela iftardan bir kaç saat önce hadi bize gelin iftara diye aradılar. Ailem tamam dedi. Ben gidemeyeceğimi söylediğimde hem kendi ailem hem de karşı taraf çok abarttığımı konuşmuş. Sistemli planlı olmayı seviyorum. Böyle değişik değişik çok örnek oluyor. Bir daveti katılamayacağımı söylediğimde ardından nir sürü şöyle böyle denilmesinden sıkıldım. Yoğun olduğum bilindiği halde plansız davetleri onu da geçtim gitmeyince binbir nasihayleri beni bayıyor. Böyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz
Amaaan kendni düşün bosver iyi yerlere geldiğinde yine eleştiri alacaksın insanları memnun edemezsin. Ama tabi ki kendni çokta soyutlama her şeyden. Ayrıca son dakika iftara mi davet olurmuş ben olsam bende gitmezdim üşenirdimKariyerim için bir sınava hazırlanıyorum. Bu süreçte de sosyal hayatım olabildiğince minimuma düştü. Bir iki gün önceden haber edilmediyip aynı gün plan yapılıp arandığımda katılmıyorum. Mesela iftardan bir kaç saat önce hadi bize gelin iftara diye aradılar. Ailem tamam dedi. Ben gidemeyeceğimi söylediğimde hem kendi ailem hem de karşı taraf çok abarttığımı konuşmuş. Sistemli planlı olmayı seviyorum. Böyle değişik değişik çok örnek oluyor. Bir daveti katılamayacağımı söylediğimde ardından nir sürü şöyle böyle denilmesinden sıkıldım. Yoğun olduğum bilindiği halde plansız davetleri onu da geçtim gitmeyince binbir nasihayleri beni bayıyor. Böyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz
Ben cagirildigim yere giderim. Ama gelmeyeni de garipsemem. Hayat sizin birakin konussunlarKariyerim için bir sınava hazırlanıyorum. Bu süreçte de sosyal hayatım olabildiğince minimuma düştü. Bir iki gün önceden haber edilmediyip aynı gün plan yapılıp arandığımda katılmıyorum. Mesela iftardan bir kaç saat önce hadi bize gelin iftara diye aradılar. Ailem tamam dedi. Ben gidemeyeceğimi söylediğimde hem kendi ailem hem de karşı taraf çok abarttığımı konuşmuş. Sistemli planlı olmayı seviyorum. Böyle değişik değişik çok örnek oluyor. Bir daveti katılamayacağımı söylediğimde ardından nir sürü şöyle böyle denilmesinden sıkıldım. Yoğun olduğum bilindiği halde plansız davetleri onu da geçtim gitmeyince binbir nasihayleri beni bayıyor. Böyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz
Ben takmıyorum da ailem takıyor yok ayıp şöyle düşünmüşlerdir gibi gibi uzayıp gidyorAmaaan kendni düşün bosver iyi yerlere geldiğinde yine eleştiri alacaksın insanları memnun edemezsin. Ama tabi ki kendni çokta soyutlama her şeyden. Ayrıca son dakika iftara mi davet olurmuş ben olsam bende gitmezdim üşenirdim
siz sınavınıza odaklanın. sabotajcılara kanmayın.Kariyerim için bir sınava hazırlanıyorum. Bu süreçte de sosyal hayatım olabildiğince minimuma düştü. Bir iki gün önceden haber edilmediyip aynı gün plan yapılıp arandığımda katılmıyorum. Mesela iftardan bir kaç saat önce hadi bize gelin iftara diye aradılar. Ailem tamam dedi. Ben gidemeyeceğimi söylediğimde hem kendi ailem hem de karşı taraf çok abarttığımı konuşmuş. Sistemli planlı olmayı seviyorum. Böyle değişik değişik çok örnek oluyor. Bir daveti katılamayacağımı söylediğimde ardından nir sürü şöyle böyle denilmesinden sıkıldım. Yoğun olduğum bilindiği halde plansız davetleri onu da geçtim gitmeyince binbir nasihayleri beni bayıyor. Böyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?