- Konu Sahibi berilmusmutlu
Merhaba ben daha önce burada bi arkadaşım yani ablam dediğim ve abla kadar sevdiğim birinin olmuş olduğu estetik ameliyatlar hakkında "YORUMU BURSA MEME ESTETİĞİ" başlığı altında tamamen benim görüşüm olarak yorum yapmıştım...Bu yorumda ne ablam hakkında nede doktoru Alper bey için kötü bişey demedim ablanın adını da vermedim ama ona böyle bi görüşü yazdığım hakkında bilgi de vermedim
arkadaşım nasıl gördü bilmiyorum ama az önce beni aradı ve yazdıklarımı tek tek bana okudu sonrada başta toz kondurmadigi doktoru için sonra kendi ile ilgili görüşümü burada paylaştığım için ağzına ne geldiyse söyledi ve bana cok kızgın olduğunu gözüne bir daha gozukmememi istedi...Ben onu asla kırmak üzmek istemedim sadece estetiğin göreceli olduğunu ve bana göre olduğu ameliyatların hiç hoş gozukmedigini belirttim Özür diledim ama benim yüzüme kapadı telefonu ve aramama ragmen beni engelledi...ayni universitede diyetetik okuyoruz nasıl yuzune bakicam çok mahcup oldum....yardım edin ne yapmalıyım...Sizce hatalimiyim????