Habersiz yaptığım yorum yuzunden arkadasım benımle konusmuycak

berilmusmutlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
25
1
0
İstanbul
Merhaba ben daha önce burada bi arkadaşım yani ablam dediğim ve abla kadar sevdiğim birinin olmuş olduğu estetik ameliyatlar hakkında "YORUMU BURSA MEME ESTETİĞİ" başlığı altında tamamen benim görüşüm olarak yorum yapmıştım...Bu yorumda ne ablam hakkında nede doktoru Alper bey için kötü bişey demedim ablanın adını da vermedim ama ona böyle bi görüşü yazdığım hakkında bilgi de vermedim :( arkadaşım nasıl gördü bilmiyorum ama az önce beni aradı ve yazdıklarımı tek tek bana okudu sonrada başta toz kondurmadigi doktoru için sonra kendi ile ilgili görüşümü burada paylaştığım için ağzına ne geldiyse söyledi ve bana cok kızgın olduğunu gözüne bir daha gozukmememi istedi...Ben onu asla kırmak üzmek istemedim sadece estetiğin göreceli olduğunu ve bana göre olduğu ameliyatların hiç hoş gozukmedigini belirttim Özür diledim ama benim yüzüme kapadı telefonu ve aramama ragmen beni engelledi...ayni universitede diyetetik okuyoruz nasıl yuzune bakicam çok mahcup oldum....yardım edin ne yapmalıyım...Sizce hatalimiyim????

Merhaba ben daha önce burada bi arkadaşım yani ablam dediğim ve abla kadar sevdiğim birinin olmuş olduğu estetik ameliyatlar hakkında "YORUMU BURSA MEME ESTETİĞİ" başlığı altında tamamen benim görüşüm olarak yorum yapmıştım...Bu yorumda ne ablam hakkında nede doktoru Alper bey için kötü bişey demedim ablanın adını da vermedim ama ona böyle bi görüşü yazdığım hakkında bilgi de vermedim :( arkadaşım nasıl gördü bilmiyorum ama az önce beni aradı ve yazdıklarımı tek tek bana okudu sonrada başta toz kondurmadigi doktoru için sonra kendi ile ilgili görüşümü burada paylaştığım için ağzına ne geldiyse söyledi ve bana cok kızgın olduğunu gözüne bir daha gozukmememi istedi...Ben onu asla kırmak üzmek istemedim sadece estetiğin göreceli olduğunu ve bana göre olduğu ameliyatların hiç hoş gozukmedigini belirttim Özür diledim ama benim yüzüme kapadı telefonu ve aramama ragmen beni engelledi...ayni universitede diyetetik okuyoruz nasıl yuzune bakicam çok mahcup oldum....yardım edin ne yapmalıyım...Sizce hatalimiyim????

beğenmediğinizi belirtirten çokmu sert belirttiniz..yoksa fikrinizi belirtmeniz olumsuz olduğunda böyle bi sonuçmı doğuruyor

Yazdiklarina baktimda bayan hakkinda olumsu bisey yazmamissinki aksine hep ovguyle bahsetmissin isimde vermemissin acaba naasil ogrendi nickini nerden bildi vs.vs..

ee hep övmüşsünüz bu kişiyi çok sexy, çok hırslı falan. ama sanırım estetiğini beğenmediğiniz için bozulmuş :)

Yazdiklariniz dogruysa ozguven problemi var demektir. Ki sahsina hakaret etmemis tam tersine ovmussun. Kendisi burayi da okur diye kendisine sesleniyorum:

Estetik olarak yaptirdigi ameliyat izleri kotu duruyorsa yada belli bile oluyorsa orada sikinti var demektir. En basit haliyle estetik ameliyat estetik durmalidir. Sizin arkadasiniza tepki gostermeniz ameliyatinizin basarisiz oldugu gercegini degistirmiyor maalesef.

Son düzenleme:
iyi de bence zaten birileri görsün de heryerinin estetik olduğunu anlasın diye yaptığınız bişey bu. ya da başka amaç. hiç iyi niyetli görünmüyor.çünkü yazınız anormal. secersini dökmüşsünüz resmen. nerde okuduğundan yaşına çocuk doğurduğuna vs. gayet haklı olarak anlaşılmasını istemeyebilir.bir de abartı övgüler falan. bunca bilgiye ne gerek vardı ki hem görmesinden korktuğunuzu yazmışsınız. bu doktora bi arkadaşım oldu demeniz yetmiyor mu?

Yazdıklarına baktım da ben de olsam kızardım.
Övgü demişler ama ben pek övgü göremedim.Özellikle vücudu ve estetiği hakkında çok kötü detaylar yazmışsın.
İşin kötüsü şehriniz ve bölümünüz artı kişinin zayıflaması gibi detaylardan,tanıyan şıp diye kim olduğunu anlar.
Ayrıca konuya yorum yazanlar,arkadaşının evlenmesi,anne olması gibi konular hakkında yorum yapmışlar.
Ne gerek var haberi olmadan elalemin ağzında olmasına ? Kim olsa kızar bence.
Keşke bu kadar detay vermeseydin,üstünkörü anlatsaydın.

Bence de hos olmamis. O kadar hikayeye ne gerek vardi ki? Tanidigin birinin X doktorda ameliyat oldugunu, ama vucudunca ne tur izler kaldigini aciklasaydin, kimseyi de desifre etmezdin. O kiz cabucak anlamis kendinden bahsedildigini mesela. Kizin okulundan, basarisindan kime ne? Konuyu kdagitmissin. Amacin sanki meme estetigi yorumu degil, o kizi anlatmak olmus. Abartili ovguler filan. Yani ben olsam ben de kizarim. Orda baska bir yorumcu bile demis okusa kizar diye. Ben pek iyi niyet goremedim, ama amac nedir onu da anlamadim yani. Bosu bosuna seceresini cikarmissin o kizin. Ozur dile bence. Kizla empati yaptim. Kimse arkamdan boyle seyler yazsin istemem, yazana da haddini bildiririm. Ameliyati hakkinda yorumunu, elestirini yaparsin eyvallah da o kisinin hayatini, okulunu, fizigini bu kadar aciga cikarmak nedir yani... :20:

Bence kizmakta hakli. Okadar cok detay vermissiniz ki kimseyi desifre etmeye hakkiniz yok. Kadinin vücudunun neredeyse her detayıni sayenizde ogrendik. Baska bir konuya bile yorum yaparken yine ondan bahsetmissiniz ve surekli gorse bana cok kizar demissiniz. Bile bile niye boyle desifre ediyorsunuzki? Cok cok kizarim bende olsam. Hakkiniz yok izinsiz bukadar detaya gormeye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla arkadaşa bende katılıyorum yani estetik gorecelidir lakin diyeceksiniz Alper beyi nerden tanıyorsunuz diye ben doktor beyi kesinlikle tanımam hatta bursaya gelmisligim bile sayılır ama ben istanbulda Beslenme ve Diyetetik öğrencisiyim aynı bolumu okuduğum üniversitede muhteşem etkiliyici sexy ve bir o kadar hırslı bir ablam var abla dedim ama o 24 yaşında bir kaç yıl evel 50-55 kilo kadar vermiş ve bu bolumu ustune kazanıp okulumuzda tek tam burslu ve gözde diyetisyen adayı olma yolunda ilerlemekte yani o kadarki bu bizim ilk senemiz olmasina ragmen bayan hocalarimiz bile ona kendilerine zayiflama koclugu yapmasini istiyor...ki işte lafı uzattım bu ablam (adini ona sormadan veremiyorum) Bursalı ilk okullar açıldığında bölüm öğrenci ve hocalarinin gerek davranışları gerek hırsı çaliskanligiyla dikkatimizi çektiği kadar gerçekten güzel olan fizigi ile de konu olmustu...Taki bigün okulun havuzun a girerken gòrene kadar bikinisiden beline g.string şeklinde boydan boya çıkan çok derin ve kalın dikiş izleri vardı birde gene karnında neredeyse göbek deliğine kadar uzanan biraz daha ince dikiş vardıki o biraz daha mor ve göçüktü neyse tabii biz bu izleri soramadik cunku ciddi bir kaza falan gecirdiğini düşúndük,fizigini sadece bu dikisler gölgeliyordu ki geçende bende minicik olan memelerime meme implant istediğimi ama kime yaptıracam a karar vermediğini konuşurken ablam bana kendi göğüslerinin de implant olduğunu söyledi ve doktorundan çok memnun olduğunu beni istersem götürüp gorusturebileceğini söyledi eee bende bırakır mıyım Yalvar yakar açtırdım tabiii ama gördüğüm meme hiç hoşuma gitmedi ablama da söyledim bir kere meme ucu simetrik değildi meme altı dikisleri kalın ve implantı kas altına yerleştirilmemiş onun için meme altlarında köpek kulağımı kuzu kulağımı neymis öle et fazlalari vardı ki buda memeyi doğal değil deforme gösteriyordu sonra öğrendik ki abla o kadar kilo verince hâliyle bir dizi estetik ameliyattan sonra bizim kaza mı geçirmiş acaba dediğimiz dikişler olmuş ablama göre ( ki bence tamamen doğasîndaki mütavaziliğinden dolayı)doktoru Alper Bayraktardan çok memnun laf söyletmiyor doktorunun kotu olan cildini ancak bu kadar duzeltebildiğini savunuyor karnında ki iz karın germe, belindeki popo kaldırma imiş ablamiza da söyledik bu ameliyatlarin hepsi birer revizyon çünkü estetik durmuyor karar genede ablanın karışmam ama hic bir doktor bu ameliyatlari hayrina bedavaya yapmiyor karşısında ki insana da cildi kötü diye Hayır işi yapar gibi yapmamalı benim kendi görüşüm özellikle estetik cerrahları ellerinden geleni değil muhteşem i yapmalı hee benim arkadaşım memnunum neye göre ben anlamış değilim bu yazıyı okusa beni öldürür ama bu tamamen başta dediğim gibi benim estetik gorusum estetiğin göreceli olmasından kaynakli yine de bu konuyu tartışmaya açık bırakıyorum...

Bahsettiğiniz yorum buysa anlattığınız kişiyi tanıyanlar anlar kim olduğunu. Ki kadının göğsüne dair bütün ayrıntıları dahi yazmışsınız. Kızmakta haklı yerinde olsam asla konuşmam sizinle.

Hepimiz ac cok etrafamizdan gördügümüz tecrübeleri yaziyoruz da sen baya abartmissin. Kizcagizin bi adini söylemedigin kalmis. Bi zahmet anlasin yani ondan bahsettigini.

tekrar bir konu açıp yaptıgınız yoruma tekrardan dikkatleri çektiniz.. amaçladıgınız seyi gayette başarıyorsunuz burdan sonraki hedefiniz ne hoparlörle duymayanlara duyurmak mı?:20::20:

Nedense ben de tekrar duyurmak için konu açtığınızı düşünüyorum. Resmen duyurmak amacıyla kızcağızın bir adını soyadını vermediğiniz kalmış, sizi banlasalar da daha fazla duyuramasanız keşke. O kızın yerinde olsam ben de konuşmam bir daha. Anlamadım herkes duyunca ne olacak. Kız güzelmiş belli ki, millet aaa bi sürü estetik olmuş memeleri çok çirkinmiş diyip güzel bulmayacak mı artık onu? Burnuma feci kıskançlık kokuları geldi. Ayıp:20:

Son düzenleme:
Nedense ben de tekrar duyurmak için konu açtığınızı düşünüyorum. Resmen duyurmak amacıyla kızcağızın bir adını soyadını vermediğiniz kalmış, sizi banlasalar da daha fazla duyuramasanız keşke. O kızın yerinde olsam ben de konuşmam bir daha. Anlamadım herkes duyunca ne olacak. Kız güzelmiş belli ki, millet aaa bi sürü estetik olmuş memeleri çok çirkinmiş diyip güzel bulmayacak mı artık onu? Burnuma feci kıskançlık kokuları geldi. Ayıp:20:

bu yönden düşünmemiştim. şimdi tekrar okudumda kimse anlamasın diye mi o kadar övdün onu:19:

bu yönden düşünmemiştim. şimdi tekrar okudumda kimse anlamasın diye mi o kadar övdün onu:19:

Baksana Bade yaşını, şehirini, okuduğu bölümü, beraber havuza gittiklerini, 50 kilo verdiğini, derslerinde çok başarılı olduğunu, hocaların şimdiden ondan koçluk istediğini, her şeyini yazmış yani. Şu durumda tanınmaması mümkün değil. Ki verdiği bilgilerin ilk etapta bi alakası da yok ki estetik ameliyatıyla... Direk gördüm beğenmedim bi arkadaşımda der geçersin yani...

Bence yazıyı yazdığınıda kendi söylemiştir kim nereden bilecek, bir de kızın kulağına gidecek. Hem 24yaşında kıza abla abla burda zaten anormallik.,

Bu da Bir Derdim Var'da başka bir yorumu :

Merhaba canım ben formunu okudum da gerçekten ne çok kilolusun nede cozulemiyecek bir problemin var bunu diyetisyen adayı olarak söylüyorum baştan okurken ciddi kilo problemin var sandım seni biriyle tanıştırmak isterdim ki emin ol o sana bu yolda resmen rehber olurdu YORUM BURSA MEME ESTETİK başlık altında bahsettim o kişiden oku o okuyacağın kişi yaklaşık tam emin değilim ama boyu 1.60 115 li kilolardan suan 55 kilo ve okulumuzun en ggözde en sexy diyetisyen adayı inan bölüm hocalarimiz ondan spor ve diyet konusunda yardım alıyor düşün insanın yapmayacağı hiç bir şey yok onun insülin direncinin yanında seninki ne ki...Keşke ikna edebilsem size yardımcı olsa ama ne yazıkki ondan gizli bir kaç yorum yazdım onun çok fazla mütevazı olmasi yüzünden kendinden bahsedilmesinden pek hoşlanmaz diye düşünüyorum ama sen benim yazımı oku emin ol hayatta basarilamiyacak hiç bir şey yok yeterki içinden gelsin ;)

Sürekli aynı konuya dikkat çekmiş ve yine detaylar detaylar....

evet banada çok garip geldi
kızın tüm belirgin özelliklerini yazmış
bir nedeni var kesin
öyle masum gibi görünen bir yazı falan değil bu
ne yapmaya çalıyor acaba

konu sahibi o kadar kıskançsın ki, bütün yorumlarından ve buraya konu açmandan belli oluyor kabak gibi.. güya bir taraftan överken, diğer taraftan batırmışsın kızı.. mümkünse bu saatten sonra hiçbirşey yapma.. 24 yaşında ki kıza da abla denmez.. saygı abla demekle de olmaz, özelini ifşa etmemekle olur..

evet banada çok garip geldi
kızın tüm belirgin özelliklerini yazmış
bir nedeni var kesin
öyle masum gibi görünen bir yazı falan değil bu
ne yapmaya çalıyor acaba

Belli canım ne yapmaya çalıştığı. Kıskançlık işte. Belki de erkeklerin bu "abla"ya olan ilgisinden rahatsızdır kendisi. Kızla kafayı bozmuş:52: Ben 23 yaşındayım 18 19 yaşında arkadaşlarım var abla demiyorlar bana valla:1:

Back
X