Habersiz yaptığım yorum yuzunden arkadasım benımle konusmuycak

Bir kıskançlığın yanında sanki birde arkadaşının üzerinden prim yapma çaban varmış gibi.. Yeni konu açmanın sebebide sanki kendini ak çıkartma çabası gibi telefonunu falan açmıyor ya..

Canım be birazcık ötede dök içini.. Kimseye inandırıcı gelmemiş baksana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bir insanı hem batır hem çıkar...bu nasıl iştir...
allahımmm resmen'ablayla' bozmuş kafayı...sexy ablasının içini görünce rahatlayangillerden:6:

sen dua et sadece kızıp küsmüş,
sen benim etrafımdan bırı olsan ve benımle ılgılı bılgılerı kımlığım bellı olacak sekılde binlerce kişinin okuduğu bir platformda versen seni aynı gun dava ederdim,
insanlarında özeli bu kadar acıklanmaz yani pesssss!!!

umarım o kız arkadasın burayı da okur da ne kadar abarttığını görur ve sana tazminat davası acar,
senden aldığı paralarla da yaptıracagı estetiklerle sexyliğine sexylik hatar, sende uzaktan çatır çatır çatlarsın

Ne yapmaya çalıştığını anlamadım...

İki de birde benim bir ablam var çok seksi, diyetisyen olacak, çok kilo verdi, meme estetiği yaptırdı, vücudunun her detayını paylaştığın yorumunu gösterip okuyun falan...

Saplantı halini almış bu kişi sende...

Ne ayaksın diyesim geldi :27:

Tövbe tövbe o nasıl anlatış tarzıdır öyle :53:

Bursaya gitsem bulurum bu sexy ablayı o kadar deşifre etmişsin :19: amacın ne oda belli değil

Pişman olan insan ününe ün katacağına yönetime mesaj atar yorumu sildirir

Son düzenleme:
Kız seninle tanıştığı güne lanet ediyordur kanımca... okumayan kalmasın gibi yeni başlık açmışsın birde...

Kesinlikle haklısınız tamamen benim hatam ben sadece estetik ameliyat olduğu halde dikislerinin kötü olduğunu anlatmak istedim ama batırıp çıkardım kendisinden binlerce kere Özür diledim ama affetmiyor silinebiliyorsa hemen sildiricem gereksiz detaylara girdim ve ona olan özencim ağır bastı yaa silinsede beni affetmez ise okulda yüzüne bakmam :(((

Kesinlikle haklısınız tamamen benim hatam ben sadece estetik ameliyat olduğu halde dikislerinin kötü olduğunu anlatmak istedim ama batırıp çıkardım kendisinden binlerce kere Özür diledim ama affetmiyor silinebiliyorsa hemen sildiricem gereksiz detaylara girdim ve ona olan özencim ağır bastı yaa silinsede beni affetmez ise okulda yüzüne bakmam :(((

Valla cancazim kusura bakmada özür dilerken bile kizin hakkinda bilgi vemeyi ihmal etmiyorsun. Ne is ?

Valla cancazim kusura bakmada özür dilerken bile kizin hakkinda bilgi vemeyi ihmal etmiyorsun. Ne is ?

Yok bilgi vermiyorum benim cahilligim sadece kendi görüşümü dillendirmek istedim şimdi yetkiliye yazıcam rica edicem hepsinin silinmesi için ben bu duruma geleceğimizi bu kadar kizicagini tahmin etmedim :(

Son düzenleme:
ben diğerlerinin aksine senin kötü niyetli olmadığını düşünüyorum.tamam çok dillendirmişsin ama bunu art niyetli yaptığını düşünmüyorum.o kız acaba kendisini ifşa ettin diye mi küstü sana yoksa yaptırdığı estetiği beğenmediğin için mi?eğer ilkiyse çok haklı,yok 2.si ise biraz kaprisli gibi geldi,o anlattığınız abla kriterine hiç uymuyor.bir de yüzyüze karşılaş derim ben.bir cahillik ettiğini bu kadar ince düşünemediğini falan anlatırsan belki yumuşar. :34:

Yaa mesajları nasıl silebilir im yardım edin kihepsini sileyim hatta üyeliği mide silmek istiyorum:(((

Allah bilir tamamen masumca(!) kk ya üye olduğunuzu alper bey hakkında yazdığınızıda söylemişsinizdir :)

Üni öğrencisi bir insan bu kadar spesifik ayrıntıları verirken desifre olacağını düşünememiştir kesin..

Yalnız direkt bahsedilen şahsa yönelik yazdığınız yapmacık övgüler olmamış sanki okuyacağını biliyormuş gibi.. Cık cık

Simdi kizacagini bilmeden onlari yazdigini soyluyorsun. Ama o yorumlari yaparken ikide bir "bunlari okusa cok kizar, bunlari bir okusa beni oldurur" diye belirtmissin. Bile bile yapmissin iste. :ssz: Gercekten pisman misin, gercekten iyi niyetli misin ben anlayamadim, ama kiz seninle gorusmek istemiyorsa birak pesini. Herseyin bir bedeli vardir, bazen bu bedel insanlari kaybetmek olur. Gercekten pismansan, bir dahaki sefere daha dikkati olursun.

Ben kesinlikle bilinçli onu incilticek bişey yapmadım sadece insanların olacakları ameliyatları ve sonuçlarını iyi düşünüp karar vermelerini istedim ayrıca arkadaşım estetik ameliyatları konusunda kızmadı ki bana sadece kendi özel hayatını detaylarını ve doktorunun adını verdiğim için kızdı kötü hiçbirşey demediğim halde hemen silinmesini istedi :( bunu ben yapamıyorum ki :( ayrıca doktorunun adına olan formları okurken görmüş ben direk kendi adımla aldığım için nickimi...napıcağım konusunda bi fikrim yook hatta bugün okula gitmeye yüzümde yok...

Ben kesinlikle bilinçli onu incilticek bişey yapmadım sadece insanların olacakları ameliyatları ve sonuçlarını iyi düşünüp karar vermelerini istedim ayrıca arkadaşım estetik ameliyatları konusunda kızmadı ki bana sadece kendi özel hayatını detaylarını ve doktorunun adını verdiğim için kızdı kötü hiçbirşey demediğim halde hemen silinmesini istedi :( bunu ben yapamıyorum ki :( ayrıca doktorunun adına olan formları okurken görmüş ben direk kendi adımla aldığım için nickimi...napıcağım konusunda bi fikrim yook hatta bugün okula gitmeye yüzümde yok...

Bilinçli yapmamışsın ama arkadaşını tüm detaylarıyla deşifre etmişsin.
Bunu yapmaya hakkın yok kesinlikle.
Bütün belirleyici özelliklerini sıralamış,fiziği hakkında bir sürü detay vermişsin.
Kim olsa tepki verir.
Estetik ameliyatlar ile ilgili yorum yapacaktın maden genel bişeyler yazsaydın.Arkadaşını niye detaylıca örneklendiriyorsun?
Bu konun da tuz-biber olmış üstüne.
Adminlere ulaş,yapılabilecek bişey var ise yaparlar.

Bu kadar abartmayın yahu..Bide abla abla diyip durmayın. Aynı üniversitede okumuyormusunuz sonuçta ne ablası..Bir şey söylemişsiniz bari arkasında durun..Beğenmemişsiniz ,begenmediğini yüzünede söylemişsiniz.e isim vermemişsiniz ..Bu kadar ayrıntı gereklimiydi değildi ama gevezelik etmiş gereksizce anlatmışsınız..Kız kendi olduğunu anlayınca küsebilir haklı ama burada tekrar konu açarak konuyu dahada büyütmenin bir anlamı yokmuş..Gidip kendisinden özür dilemeniz yeterli idi. telefonu açmayınca gidip okulda görüp özür dilersiniz ..Konu kapanırsa kapanırdı. 2. konunun ne anlmı varkı. duymayanlarda duysun gibi

yazdıklarınızı okudum da hiç iyi niyetli yapılan yorumlara benzemiyordu. bu kadar detay ve yerme bu kadar eleştiri üstünüze vazife değil ki. üstelik dr.un adını veriyorsunuz, yol tarif eder gibi ablanızı tarif etmişsiniz. ne gerek duydunuz. ismini vermedim demek sizi haklı kılmaz ki, anlamış işte. siz ablanızın özelini buraya dökmüşsünüz farkındamısınız.

Son düzenleme:
Back
X